Caner Erkin Hamlesi İçin Neyi Bekliyoruz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arda'dan sonra uluslararasi is yapabilecek 2. oyuncu.Gelmesini isterdim sahadakiyle kalsa ama karakter olarak yakisiksiz bi tip kararsizim o yuzden umarim fenerde kalmaz yurtdisina gider eger giderse cok is yapar yalniz Liverpoola filan, avrupanin en iyi beklerinden olur sevmesekte gercekten yetenekli eleman.

Menajeri bugün açıklama yapmış artık fb ile görüşmek için adım atmayacağız diye , sözleşmesi sezon sonu bittiği için şu anda sözleşme yapabiliriz.Fener'de aldığı paranın verin iki katını imzalayın sözleşme'yi birde resim yollayın basına imza atarken bize hem şampiyonluktaki en önemli rakibimizin tekerine çomak sokalım hemde ligin en formda yerlisini kadromuza katalım yeni sezon için...Kimse taraftar istemez felan demesin bu taraftar nevriye yilmaz'ı kabul etti bunlar profesyonel insanlar caner bizde oynarkern Gs tv'ye Galatasaray'lıyım diyordu...

menajer oyunları bu sadece fiyat yükseltme çabası.

Caner kesinlikle bu kapidan iceriye girmemeli. Karaktersizin, cirkefin onde gideni. Boyle oyuncular bize layik gorulmemeli.

gene fb'de kalır.avrupada türkiyedeki itibarı goremez ve burda kazandıgının ancak yarısını kazanır.insallah gıder tabı ama cok zor bır ıhtımal.fb en ıyı adamını kaptırmaz.

Giderse Ingiltere'ye filan gitsin, veya 3-5-2 oynayan takimlar'a.

caneri istememek cahilliktir.

hem rakibi zayıflatırsın hem kendi elini güçlendirirsin.

yabancı sınırlaması kalkar.

unutmayın ki azize de ardayı istiyordu.

Menajeri bugün açıklama yapmış artık fb ile görüşmek için adım atmayacağız diye , sözleşmesi sezon sonu bittiği için şu anda sözleşme yapabiliriz.Fener'de aldığı paranın verin iki katını imzalayın sözleşme'yi birde resim yollayın basına imza atarken bize hem şampiyonluktaki en önemli rakibimizin tekerine çomak sokalım hemde ligin en formda yerlisini kadromuza katalım yeni sezon için...Kimse taraftar istemez felan demesin bu taraftar nevriye yilmaz'ı kabul etti bunlar profesyonel insanlar caner bizde oynarkern Gs tv'ye Galatasaray'lıyım diyordu...

Bizden ayrıldığı zaman da "Fenerbahçe'ye karşı Galatasaray formasıyla oynarken içim kan ağlıyordu" diyordu...

İroni diye girdim gerçekmiş. Düşman başına yallahh

EVET BENCE DE HATTA MUSLERAYI DA SATIP ONURU ALALIM

Caner iyi oyuncu fakat taraftar kabul etmez. O yüzden gerek yok :)

Kolay kolay karakteri yüzünden bir oyuncuya önyargıyla bakmam duygusal davranmam faydalı olacak adama ama ben bile Caneri takımımızda görmek istemem.. Gözmde ha Volkan gelmiş ha Caner aynı b.kun laciverti ikisi de..Canerle ilgili tek temennim inşallah Fenerde kalmaz Avrupaya gider bu sene Avrupanın en formda solbeklerinden biri bu formunu sürdürürse çok iş yapar..

Şimdi imza atmayı kabul ediyorsa hemen alıp formayı giydirelim, sezon sonu yurt dışına satalım üçe beşe. Fener o sinirle dağılır.

Yok artık bu adamı istiyoruz diyen kişinin aklına şaşarım

Yahu bu adam kasıtlı olarak Atletico Madrid maçında elenmememize sebep oldu bilerek kırmızı kart yiyip topu taca falan atıyordu gol atamayalım diye..

Tuncay Şanlıyı falanda alalım isterseniz beraber bir bana hindi tezahüratı yaparız

İnsanda biraz mide olur

Volkan emre ne ise caner de odur

yabancı sınırı varken muslerayı satıp volkanı alalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt