Caner Erkin Hamlesi İçin Neyi Bekliyoruz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Futbolcunun çirkefliği hırsındandır. Bana şimdi takımımızdaki çirkef futbolcuları saydırtma. Bizde de var ve bu benim çok da hoşuma gidiyor. Çirkeflik rakibi bilinçli sakatlamak dışında iyidir. Takımı sahiplendiğinin göstergesidir. Emin ol her isteyen çirkef olamaz sahada

Senin hoşuna gidiyor olabilir ama benim hoşuma gitmiyor.O yüzden avatarımda melo yok Galatasaray'ın en dürüst ve ahlaklı oyuncusu Semih var..

Böyle bir transfer taraftardan tepki alır,olacağını sanmıyorum.Olmaması da mantıklıdır.Bu arada hırs ve çirkeflik sözcüğü çoğu zaman birbirini tamamlamaz ki bu Canerde de bu durum böyle.

Silin abi bu konuyu

Galatasaray taraftarlığına yakışmıyor

Kuşlara malzeme veriyoruz

Volkanı Musleraya alternatif, Baroniyide Meloya... Tamamdır bu iş. Ha birde Azizi başkan yaparık.

Ne diyorsunuz ciddimisiniz. Adam açık açık ben Galatasarayda oynarken o formaya ihanet ettim diye itiraf etti.

Adam aleni ve fanatik fenerli. sen bu adamı gönül rahatlığı ile bundan sonra nasıl oynatacaksın.

Hadi herşeyi geçtim; Pembe diyorum gidiyorum ben...

Volkanı Musleraya alternatif, Baroniyide Meloya... Tamamdır bu iş. Ha birde Azizi başkan yaparık.

Ne diyorsunuz ciddimisiniz. Adam açık açık ben Galatasarayda oynarken o formaya ihanet ettim diye itiraf etti.

Adam aleni ve fanatik fenerli. sen bu adamı gönül rahatlığı ile bundan sonra nasıl oynatacaksın.

Hadi herşeyi geçtim; Pembe diyorum gidiyorum ben...

Günaydin reis...döktürmüssün yine:encouragement:

Oyun tarzı olarak sert ve çirkef olmak ayrı bir şey. Komple insani karakterinin bozuk olması başka bir şey.

Herşey iyi oyun değil, belli değerlere de sahip çıkmalıyız. Galatasaray bu kadar düşecek takım değil.

Konu neden hala kilitlenmedi? Caner i transfer edersek Berkay tehlikesini goze almaliyiz

Yemek yediği kaba sıçan adamı(madrid maçı) bi daha floryada görmek istemem kesinlikle. Caner'i alacağımıza alt yapıdan bir genci oynatalım çok çok daha iyi olur. En azından bilerek kırmızı yemez...

Ayrıca konuyu kilitleyip göz önünden kaldırın lütfen. kuşlar gibi başlık açar olduk...

beyler azıcık stratejik düşünün ya.caneri isteyen falan yok. yap bi teklif 4-5 arası, aziz kafayı yesin. nasılsa bonservisi falan yok bu dangalağın. aziz çıldırır bu teklifle. ya 5 i kendisi vermek zorunda kalır süperstarlarına, yada caner bize gelir mal gibi ortada kalırlar. yabancı sınırı denen zerzevatta ortadan kalkar böylece.

Caneri istemeyenler solda sabri reyizi izlemeye devam etsin!

bu çocuk eşek başı mı :D

alex-telles-istanbul-da-5455996_o.jpg

Her düşünceye, fikre saygım vardır da bu, yok ya bu olmamış. Bariz saçmalık kusura bakma.

beyler azıcık stratejik düşünün ya.caneri isteyen falan yok. yap bi teklif 4-5 arası, aziz kafayı yesin. nasılsa bonservisi falan yok bu dangalağın. aziz çıldırır bu teklifle. ya 5 i kendisi vermek zorunda kalır süperstarlarına, yada caner bize gelir mal gibi ortada kalırlar. yabancı sınırı denen zerzevatta ortadan kalkar böylece.

+ fiyat arttırmalıyız

bu tipte antuvari konu açan arkadaşların 100 200 mesaj geçmişi olmasıda gerçekten çok ilginç

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt