Caner Erkin ve Gökhan Töre Transfer Edilmeli

sizin sorununuz ne ya p kurusu caner gol krali asist krali olsa yine isi yok bizde kendinize gelin caneremi kaldik git antuda ac boyle konulari

Kardes Dogru diyorsunda Şu melo isine gelince cok iyi karakterli diyemem simdi herkes birbirini kandirmasin sirf galatasarayli diye ovuyoruz ama Melo o kadar karakterli degil bence bir ara sahada Terimi itmisti hatirlarim.

Haklısın terimi itmesi hiç yakışmamış suratına tükürmesi daha makbule geçerdi

Töre'yi istemem şahsen. Olcan ve Aras'ı alalım.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Olcan ve Töre'den herhangi birine fitim.Hatta ikisi birlikte gelse iyi olur.Caner'in ise bize geleceğini hiç zannetmiyorum.Zaten çoğu taraftar da kabul etmez.

1 - Caner'i taraftar kabullenmez.Caner bu performansıyla seneye de devam ederse Fener'e büyük katkı yapar.Bizim ve Milli Takım için en iyisi Caner'in yurtdışına gitmesi.Arda ücretinden feragat edip gitti.Caner aynı davranışı gösterir mi büyük ihtimalle göstermez.

2 - Gökhan Töre ise kiralık alabilirsek alalım.Onun dışında 4m'dan fazla bonservis vermemek lazım.Böyle söylememin sebebi de Beşiktaş'ta yeterli performansı gösteremedi.Belki bizim takımda daha farklı oynar.Tabi son yaşadığı hadiselerde eksi hanesinde.Heryönden değerlendirmek lazım.

herşey geçtimde gökhan için geç kalıyoruz. neymiş bjknın aradan çekilmesini iyi kötü sonuç bildirmesini bekliycekmişiz.

ulan adamlar son 2 yılda fenerden daha çok bilendiler. nereye elimizi atsak biz planlarımızı başka bişeye göre yaptık dediler.

ne pahasına olursa olsun al gökhanı etiklikten bahsederlerse planımız böyleydi de geç.

vallahı ben canerı ısterım

hem bız guclencez hem de fener guc kaybetcek

karakterıne falan laf edenlere de sasırıyorum

sankı bızım takımdakı tum futbolsular ahlak abıdesı

Caner'in bize gelmesi imkansız, bu kadar tartışmaya gerek yok bence.

caneri nasıl istersiniz anlamıyorum 7 milyon verdiğimiz günlerce beklediğimz telles var ve adeta bizde ajanlık yapıp ertesi yıl fenere giden adamı bedava oynarım dese istemem. Belki emre ve volkanı bile isteyen vardır.

Benim düşüncem selçuk ile aynı para verilip bir de üstüne imza parası verilip imza attırılmalı.Caner daha 25 yaşında.

Caner bizden ayrıldıktan sonra kulüp hakkında herhangi bir terbiyesiz laf etmedi, çocukken de Fenerbahçeli olduğunu söyledi sadece oraya gittikten sonra, bunda da bir problem görmüyorum...

Bizde kiralık oynadığı sezonun sonunda bizim yöneticiler satın alma opsiyonunu kullanmadılar, pazarlığa bile girmediler CSKA ile ki ben o zamanda solbeke adapte edilirse çok verimli olacağı öngörüsüyle kadroda tutulmasından yanaydım, zaman beni haklı çıkardı...

Geleceğini sanmıyorum ama Selçuk-Burak tarifesi teklif edilmesi uygun olacaktır...Kalırsa da Fenere maliyeti artar, fena mı?...

Birde Atletico maçında atılmasında neredeyse kasıt arayanlar saçmalıyor, hakem aleyhimize fahiş bir hata yapmıştı, onunda kızgınlığıyla öyle bir hareket yaptı; adamın yapısı bu, Fenerde de hakeme ve rakibe karşı bu türden öfke kontrolü problemleri yaşayabiliyor, bizim hakemler sineye çekiyorlar, Avrupalı hakem affetmedi...Avrupa maçında Arda nın rakibe kafa atması daha affedilmeyecek bir hareketti bence, Arda da mı ihanet etti yani?...

Canerin Bize karsi Bir kotu hareket yaptigini hoc gormedim ha Baska bir takima Yapti hareket ama galatasaraya karsi kotu bir laf kotu hareket gormedim Emre Desek neyse.

Geri
Üst Alt