caner erkin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #88 Caner Erkin

Caner sol bek değil. Sabri de sağ bek değildi. Belli bir adaptasyon sürecinden sonra o mevkide oynama özelliği kazanabilir. Sonuçta 5 tane iyi Türk oyuncuya ihtiyacımız var. Daha doğrusu sakatlıkları düşünürsek 5 tane mevkiyi Türk oyunculara emanet etme zorunluluğumuz var. Caner'de şu an takımdaki en verimli Türklerden biri. O nedenle Galatasaray bu adamdan mutlaka faydalanmak zorunda.

Caner eğer performansını sürdürürse 3 bence iyidir onun için.

Caner sol bek değil. Sabri de sağ bek değildi. Belli bir adaptasyon sürecinden sonra o mevkide oynama özelliği kazanabilir. Sonuçta 5 tane iyi Türk oyuncuya ihtiyacımız var. Daha doğrusu sakatlıkları düşünürsek 5 tane mevkiyi Türk oyunculara emanet etme zorunluluğumuz var. Caner'de şu an takımdaki en verimli Türklerden biri. O nedenle Galatasaray bu adamdan mutlaka faydalanmak zorunda.

Caner eğer performansını sürdürürse 3 bence iyidir onun için.

Valla Sabri bu hale gelene kadar 6 yil gecti Caner icin de bir 6 yil beklicek halimiz yok. Alt yapida sol bek oynayan oyuncular var oldukca yetenekli eger gelecek seneye hazir olurlarsa ve Caner'den 4 yas kucuk olmasina ragmen cok daha yetenekli ve teknik olan Berkin zihinsel ve fizikel acidan A takim icin hazir gorulurse 3-4 milyon avro odemeye degmez Caner icin. Acikcasi Caner oynucak diye de Berkin gibi kolay kolay yetismeyen bir yetenegin A-2 de beklemek zorunda kalmasida bence iyi olmaz. Caner iyi guzel hos oyuncu severim kendisini taa avrupa sampiyonu olan U-17 milli takimindan beri ama o zamandan beri kendisini gerektigi sekilde gelistiremedi oysaki o zamanlar benim icin Nuri Sahin'den bile onemli bir yetenek di. Tabi tum bunalra karar vericek teknik yetedir eminim onlar da tum bunlari fazlasi ile dusunuyordu zaten.

GS tv'de Son Pas programında fenerli olduğun yönünde haberler çıkıyor sorusuna ''Şu an hangi takımda oynadığım belli.'' cevabını verince kendisini daha da bir sevdim.

Valla Sabri bu hale gelene kadar 6 yil gecti Caner icin de bir 6 yil beklicek halimiz yok. Alt yapida sol bek oynayan oyuncular var oldukca yetenekli eger gelecek seneye hazir olurlarsa ve Caner'den 4 yas kucuk olmasina ragmen cok daha yetenekli ve teknik olan Berkin zihinsel ve fizikel acidan A takim icin hazir gorulurse 3-4 milyon avro odemeye degmez Caner icin. Acikcasi Caner oynucak diye de Berkin gibi kolay kolay yetismeyen bir yetenegin A-2 de beklemek zorunda kalmasida bence iyi olmaz. Caner iyi guzel hos oyuncu severim kendisini taa avrupa sampiyonu olan U-17 milli takimindan beri ama o zamandan beri kendisini gerektigi sekilde gelistiremedi oysaki o zamanlar benim icin Nuri Sahin'den bile onemli bir yetenek di. Tabi tum bunalra karar vericek teknik yetedir eminim onlar da tum bunlari fazlasi ile dusunuyordu zaten.

Caner sol bek mevkiine adapte olursa Avrupa'nın en önemli isimlerinden biri olur o teknik ve dripling yeteneğiyle. Sabri için 6 sene beklenmesi Caner için de 6 sene bekleneceği anlamına gelmez. Adaptasyonu yüksek bir oyuncuysa kısa sürede bu iş çözülür. Ayrıca belirtmek isterim ki Caner sol açığın da tek sahibi olabilecek yetenekte bir adam. Elden kaçırılırsa kafamızı taşlara vuracağımıza kesinlikle eminim. Hurma'ya verin Caner'i 2 sezon içinde 20 milyon dolara Fener ya da Beşiktaş'a satar.

Fb yi tutuyormuş ,BJK liymiş benim için farketmez.Galatasarayım için koşuyormu,Gollerini atıyormu,Takıma katkı sağlıyormu ben buna bakarım.Ve Canerde bunları mükemmel yapıyor.Bizim yönetim AKILLI İNSANLARDAN OLUSUYOR.Neyin ne olduklarını kimin ne kadar edeceğini biliyorlar.Caneride bırakacaklarını düşünmüyorum...Zira şuan Göz önünde Caner yeteneğinde biride yok:)(SERCAN hariç)

Caner ile Santos rekabeti görülmeye değer gerçekten,ikiside aşağı yukarı aynı jenerasyon Caner şuanda çok formda ve bir adım önde.Rekabet Galatasaray'a yarayacak.

Sezon sonuna kadar Hakan Balta nın yediği yapılıp sezon bonservisini aldıktan sonra Asıl mevkisine çekilmeli. Biz bu adamı alamayacağız gibime geliyor yoksa:(

Bu çocuk mutlaka Galatasaraya kazandırılmalı. Küçükken Fenerbahçeyi tutuyor olabilir,bunun hiçbir önemi yok. Galatasarayda oynayan bütün Türk futbolcuların doğuştan Galatsaraylı olmadığını biliyoruz. Bazı karaktersizler gibi bir günde Bjk li diğer günde febe li olmadı. Gs Tv deki programda ben bundan sonra Galatasaylı Caner olarak anılmak istiyorum, burada kalmak istiyorum dedi.

Topuzun 10 milyon Köybaşının 6,5 ettiği piyasada Canere verilecek 3,5 milyon gerçekten makul bir fiyat. Eğer Antepte olsaydı Caner tüpçü gözü kaplı 15 milyon verirdi.

Caner sol bek mevkiine adapte olursa Avrupa'nın en önemli isimlerinden biri olur o teknik ve dripling yeteneğiyle. Sabri için 6 sene beklenmesi Caner için de 6 sene bekleneceği anlamına gelmez. Adaptasyonu yüksek bir oyuncuysa kısa sürede bu iş çözülür. Ayrıca belirtmek isterim ki Caner sol açığın da tek sahibi olabilecek yetenekte bir adam. Elden kaçırılırsa kafamızı taşlara vuracağımıza kesinlikle eminim. Hurma'ya verin Caner'i 2 sezon içinde 20 milyon dolara Fener ya da Beşiktaş'a satar.

Fazla söze gerek var mı?

Çok güzel yorumlamışsın.Tebrik ederim.

çooook bencil oynuyor. 50 metreden sut denemeleri, savunmadan çikmak isterken 2-3 kisi geçme istegi.

çooook bencil oynuyor. 50 metreden sut denemeleri, savunmadan çikmak isterken 2-3 kisi geçme istegi.

Evet şu gereksiz yerlerde çalım atma sevdasını azaltabilirse çok daha etkili bir futbolcu olacak.

Tek sorunu çok fazla şey yapmak istemesi. Yeteneği bazen bu isteklere olumlu cevap veriyor ama bazen de takımı frenliyor. Örnek vermek gerekirse yanındaki boş adama pas vereceğine sürekli zoru seçip uzaktaki adama gönderiyor topu. Uzun ve ters topları çok iyi, kullanmalı bu özelliğini ama bunun yanında basit oynama alışkanlığınıda kazanmalı. :)

sol bekte de iyi oynayabileceğini ıspatladı sanırm...

Sol önde oynadığı kadar etkili değildi çünkü savunmayı da düşünmesi gerekirdi.

Etkisizdi ama daha önceki maçlardaki sol bek performansına göre daha iyiydi bence.

Çok boş alan bıraktı bence Caner.

Bu çocuktan solbek olmaz bunu denizlide bir kez daha gördük...

Sol bek olarak vasat bile değil,çok canımız yanar.Ama sol açık olarak da çok can yakar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt