caner erkin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #88 Caner Erkin

Savrukluğundan ve bencilliğinden bir an önce kurtulması lazım, defansif anlamdada kendini geliştirirse bence son yılların en iyi Türk sol kanat oyuncusu olur.....

Sol bekte çok etkisiz.Oda haklı mevkisi değil.

Evet etkisiz ama Uğur'un sol bek oynamasından iyidir. Başka bir alternatif yok çünkü.

Evet,kötünün iyisi.Solbek oynayamıyor çocuk ve de oynayamadı normal olarak.Ortalarını çok isabetsiz kullandı.Ama ne var biliyor musunuz en azından hırslıydı:rolleyes:Maçı istedi.Bu yönünü beğendim.

Evet etkisiz ama Uğur'un sol bek oynamasından iyidir. Başka bir alternatif yok çünkü.

Alparslan'ın takımda kalmasını çok isterdim,Santos'u bu haliyle taraftarın önüne atmaktansa Caner'i ileride kullanmak çok iyi olurdu,yalnız bir kaç pozisyon var şut mu attı orta mı kesti anlayamadım,zeminden herhalde.

Alparslan'ın takımda kalmasını çok isterdim,Santos'u bu haliyle taraftarın önüne atmaktansa Caner'i ileride kullanmak çok iyi olurdu,yalnız bir kaç pozisyon var şut mu attı orta mı kesti anlayamadım,zeminden herhalde.

Evet aynen katılıyorum ayrıca bu forvetsizliğin içinde Serkan Çalık'a da şans verilebilirdi diye düşünüyorum..

yapabileceklerini yaptı.. daha fazlasınıda beklemiyordum zaten.. bazı ortaları çok kötüydü ama..

Hep aynı yere çıkıyoruz yönetim bir kumar oynadı ve şuanda forvetsizliğimizin ceremesini çekiyoruz,Jo öyle kötü bir zamanda sakatlandı ki çok yazık! Tam temposunu buluyordu.

sen bir bek olarak uğurun sürekli keitaya yaptığını santosa niye yapmazsın?

Defansını geliştirmiş.Bana göre sol bekimiz olmalı.Ama biraz daha takım oyunu oynamalı.kötü ortaları zemine veriyorum.

Bek olmadığı için olabilir mi?

uğurun keitaya yaptığından kastım pas atmaktır bakarsan ikisi gayet iyi paslaştılar ama caner takımda kalması kesinleşti galiba kendini bizim takımdaki yerlilere monte etmiş giovanniye maç boyunca pas atmadı ya göz var nizam var adam önünde boş pas at o insin çizgiye ya da orta açsın neyse işte sürekli aynı şeyi yaptı. hatta bi pozisyonda keita sol açık oynarken canere isyan etti resmen el kol bağırdı. bek olamamakla alakalı değil futbol bilgis olan zor da olsa her yerde oynar örnekleri mevcut, ama ekstra özellik gereken mevkilerde olmaz mesela forvet ekstra özellikler ister ama bek olmanın onun kadar özellikli olması beklenmez. kafasıyla oynayan adamlar defansta iyi oynar ama ileride yetenek devreye girer neyse konu o değil caner pas atmayı öğrenmesi lazım önünde gio değil arda olsa aynı şeyi yapar mıydı soruyorum?

uğurun keitaya yaptığından kastım pas atmaktır bakarsan ikisi gayet iyi paslaştılar ama caner takımda kalması kesinleşti galiba kendini bizim takımdaki yerlilere monte etmiş giovanniye maç boyunca pas atmadı ya göz var nizam var adam önünde boş pas at o insin çizgiye ya da orta açsın neyse işte sürekli aynı şeyi yaptı. hatta bi pozisyonda keita sol açık oynarken canere isyan etti resmen el kol bağırdı. bek olamamakla alakalı değil futbol bilgis olan zor da olsa her yerde oynar örnekleri mevcut, ama ekstra özellik gereken mevkilerde olmaz mesela forvet ekstra özellikler ister ama bek olmanın onun kadar özellikli olması beklenmez. kafasıyla oynayan adamlar defansta iyi oynar ama ileride yetenek devreye girer neyse konu o değil caner pas atmayı öğrenmesi lazım önünde gio değil arda olsa aynı şeyi yapar mıydı soruyorum?

Uğur ile Keita iyi anlaşmışsa ben aynı maçı izlemedim,Keita sıfıra 1 kere bile inememişse bunda bek oyuncusunun kabahati vardır,bir kere boş koşu yapmadı Keita'ya koridor açmadı,rezalet anlaştılar Keita her pozisyon kızdı zaten Uğur'a dikkat ettiysen.

An itibarıyle ailesinin Fenerbahçe kendisini Beşiktaşlı olduğunu öğrendiğim futbolcumuz. Profesyonelliğiyle takdir ediyorum.

An itibarıyle ailesinin Fenerbahçe kendisini Beşiktaşlı olduğunu öğrendiğim futbolcumuz. Profesyonelliğiyle takdir ediyorum.

Evet takdır etmek gerekır.Önemlı olan saha ya cıkıp canla basla mucadele etmesı ve Caner arakdasımız bunu yapıyor..:2_thumbs_up_-_anima:2_thumbs_up_-_anima:2_thumbs_up_-_anima

nerden öğrendik?

Ben Akçay'da oturuyorum. Ailesinin burada alışveriş merkezi içinde bir sineması var. Atlas Sinemaları.. Hatta CSKA'dayken çok görüyordum orada onu.Yakın bi akrabasıyla karşılaştım bende. Konu açıldı sordum Beşiktaşlı dedi.Hatta Halı sahalara çağırmazdık futbolcu oldu adam diye güldük. :D

Ben Akçay'da oturuyorum. Ailesinin burada alışveriş merkezi içinde bir sineması var. Atlas Sinemaları.. Hatta CSKA'dayken çok görüyordum orada onu.Yakın bi akrabasıyla karşılaştım bende. Konu açıldı sordum Beşiktaşlı dedi.Hatta Halı sahalara çağırmazdık futbolcu oldu adam diye güldük. :D

edremitli zaten akçaya 15 dakika mesafe var bende altınoluka gidip geliyorum oradan biliyorum.:)

bi röportajındada fbliyim demişti hemde onu dediği zaman fenere transferi gibi bi durum sözkonusu değildi..demek röportajda yalan söylemiş:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt