Caner Erkin Kadro Dışı Bırakıldı

Bizim Melo, Riera’yı odaya kitleyip tekme tokat dövdü hemen manşet sanki bişe oldu.

Maçın kadrosuna alınmamak kadro dışı bırakılmak değildir. Artık takımla alakan yok git şurada antreman yap demektir. fb böyle bir açıklama yaparsa o zaman kadro dışı kalmış olur.

Bu Caner de sağa sola küfür etmekten dayak yemediği adam kalmadı. Sado mazo gibi bişey galiba bu herif, dayak yemeden duramıyor.

Bunu sezon başı bize istiyodu bazı arkadaşlar. Evet sol bek kitliginda mantıkli gözükse de Ne kadar da güzel bir tercih olmuş almadigimiz. Bu Caner bir önceki sene Abdullah Avcı ile sorun yaşadı. Bu sene erolla. Bize gelse sezon ortası çoktan kovmustu Fatih hoca gerçi Fatih hocaya yapamaz bunları ama takım karıştıran futbolcular büyük sıkıntı. Bir kişi size havlu artırabilir böyle şekil a da görüldüğü gibi

Bence karbonatı da bu yüzden gönderemiyorlar. Yeni hoca gelse takım içindeki gangster çetesi yeni hocanın da başını yiyecek. Nasıl bir kaos varsa artık. Bu yüzden elleri kolları bağlı bekliyorlar. Puhaha beter olun lan üdneler

İrfan daha dur yiğidim dün bir bugün iki ne hızlı uyun sağladın şikecilere

Caner'in oynadığı takımda pozitif enerji ve saygı kalmaz. Açacağı ortaların, yapacağı asistlerin hayrını göstermez. Böyle bir iş arkadaşınız olduğunu düşünün, verilen işi yapıyor ama sürekli el kol ve ağızda hakaret. Hadi benle uğraşmasın naparsa yapsın banane de diyemezsin sana da söyleniyor çünkü. Benim böyle çalışanım olsa senin yapacağın işi sevmedim kardeşim deyip yollardım. fener burda güzel karar verdi. Arkadaşlarına zorbalık yapan oyuncudan fayda gelmez. C. Ronaldo olursun, Messi olursun millet sabır çeker dişini sıkar ama onda bile bi yerden patlak verir sorun. Kim çalışır bu şekilde ayağıma top gelince napsam da Caner sövmese el kol yapmasa diye mi uğraşacak diğer oyuncular.

İrfan'a bak daha sahaya adım atmamış herifte ki özgüvene bak. Böyle karaktersizlerin Fenerbahçe'ye gitmesi hiç tesadüf değil.

Ezeli rakibimiz hakikaten çiftlik olmuş, büyük kulüplüğü filan kalmamış.

Adnan Polatlı bizim zamanımıza benzettim, kulüp çiftliğe dönmüştü.

Doğru karar. Novak daha iyi. Slazai bile daha iyidir Caner den

Geri
Üst Alt