Caner Erkin ve Sinan Gümüş Kadro Dışı Kaldı

Kötü oldu bu.

Özellikle Caner her an kaos yaratabilecek bir yavşak.

yaw hadin allah askına duran topmuş yan topmuş. adamın karakteri beş para etmez sezonda çift haneli skor yapsa ne olacak.

Adamın karakterini dizginleyebilecek tek takımız. Terim!in olduğu yerde çıkıntılık yapamaz.

Artı Türkiye'nin en iyi yerli sol beki. 38 maç var. Senin sol bekin sakatlandı ceza aldı ne olacak.

1 yıllık kontrat yap ne kaybedersin ?

Sergen ve BJK yöneticilerinin yerinde olsam kaçırmazdım, ortamın yabancısı da değil. Rıdvan ve Nsakalanın toplamı Caner' in yarısı etmez. Caner iyi olduğu için değil, o ikisi 'hiç' olduğu için...

Bu arada yedek için ofansif gücünü kullanmak şartıyla 600bin Euro altına falan ikna olacaksa gelsin isterim. Ne olursa olsun sol açıkta bir ayağı çukurda babel-kerem-ve hepimizin belalısı ömer var.
Yabancı sınırı da varken karaktersiz de olsa kullanılabilir.
Küfürbaz itin teki evet.

Ama dorukhana domalan Trabzonspor havada kpar

yanliş hatirlamiyorsam @Ali Kol bey caner fanıydı
Nereden çıkarıyorsun yav???

Ben geçen sene bile gelmesin diyenlerdendim.

Hatta ismi bizimle anılmaya başlandığında bu ibişin şu meşhur “ben Galatasarayda oynarken bile fb maç kaybettiğinde üzülüyordum” lafını hatırlatmıştım.

Arşivde vardır bunlar.

Bu geleceğine Berkayı transfer edelim sol beke daha iyi!

Nereden çıkarıyorsun yav???

Ben geçen sene bile gelmesin diyenlerdendim.

Hatta ismi bizimle anılmaya başlandığında bu ibişin şu meşhur “ben Galatasarayda oynarken bile fb maç kaybettiğinde üzülüyordum” lafını hatırlatmıştım.

Arşivde vardır bunlar.

Bu geleceğine Berkayı transfer edelim sol beke daha iyi!
reise seni severim biliyorsun hatirimda öyle kalmis. insallah arsivdeki mesajlarin silinmemistirde seni aklayabiliriz.

caner fani ali kol olarak aklimda kalmani istemiyorum. :((

Bulsunlar aga valla!

Ulan Doruk, forumda onca Caner fanboyları varken bula bula benim gibi anti Canerciyi buldun ya.
yok abi google dahil her yere baktim. caneri elestirdigin tek bir mesajina ulaşılmiyor.

yine de caner fanı olarak anılmana gönlüm razı değil bunu bilmeni isterim.

Geri
Üst Alt