caner erkin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #88 Caner Erkin

size bes nokta soyluyorum

1- caner varken, kewel cok yorulmuyor

2- caner hakan baltanin macta bir kez yaptigi, iceri kat etme ozguveni olan bir oyuncu, ilk macinda stres altinda pas hatalari cok tabiki ama bence genellenemez

3- bu iceri kat ederken dikkat edin sol ayaginin disiyla paslar atiyor ilerideki adamlara. bu ozguven isteyen birseydir, hata yapsa bile bunu 3 kere ustuste yapan bir oyuncu, bagira bagira, ben bunu rahat yaparim normalde diyordur bence.

4- kademe hatalari konusunda hepiniz haklisiniz ama rijkaard bence futbol mantalitesiyle bunu goze alan bir TD.

5- kisa mesafede kesinlikle cabuk bir oyuncu.

Bence bir kac mac oynasa cok yararli olcak bir insan, unutmayin yurt disinda oynayan oyuncularimiz buradakilerden oz guvenleri daha yuksek oluyor. (Arda Haric)

Ben cok begendim ilerisini dusunerek.

daha 1. ilk 11de çıktığı maç az sabırlı olun hemen yargılamak olmaz...

ayrıca çok da kötü oynamadı sadece ileri bindirmelerini az yaptı o da olacak o kadar takımı tanıması etmesi vsvs... zamana ihtiyacı var...

Takımda en iyi orta yapabilen adam..

Dipnot:Sabriyi tenzih ederim.. :asd:

Solbek kesinlikle değil sol açığa koyun kafa olarakta rahat olsun defansta hata yapmayayım diye panik yapıyor..

Ayrıca ortaları premier lig kanat oyuncuları gibidir sert havan topu gibi.. :D

Yani izleseniz şaşıracaksınız tslde böyle orta açan adam yok..

Canerin şansızlığı Sabrinin sağ bekte olmasıdır Galatasarayın hücum organizasyonlarında sağ bek ağırlıklıdır. Mesala Uğur sağ bekde oynarsa Caner Solbek oynayabilir. Çünkü Caner ileri çıkıp bindirme yaparken Uğur geride kalıp savunmayı 3 lü tutarız. Rijkaardın oyun anlayışı bu takım hücumda iken sadece bir bekin hücuma çıkmasına izin veriyor.

ankaragücü maçında forma bulabilir

Galatasaray'ın CSKA Moskova'dan kiraladığı futbolcusu Caner Erkin, henüz tam olarak hazır olmadığını söyledi. Galatasaray TV'de yayınlanan bir programa konuk olarak katılan Caner, ilk kez sarı-kırmızılı formayı giydiği Kasımpaşa maçında üzerinde bir tutukluk olduğunu belirtirken, ''İlk yarı biraz kötü oynadığımı düşünüyorum. Eleştiri yapmak gerekirse, ikinci yarı biraz toparladım. Gerçek Caner'in bu olduğuna ben de inanmıyorum şu anda. Kesinlikle ilerleyen haftalarda izleyecekler beni. Şu an tam anlamıyla hazır değilim'' diye konuştu.

Bekleriz Caner elbet forma bulacaksın.

kendi geliştirip etkili bir oyuncumuz olucağından eminim

Bükreş maçında Hakan yerine şans bulması lazım. Hakan'ın derbi öncesi dinlendirilmesi isabetli olur. Caner'e güvenimiz tam.

Bükreş maçında Hakan yerine şans bulması lazım. Hakan'ın derbi öncesi dinlendirilmesi isabetli olur. Caner'e güvenimiz tam.

Defansta servet-emre veya gökhan emre ikilisi oynar

sağbek te de uğur a yer verir.

hiçbir sıkıntı olmaz böyle

Çok çalıştı ben beğendim bugün Caner'i.

Gerçekten sol kanatı çok iyi kullandı şu Hakan Balta yerine kesinlikle oynatılmalı.İleri çıkması yeter kaç defa bindirdi bu maçta.Hakan olsa sol kanatı bukadar etkili kullanamazdık.

Caner'in kapasitesi bu degil, ayaklari yere iyi basmiyor. Cok daha iyi bir oyuncu aslinda.

ofansif oyuncu ofansif düşündüğü için solda açıklar verdi. ama Kewell da onun bu özelliğinden iyi yararlandı.

Bugün iyiydi bence, ben beğendim fakat tam olarak hazır değil.

Çok fazla hücumu düşünüyor, stil olarak kaldırmaz bizim takım şu anda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt