Murat Kılıçoğlu
Aslan Üye
- 22 Kasım 2008
- 7.993
- 46
- 1.513
Cevap: #88 Caner Erkin
Adam akıyor resmen akıyor,aradığımız hücumcu bektir kendisi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen futbol karakterin olarak ofansif yönünün defansif yönünden daha kuvvetli, daha istekli, daha artı yönde olduğunu kabul ediyor musun?
Ofansif yönüm daha iyi. Bence çok forma şansı bulursam üst üste oynamaya başlarsam sol bek mevkiinde çok iyi çıkış yapacağıma inanıyorum.
Seninle beraber oynayan Hakan Balta, hem Milli Takım’da hem de Galatasaray formasıyla artık yeri kemikleşmiş bir oyuncu olarak gösteriliyor. Bu anlamda mevkii açısından sen biraz daha önde oynamayı tercih eden bir futbol karakterine sahipsin. Acaba daha değişik alternatifler için de Frank Riijkard seni kullanabilir mi?
Tabii ki. Ben tek o mevkiide oynamıyorum zaten. Göbek oyunu yapıyorum sol iç, sağ iç, sol açık. Yani açıklarda da oynuyorum. Bu konuda zaten hiçbir problem yok. Hocam nerede şans verirse hiçbir problem yok benim için.
Sabri ne zaman üst düzey bir maça çıksa ben her zaman tedirgin olmuşumdur.Sabri üst düzey bir bek falan değil bence. Sabri sürati sayesinde pek sırıtmıyor fakat bence defans özellikleri çok zayıf bir oyuncu.Uğur bana daha çok güven veriyor. Canerde sol açıkta daha verimli oynuyor zaten kendiside bir yerde açıklamıştı sol açık oyuncusu olduğunu. Bekte çok açık veriyor. Sürekli ileri çıkma düşüncesi var ve arkada çok boşluk bırakıyor. Örnek buca sporun gölü Sabri bu hale 5 senede geldi .Bir beş senede Caner için beklemek mantıklı değil.Sabri'de aslında bek değil açık.Belki Rıjkaard Caner'ide Sabri gibi üst düzey bir bek haline getirir.
Caner, Hakan baltadan çok daha iyidir.Bunu şimdiye kadar gösterdi.
Sabri ne zaman üst düzey bir maça çıksa ben her zaman tedirgin olmuşumdur.Sabri üst düzey bir bek falan değil bence. Sabri sürati sayesinde pek sırıtmıyor fakat bence defans özellikleri çok zayıf bir oyuncu.Uğur bana daha çok güven veriyor. Canerde sol açıkta daha verimli oynuyor zaten kendiside bir yerde açıklamıştı sol açık oyuncusu olduğunu. Bekte çok açık veriyor. Sürekli ileri çıkma düşüncesi var ve arkada çok boşluk bırakıyor. Örnek buca sporun gölü Sabri bu hale 5 senede geldi .Bir beş senede Caner için beklemek mantıklı değil.
Sabri bence defansif olarak bu sezon Hakan Balta'dan bile iyi.
bence dünyada da sol bek az. Ancak Fransa dan bulunabilir.Beklerimizi ve ön liberoyu Fransa liginden bulmamız gerekir