caner erkin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #88 Caner Erkin

Hele bir destur adam ilk defa 11 de maça başladı ilk yarı rezil oynayan takımda o da aynı durumdaydı.2.yarı takımla beraber gayet iyi oynadı hemen asmayın adamı gencecik çocuk daha durun bakalım bir kere cocukta potansiyel var bunu görmemek olmaz.Sabırlı olalım biraz.

İyiydi.

Dikine, çok hızlı gidebiliyor.

Tecrübe gerek; şans gerek.

Bu tip maçlarda oynatılır, bunlar giderilir.

Caner gönderilmeli, yerine Evra monte edilmeli.

Ya da sabır gösterilmeli. Neyse.

Dang dung vurmasi disinda kanadindaki kazmatoru da kacirdi ama heralde duzeltir diye dusunuyorum insallah.

Hemen çocuğu asıp kesmeye gerek yok.

Bende beğenmedim Caner'i heyecanlıydı, çok top şişirdi, kademeleride iyi değildi. Ancak zamanla daha iyi olacaktır. Bugün 11 başlaması güven açısından çok önemliydi.

Canere güveniyorum...ilerleyen maçlarda daha iyi kondisyon yakılacağına eminim.

önemli olan oynaması alışacaktır zamanla hemen asıp kesmeyelim. caner henüz 21 yaşında heyecanlıydı bugün. zamanla çok daha iyi olacaktır..

Zamana ihtiyacı var ama topları şişirmese daha iyi olucak

Daha ilk maci diye kotu oynadi diyemeyecek miyiz ben de bunu anlamiyorum.

Daha ilk maci diye kotu oynadi diyemeyecek miyiz ben de bunu anlamiyorum.

Kötü oynadığı bariz zaten; ama (siz demediniz bunları) "böyle devam ederse 18'e giremez" ya da "geldiği yere döner" gibi cümleler kurmak yanlış. Sonuçta adamın ilk maçı.

Tamam, her maç böyle oynarsa takımdan düşer tabi ki ama böyle devam edecek diye bir şart yok; hatta hep bu kadar kötü olması imkansız.

Yeni bir işe giriyorsunuz, daha ilk gününüz; birkaç hata yapıyorsunuz, patron sizi kovuyor...Olur mu böyle birşey? Uyum süreci diye birşey var, yeni iş, yeni ev, yeni eş; her durumda geçerli bu.

Caner dün tutuktu biraz daha sabretmemiz lazım.

Kötü oynadığı bariz zaten; ama (siz demediniz bunları) "böyle devam ederse 18'e giremez" ya da "geldiği yere döner" gibi cümleler kurmak yanlış. Sonuçta adamın ilk maçı.

Tamam, her maç böyle oynarsa takımdan düşer tabi ki ama böyle devam edecek diye bir şart yok; hatta hep bu kadar kötü olması imkansız.

Yeni bir işe giriyorsunuz, daha ilk gününüz; birkaç hata yapıyorsunuz, patron sizi kovuyor...Olur mu böyle birşey? Uyum süreci diye birşey var, yeni iş, yeni ev, yeni eş; her durumda geçerli bu.

Yanlis tabi, mesela Popescu'nun alismasi 3-4 ay surmustu simdi olsa coktan Popescu'yu emekli etmistik. Sabirli olmak gerekir sonucta Caner'in yetenegi belli. Dusundugu paslari atabilse zaten macin adami olurdu, ama olmadi.

Caner dün çok tutukdu kötü oynadı ama sonuçta ilk maçı hemen insafsızca eleştirmek yannış olur! heyecanını atsın zamanla kendini bulur! ayrıca rijkaard'ın kötü oynamasına rağmen oyundan almaması çok yerinde bir hareketti! canerin kendine güvenini kaybetmemesi için...

Solbek değil ! Yeni takım ve gerçek mevkisinde oynamadı güzel futbol beklemiyordum.

Dün takım kötüydü. Caner de herkes kadar oynadı. Adamını kaçırdığı doğrudur ama önünde Kewell oynadı. Hakan Balta hiç ileri çıkmadığı için Kewell da bindirme yapan bekin açıklarını kapatma alışkanlığı edinmemesinden olsa gerek kanadı biraz açık verir gibiydi.

Şişirme oynamadı, aksine hep pas atmaya çalıştı. Attığı paslar kılpayı rakibe gitti. Onlar battı gözümüze. Türk defans oyuncuları defanstan top çıkarırken genellikle şişirmeyi tercih eder. Şişirmeyenler de defanstan çıkarken en yakınlarındaki boş adama pas atarlar. marifet boş adama atmak değil en iyi yere atmaktır. Nedir bu iyi yerden kasıt, atak başlatabilecek pozisyondaki orta saha elemanlarıdır. Caner de bunları denedi ama atamadı genellikle. Atamadığı halde sanki hep atacakmış izlenimi verdi. Bence zamanla da atacaktır, sabır gösterilmeli.

Ortaları gayet güzel, tek eksiği isabet eksikliği. Sabri de isabetli atmıyor ama onunkiler gerçekten kötü orta, Balta'nınkiler de öyle. Ama Caner içe kavisli sert orta açabiliyor. henüz tribünlere veya havadan karşı taraftan taca çıkacak ortalar açmadı. İlk yarıdaki bir pozisyonda soldan Caner ortaladı, içe kavisli sert şekilde, açıyı 5 derece daha düşürse arka arkaya 2 topçumuz gol vuruşu yapabilecekti. Top biraz kaleye yakın gitti. O topu Sabri aldı, aynı Caner'in orta kestiği noktanın ters kanadında. O da ortaladı ama kalenin 3 metre üzerinden auta gitti.

Saçlarını keserse iyi topçu olacaktır. Aydın bile kestikten sonra yeni yeni toparlıyor.

Takımla daha alışamadı 2-3 maç sonra daha iyi bir caner göreceğimizden eminim biraz sabır..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt