Ugur Uludag
Sarı Üye
- 4 Aralık 2008
- 514
- 0
- 1.286
Cevap: #88 Caner Erkin
Müthiş bu aralar :=) yanlız aldığı darbe sonrası çok üzüldüm kendisine
Müthiş bu aralar :=) yanlız aldığı darbe sonrası çok üzüldüm kendisine
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Penaltı pozisyonunda aldığı darbeden sonra sahaya giren doktorlar -2, -3 derecelik havada Caner'e buz tedavisi yapmaya kalktılar. Caner'de tepkisini gösterdi tabii ki.![]()
Sezon sonu rahatlıkla alırız Caner'i
13.2 milyon Euro zaten 17 kez şampiyon olduğumuz için gelecek
yaklaşık 13-14 milyon euro UEFA Champions League'den gelcek.
15 milyon euro da yayın gelirlerinden.
Satın alma opsiyonu kiralık sözleşmesi devam ettiği sürece geçerlidir. Yani 31 Mayıs'a kadar.
Bu süre içerisinde opsiyon hakkını kullanarak bonservisini alabilirsin yoksa bu hakkı kaybedersin, diğer talip olacak takımlardan hiçbir ayrıcalığın kalmaz.
Bu süreç içerisinde ek bir gelir gelmeyecek bir yerden, külüp bu süre zarfı içerisinde Caner için mutlaka kaynak yaratmalı.
Kesin sakatlandı o kadar diyorum. Öyle bir darbe aldı ki.
Yarın falan sağlık raporu diye çıkar..
Rusya'da 2 yıl oynamasının verdiği tecrübeyle karlı zeminde çok iyi oynadı. Takımın en etkili ismiydi diyebilirim. Sürekli çalım attı, içeriye katetti felan.
Adamla başa çıkamadılar, en sonunda da kasabın biri biçti. Umarım ciddi değildir.
Büyük ihtimal sakatlandı..
Lig TV'de böyle birşey mi dediler ki maçtan sonra bu akdar eminsin? Evet, çok sert bir müdahaleye maruz kaldı ancak 90 dakikayı sorunsuz tamamlamadı mı bu eleman?