caner erkin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #88 Caner Erkin

Adam akıyor resmen akıyor,aradığımız hücumcu bektir kendisi.

Adam akıyor resmen akıyor,aradığımız hücumcu bektir kendisi.

Buda hazırlık kampı geçirmemiş...

Seneye bizde olursa antremanlarla birlikte, FR'nin de olması nedeniyle süper bi oyuncu olabilir diye düşünüyorum.

Bizde kalması taraftarıyım........ ;)

Caner bu halinden çok üstün bir oyuncudur..Adam eksiltebilen ve iyi orta açabilen..

Umarım gerçek caneri izleyebiliriz.

Bizde kalır CSKA'nın yabancı oyuncu olarak Caner'i geri alacağını sanmıyorum.Galatasaray'da bonservisini verip alsın bence gerekli bir oyuncu.

Bence de kalmalı. Rijkaard ile çok güzel bir çıkışa geçeceğine inanıyorum...

Caner elimizde patladı diyen arkadaşlar vardı, veya elinizde patladı son gün aldınız falan dediler. Hakan Balta'ya taş çıkartıyor şuan

Caner daha cok genc, ve transfer døneminin tam sonunda geldi. Birakin alissin iyice cocuk, øgrenecegi daha cok sey var.

ønumuzdeki yillarda milli takimin'da degisilmezi olacak.

Sabri sağbek mevkisine alışması ne kadar süre gerektiyse,Caner'e de solbek olması için o kadar süre gerekli olacaktır...şimdilik idare ediyor, ama Hakan Balta'da formda sayılmaz.Ligin devre arasında hazırlık maçlarında onu orta saha görmek isterim.

Röportajından alıntı:

Sen futbol karakterin olarak ofansif yönünün defansif yönünden daha kuvvetli, daha istekli, daha artı yönde olduğunu kabul ediyor musun?

Ofansif yönüm daha iyi. Bence çok forma şansı bulursam üst üste oynamaya başlarsam sol bek mevkiinde çok iyi çıkış yapacağıma inanıyorum.

Seninle beraber oynayan Hakan Balta, hem Milli Takım’da hem de Galatasaray formasıyla artık yeri kemikleşmiş bir oyuncu olarak gösteriliyor. Bu anlamda mevkii açısından sen biraz daha önde oynamayı tercih eden bir futbol karakterine sahipsin. Acaba daha değişik alternatifler için de Frank Riijkard seni kullanabilir mi?

Tabii ki. Ben tek o mevkiide oynamıyorum zaten. Göbek oyunu yapıyorum sol iç, sağ iç, sol açık. Yani açıklarda da oynuyorum. Bu konuda zaten hiçbir problem yok. Hocam nerede şans verirse hiçbir problem yok benim için.

Caner, Hakan baltadan çok daha iyidir.Bunu şimdiye kadar gösterdi.

Sabri'de aslında bek değil açık.Belki Rıjkaard Caner'ide Sabri gibi üst düzey bir bek haline getirir.
Sabri ne zaman üst düzey bir maça çıksa ben her zaman tedirgin olmuşumdur.Sabri üst düzey bir bek falan değil bence. Sabri sürati sayesinde pek sırıtmıyor fakat bence defans özellikleri çok zayıf bir oyuncu.Uğur bana daha çok güven veriyor. Canerde sol açıkta daha verimli oynuyor zaten kendiside bir yerde açıklamıştı sol açık oyuncusu olduğunu. Bekte çok açık veriyor. Sürekli ileri çıkma düşüncesi var ve arkada çok boşluk bırakıyor. Örnek buca sporun gölü Sabri bu hale 5 senede geldi .Bir beş senede Caner için beklemek mantıklı değil.

Şimdiye kadar hiçbir artısını göremedik.

Hücuma çıkıyor, geri dönmekte gecikiyor.

Bek oyuncusu değil tamam anladık da hücumda da sürekli

pas hatası yapıyor. Adam geçmekte zorlanıyor.

Belki iyi oyuncu olabilir, ben öncesini pek bilmem Caner'in 1-2 maç dışında

fakat şimdiye kadar Galatasaray'a bir katkısını göremedik.

Sabri ne zaman üst düzey bir maça çıksa ben her zaman tedirgin olmuşumdur.Sabri üst düzey bir bek falan değil bence. Sabri sürati sayesinde pek sırıtmıyor fakat bence defans özellikleri çok zayıf bir oyuncu.Uğur bana daha çok güven veriyor. Canerde sol açıkta daha verimli oynuyor zaten kendiside bir yerde açıklamıştı sol açık oyuncusu olduğunu. Bekte çok açık veriyor. Sürekli ileri çıkma düşüncesi var ve arkada çok boşluk bırakıyor. Örnek buca sporun gölü Sabri bu hale 5 senede geldi .Bir beş senede Caner için beklemek mantıklı değil.

Sabri bence defansif olarak bu sezon Hakan Balta'dan bile iyi.

Sabrinin sorunu demekki önündeki adam imis, Keita geldi nasilda costu sabri :D

Bence sabrinin arkasına uğur önüne keita konulmalı o zaman o kanat tan daha fazla verim alabiliriz.

bence dünyada da sol bek az. Ancak Fransa dan bulunabilir.Beklerimizi ve ön liberoyu Fransa liginden bulmamız gerekir

Bu çocuğun bonservisi alınmalı topçu adam belli eder kendini.

Hırsını,mücadelesini beğenmekle birlikte çok savruk oldugunu da ilave ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt