caner erkin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #88 Caner Erkin

İlk üye olduğunda muhabbet etmiştik yanlış anlama hemen,babasına tanıtmasını ne niyetle söylediğimi de söyliyim,tavla felan oynarız hacı abiyle o yüzden :D

Allah muhabetiniz artirsin ne deyim:D

Ben de felaket tavla oynarim bu arada:D

Caner'e gelince.

Sari oglan iyi isler yapar insallah Galatasarayda.

Ayhan'ın yerini alırsa fena olmaz.

Ayhan'ın yerini alırsa fena olmaz.

Bende böyle düşünüyorum aslında çok yönlü bir futbolcu ama Ayhan ın mevkisi bir takım için çok önemli.O bölgedeki oyuncu o bölgenin hakkını verirse her maç kolay geçebilir ve oyun olarakda zevk veren bir futbol oynanabilir.

Bunun en bariz örneği tabiki Xavi dir dünyada o bölgenin şuandaki en iyi oyuncusu ve Barca nın 1 senede aldığı 4 kupanın baş mimarı.

Özellikle orta saha sı güçlü olan takımlar genelde her maçı çok rahat koparabiliyorlar,çünkü topa daha fazla hakim olup rakip yorup kısa bir süre sonrada skoru yakalabiliyorlar.

Geçen senede Beşiktaşın 2.yarı daki çıkışındaki en büyük katkı Ernst olarak göze çarpıyo.

Yani bu bölge çok önemli onun için Caner in de bu yükü şuan için kaldırması zor gözüküyo.

Ayhan´i kimse kesemez bu takimda..Ayhan bu takimin bel kemigidir...Keserse Sarp´i keser veya Hakan Balta´yi..Ayhan kimseye formayi vermez...

Balta'yı hele hiç kimse kesemez.

Ayhan'sız Galatasaray'ı gördük son maçta, önceki maçlara oranla daha kötü oynadık.

Caner daha genc abileri.

Bir kac sene icinde banko, hem Galatasarayda hem de milli takimda.

Balta 3-4 mactir baya kötü oyniyor. Böyle devam ederse Volkan yaman bile keser (di).

Katılıyorum sana belkı sakatlıgının etkısıyle form dusuklugu oldu Hakanda ama 1-2 mac boyle devam ederse Caner formayı alır hem bana gorede daha ıyı olur hucumada cok ıyı destek veren hızlı bır oyuncu.

caner ayhanınyerinde oynayabilirmi acaba...

öyle deme renktaş neden olmasın... hakan balta ön liberoda az mı oynadı.

Müthiş güveniyorum bu adama tam bir yıldız adayı..

Gelecek vaadeden oyuncularımızın başında geliyor...Kalitesi belli,haydi Caner! :D

cska'da forvet arkası oynadığı maçlar vardı, bence geretiğinde ayhan'ı da yedekleyebilir.

defansif olarak biraz sıkıntı çekebilir belki ama sol bekte oynayacaksa orada da oynar. ;)

Bencede rahatlıkla ayhanın pozisyonunda oynar...çok yönlü bir oyuncu caner gelmesi çok iyi oldu...

------m.topal------

arda-----------caner

caner ayhanınyerinde oynayabilirmi acaba...

Hemde mükemmel oynar.

Bilmiyorum hazırmıdır değil midir ama Beşiktaş maçında eğer hazırsa ayhan'ın yerinde çok güzel oynar.

______________________Leo__________________________

Sabri__________Emre_______Servet____________Hakan

_______________Topal___Caner_______________________

Keita_______________Arda____________________Kewell

_________________ _Baros_________________________

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt