caner erkin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #88 Caner Erkin

Müthiş bu aralar :=) yanlız aldığı darbe sonrası çok üzüldüm kendisine

Böyle devam ederse sezon sonu bizdenbaşka da talipleri olacaktır ancak biz sezon sonunu beklemeden opsiyonu kullanarak alabiliriz.

3.5 milyon Euro diye biliyorum. Şu an sezon ortası, nakit sıkınıtısı vardır muhtemelen ancak imkanlar zorlanmalı. Sercan veya Giovani'ye verilecek para Caner'e verilsin.

Böyle genç ve yetenekli bir oyuncu eğer Bursa veya Kayseri'de oynuyor olsaydı şu an kapıyı 10 milyon Euro'dan daha aza açmazlardı, eminim.

Umarım bu peformansını sezon sonuna kadar devam ettirir, nazar değmesin, sakatlıklardan uzak olsun diyorum. :)

zaten ilk satın alma hakkı bizde,eğer biz aradan çekilirsek istemiyoruz bu arkadaşı dersek diğer taliplerine ilgilenme hakkı düşer,o yüzden biz aradan çekilmeden hiçbiryere satılamaz :)

araya girip alırız diye hayal kuran angutlara duyulur :D

Sezon sonu rahatlıkla alırız Caner'i

13.2 milyon Euro zaten 17 kez şampiyon olduğumuz için gelecek

yaklaşık 13-14 milyon euro UEFA Champions League'den gelcek.

15 milyon euro da yayın gelirlerinden.

Penaltı pozisyonunda aldığı darbeden sonra sahaya giren doktorlar -2, -3 derecelik havada Caner'e buz tedavisi yapmaya kalktılar. Caner de tepkisini gösterdi tabii ki. :)

Penaltı pozisyonunda aldığı darbeden sonra sahaya giren doktorlar -2, -3 derecelik havada Caner'e buz tedavisi yapmaya kalktılar. Caner'de tepkisini gösterdi tabii ki. :)

Kesin sakatlandı o kadar diyorum. Öyle bir darbe aldı ki.

Yarın falan sağlık raporu diye çıkar..

Sezon sonu rahatlıkla alırız Caner'i

13.2 milyon Euro zaten 17 kez şampiyon olduğumuz için gelecek

yaklaşık 13-14 milyon euro UEFA Champions League'den gelcek.

15 milyon euro da yayın gelirlerinden.

Satın alma opsiyonu kiralık sözleşmesi devam ettiği sürece geçerlidir. Yani 31 Mayıs'a kadar.

Bu süre içerisinde opsiyon hakkını kullanarak bonservisini alabilirsin yoksa bu hakkı kaybedersin, diğer talip olacak takımlardan hiçbir ayrıcalığın kalmaz.

Bu süreç içerisinde ek bir gelir gelmeyecek bir yerden, külüp bu süre zarfı içerisinde Caner için mutlaka kaynak yaratmalı.

Satın alma opsiyonu kiralık sözleşmesi devam ettiği sürece geçerlidir. Yani 31 Mayıs'a kadar.

Bu süre içerisinde opsiyon hakkını kullanarak bonservisini alabilirsin yoksa bu hakkı kaybedersin, diğer talip olacak takımlardan hiçbir ayrıcalığın kalmaz.

Bu süreç içerisinde ek bir gelir gelmeyecek bir yerden, külüp bu süre zarfı içerisinde Caner için mutlaka kaynak yaratmalı.

Alırız borç falan hemen öderiz. :D

Bence bugunun en istekli en arzulu oynayanıydı.Sol kanattan aktı gitti Hakan la biraz daha çizgide top yapsalar o uyumu sağlasalar dahada güzel olucak (sabri keita uyumu gibi ) tabi bu zamanla olucak her gecen gün daha da gösteriyor kendisini.......

Kesin sakatlandı o kadar diyorum. Öyle bir darbe aldı ki.

Yarın falan sağlık raporu diye çıkar..

Rusya'da 2 yıl oynamasının verdiği tecrübeyle karlı zeminde çok iyi oynadı. Takımın en etkili ismiydi diyebilirim. Sürekli çalım attı, içeriye katetti felan.

Adamla başa çıkamadılar, en sonunda da kasabın biri biçti. Umarım ciddi değildir.

Rusya'da 2 yıl oynamasının verdiği tecrübeyle karlı zeminde çok iyi oynadı. Takımın en etkili ismiydi diyebilirim. Sürekli çalım attı, içeriye katetti felan.

Adamla başa çıkamadılar, en sonunda da kasabın biri biçti. Umarım ciddi değildir.

Çok kötü bir darbe aldı. Umarım çatlak falan yoktur.

insan düşmanına öyle vurmaz ya.çok kötü yerine geldi,inşallah onu da kaybetmeyiz.

Ayağı kırılmadığı için dua etsin.

Caner GS 8 - 10 yıllık Sol açık güvencesidir. A Milli takımda da banko olacaktır.

Almamız kesinlikle şart oldu.

Caner 90 dakikayı tamamlamadı mı? Çok ciddi bir şey olsa, ağrı hissetse çıkardı herhalde.

İnanın penaltıya mı sevineceğim Caner'e mi üzüleceğim şaşırdım pozisyonda, umuyorum birşeyi yoktur.

Büyük ihtimal sakatlandı..

Lig TV'de böyle birşey mi dediler ki maçtan sonra bu akdar eminsin? Evet, çok sert bir müdahaleye maruz kaldı ancak 90 dakikayı sorunsuz tamamlamadı mı bu eleman?

Çok sert müdahale geldi ama etkisi o anda çıkmaz yani acısını hissetmez. 90dk yı tamamlayabilir.Ayağı soğuyunca hisseder.İnşallah çatlamamıştır kemik. Büyük ihtimalle çürük olacak orası.Birşey oluşuyodu tam aklıma gelmedi ama

Ödem oluşur orada.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt