caner erkin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #88 Caner Erkin

Gayet rahat oynar. Ergün'de gerektiginde sol ic oynardı, hemde iyi oynardı.

Ergün'de gerektiginde sol ic oynardı, hemde iyi oynardı. Caner'de gerekirse oynar, fakat Barıs varken oldukca gereksiz bir hamle olur.

çok iyi bir transfer yaptık umarım sezon sonu alırız

o son atakta vurmayıp yuvarlasaydı sağ tarafa doğru 4. gol geliyordu ama istekli önü açık...

Çok iyi transfer yaptık. Tam joker. Her takımın yedek kulübesinde olması gereken biri. Çok da kaliteli.

Bende dikkat ettim ama işte ilk maç taraftarın gözüne girme isteği.3-0 önde olduğumuz için gülüp geçmek yeterli.

İki pozisyonda bunu yaptı ne yazıkki, hele son anlarda olan çok net bşr gol fırsatıydı, ama o da ne yapsın, büyük taraftara bir selam vermek, ben de varım demek istedi hatalı davransa da.

yapsın ya zaten 3 0 öndeyiz ilk maçı keşke gol olsaydı biri:D

Bence asist yapsaydi taraftarin gøzune daha da cok girerdi. Egoist olarak olmazdi:D:D

Ama yinede daha cok genc, ve øgrenecek cok sey var.

Ama ønu acik, ve ben Caner'den cok iyi isler bekliyorum.

Süratiyle eve atak yönüyle çok iyidi buda ofansif orta saha mevkisinde oynamasının etkileri var ama defans olarakta pek aksamadı hakan çook aksadı serdar'ı çok kaçırdı... ;)

Caner bence sol açıkta çok başarılı olur.

Aydın'ın kopyası. Savunma yönü daha iyi sadece.

Birde şu var, Aydın dar alanda çalım atma yeteneği zayıf. Yani geniş alan futbolcusu.

Fakat Caner Aydın'a göre daha iyi çalım atıyor. :)

Caner bence sol açıkta çok başarılı olur.

Aydın'ın kopyası. Savunma yönü daha iyi sadece.

Birde şu var, Aydın dar alanda çalım atma yeteneği zayıf. Yani geniş alan futbolcusu.

Fakat Caner Aydın'a göre daha iyi çalım atıyor. :)

Insallah dedigin gibidir renktas.

Caneri heryerde oynatiriz:D

Kaleye bile gecer:cool:

Caner'i beğendim ben, bomba transfer olacağa benziyo. umarım Pana maçında ilk 11'de çıkabilir.. Hakan Balta henüz hazır diğil...

ben caneri sol bekten cok orta sahada oyunun iki yönünüde oynayacak halde görmek isterim zati asıl mevkiside orası.

yani ayhanın yerine mustafa sarpın yanın da cok rahaat oynayabilir; hem teknigi cok iyi hemde oyunu çift yönlü oynayabiliyor.

cok iyi bir transfer....

Ben Caner'in ilerde çok büyük bir yıldız olacağına inanıyorum,Bu çocuk çok yetenekli..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt