Caner Erkin ve Sinan Gümüş Kadro Dışı Kaldı

fbyin sırf bu herfin ortaları sayesinde champ mücadelesinde barınabildiği hakikatini atlama gafletinde bulunmuyalım

victor p. 3lüde ısrar ediyorsa canerin gitmesi bizler için iyi bir gelişim olarak not düşülür. novakı da 3lüde solda fln oynatıyordu ztn.
Balık hafızalı bir toplum olduğumuzda hemfikiriz sanıyorum üstadım.

Geçtiğimiz yıl bu şoparın ortaları ile kazanılan FB gollerinde ortalığı yıkıyordu GSC ahalisi..

SM-N975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

fbyin sırf bu herfin ortaları sayesinde champ mücadelesinde barınabildiği hakikatini atlama gafletinde bulunmuyalım

victor p. 3lüde ısrar ediyorsa canerin gitmesi bizler için iyi bir gelişim olarak not düşülür. novakı da 3lüde solda fln oynatıyordu ztn.
Kesinlikle katılıyorum. Takımının başka hiçbir hücum organizasyonu gerçekleştirmediği dönemde, diğer futbolcular Caner' in açacağı ortalardan medet umuyordu. Muhtemelen TD ün öyle bir isteği yoktu; sorulsa kendisi de bu durumdan memnun değildi...Rakip takım da ona göre tedbirini alıyor haliyle...

Djokovic' in geçen yılki RG finalinde Nadal gibi muazzam bir atlete karşı tam 33 kez drop shot denemesine benzettim; bunu uygun zamanlarda 20 kez denese, net ofansif pozisyonda iken derin vuruşlar yapsa kazanma şansı yüksekti. Bu yılki finalde akıllandı, o hatayı yapmadı; form durumu da iyiydi, şans tanımadı...@Tahir Mahir Koç

Canere kesinlikle çökmemiz lazım. Duran topları kullanması bile artı. Ve sol beki yedekler.

Fener umarım salar ve alırız.

Caner Erkin'in menajeri Batur Altıparmak: "Caner Erkin; Vitor Pereira'nın, transfer yapılacağını ve kendisini oynatmayacağını söylemesine rağmen kalıp forma için savaşacağını söylemiş ancak sezonun başlamasına 10 gün kala oyuncumuzdan takım bulması istenmiştir."

Caneri bize gel ayağına fb kongre üyeliğinden istifa ettirelim.

Sonra basın toplantısına çıkıp fb’li olmadığını, sünnet videosunu küçükken zorla çektirdiklerini ve fb’de oynarken bile GS mağlup olduğunda taraftar gibi üzüldüğünü açıklasın.

Basın toplantısından sonra bizim kulüp resmi siteden Canerle iligilenmediğini açıklasın ve Y gibi ortada kalsın.

Son düzenleme:
caner fb nin oyununu ciddi etkileyen bir herifti. geçen sene skor olarak katkı sağlamış olabilir ama canersiz bir yapılanmayla baska seyler konusuyor olabilirlerdi. her topu caner e at orta açsın mantığıyla tüm sezonu öyle geçirdiler. o kadar ortayı bende açsam bende o skorları bulurdum. bi ara orta sahadan orta kesiyordu ya. :d

Ikisi de cok lakayit ve laubali topcular. 2 dakikalik antrenman videolarinda bile belli ediyorlar kendilerini. Dogru karar.

Kötü olmuş bu

Takımda ikilik çıkaran adamları temizliyor birer birer

caner fb nin oyununu ciddi etkileyen bir herifti. geçen sene skor olarak katkı sağlamış olabilir ama canersiz bir yapılanmayla baska seyler konusuyor olabilirlerdi. her topu caner e at orta açsın mantığıyla tüm sezonu öyle geçirdiler. o kadar ortayı bende açsam bende o skorları bulurdum. bi ara orta sahadan orta kesiyordu ya. :d
Ya he

Sezon boyu yaladınız şimdi gerçekleri görür oldunuz.

Forumun %90ı Caner'e sakso çekiyordu geçen sene.

Geri
Üst Alt