Caner Erkin ve Gökhan Töre Transfer Edilmeli

Caner Fenerbahçe'li, ama profesyonel futbol bu, gelmek istiyorsa alınır. Ama sanmıyorum.

adamın karakterine banane karakterinden cıksın futbolunu oynasın mac kazandırsın asist yapsın gol atsın isterse sahanın ortasına pislesin banane.

fb'de kalacagını haftalar öncesinden acıklamıstı. sadece yüksek para koparmak icin bekliyor. tabi gene de aklını karıstırmak icin yıllık 3.5 m euro verilebilir.

Caner+gökhan+tarık+olcan şunları alsak ne dert kalır ne tasa. Hala karakteri yok Cakcuk diyenlere kafa atmak istiyorum. Yabancı sınırı ancak bu şekilde kalkar biraz kafayı kullanın yoksa ömrü billah sabrilerden salihlerden kurtulamazsın

ne kadar çok caneri seviyorsunuz pisliğin teki onun yerine sivastan aydın karabulutu yada ishak doğanı alamak daha mantıklı

Herşey sadece şampiyonluk değil ,GALATASARAY ruh takımıdır öyle karaktersiz adamların barınma yeri degildir.

Bilsem bu iki mal CL kupasını getirecek yine istemen.

Caner nedir arkadaş adama etmediğimiz küfür kalmadı bir de parçalı giyecek.

Yemişim asist sayısını filan köpek yerinde ağardır bizden uzak dursun.

gökhan+tarık+olcan bunlar gelse yeter, pembeli caner kalsın.

Tarik Camdal'i alalim. Sol bek de oynayabiliyor gerektiginde. Olcan+Gokhan Tore (veya yabanci kaliteli genc kanat da olur - Lestienne gibi). Bunlar bize yeter.

Herşey sadece şampiyonluk değil ,GALATASARAY ruh takımıdır öyle karaktersiz adamların barınma yeri degildir.

Bilsem bu iki mal CL kupasını getirecek yine istemen.

Kardes Dogru diyorsunda Şu melo isine gelince cok iyi karakterli diyemem simdi herkes birbirini kandirmasin sirf galatasarayli diye ovuyoruz ama Melo o kadar karakterli degil bence bir ara sahada Terimi itmisti hatirlarim.

caner bu sene oynadıgı futbola kendı bıle sasıyordur.önumuzdekı sene gercek vasat canerı tekrar ızlerız ınşallah.

Kardes Dogru diyorsunda Şu melo isine gelince cok iyi karakterli diyemem simdi herkes birbirini kandirmasin sirf galatasarayli diye ovuyoruz ama Melo o kadar karakterli degil bence bir ara sahada Terimi itmisti hatirlarim.

Bence yeteri kadar formasının hakkını veriyor ve sonuna kadar savaşıyor.

Ayrıca teknik,yetenek ve tecrübe konusunda da yerli lerden 10 gömlek üstün,.

Yerliler hem yeteneksiz,hem tecrübesiz hemde karaktersiz.

Top kontrol etmeyi bilmiyor bir.çoğu.

Bence yeteri kadar formasının hakkını veriyor ve sonuna kadar savaşıyor.

Ayrıca teknik,yetenek ve tecrübe konusunda da yerli lerden 10 gömlek üstün,.

Yerliler hem yeteneksiz,hem tecrübesiz hemde karaktersiz.

Top kontrol etmeyi bilmiyor bir.çoğu.

Melonun futbolculuguna karsi degilim Takimimizinbel kemigi Karakter olarak bakarsak melonun bazi hareketlerde ceki duzen verse iyi olur.

G. Töre olabilir de Caner'in gelme ihtimali hiç yok. En azından gerçekçi olacak olursak.

Caner bu kapıdan içeri giremez. Alem-i cihan olsa, sezon başı 20 asist yapsa yine de kulaklarını hoş biçimde çınlatmam. O denli gıcık kapıyorum.

Diyelim Caner geldi. İlk gelip gittiğinde söylediklerini hepiniz hatırlarsınız.

Bu sefer gittiğinde de tuttu : " Ya bu Galatasaray ne tuhaf bir kulüp . O kadar laf söyledim. Beni yine aldılar. Hoşlarına mı gidiyor nedir" dese...

Bırak kalsın. Onun olduğu kadroyla ŞL şampiyonu olacağımızı bilsem yine istemem.

asena-erkin-in-giydi%C4%9Fi-garip-k%C4%B1yafet_534900.jpg

kimse kusura bakmasin bunu gibi ruh hastalarina bizim kulüpte yer yok...

Adnan'lar döneminde alınacaktı bonservisi,o dönemde sıkca yazmıstım alınmalı diye.Su saatten sonra gelmez,gelmesin de zaten.

Geri
Üst Alt