caner erkin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #88 Caner Erkin

Arda'dan yetenekli değil bence. Artıları var ancak Arda daha üstün bir oyuncudur.

Arda'dan yetenekli değil bence. Artıları var ancak Arda daha üstün bir oyuncudur.

Sürat. Caner

Duran top. Caner

Fizik. Caner

Kondisyon ve çalım yeteneği konusunda da ikisinin eşit olduğunu düşünüyorum. Şut mevzusuna gelince Caner'de Arda'da iyi şut çekiyor. Fafat Caner her pozisyonda bir şut çıkartabilirken, Arda şut çekmeden önce ayağını yere sağlam basması gerekiyor.

Çok iyi oyuncu bazen hata yapsada olur o kadar.

Sürat. Caner

Duran top. Caner

Fizik. Caner

Kondisyon ve çalım yeteneği konusunda da ikisinin eşit olduğunu düşünüyorum. Şut mevzusuna gelince Caner'de Arda'da iyi şut çekiyor. Fafat Caner her pozisyonda bir şut çıkartabilirken, Arda şut çekmeden önce ayağını yere sağlam basması gerekiyor.

Caner'in artıları var derken bunları kastetmiştim ben zaten. Ancak Arda herkese çalım atabilir şu ana kadar solda oynadığı zaman zorlandığı bir sağ bek olmadı. Caner bunu yapamaz. Arda'nın üstünlüğü de buradadır. Rakibinden önce düşünür ve uygular son zamanlarda bunu yapamıyor olabilir ancak Sergio Ramos'u bile maymun etmiştir bildiğimiz gibi. Caner üstdüzey bir sağ bek karşısında yapamaz söylediğim bu. Avrupa'da belki Caner komple olduğu için daha çok ilgi görebilir ancak Arda kesinlikle Caner'den daha iyi bir oyuncudur.

Caner'in Arda'dan artı yönleri var. Sayılmış zaten, şut gibi, sürat gibi. Ancak Arda'nın ağır basan yönleri daha güçlü bence: Tekniği, oyun zekası, liderliği.

Sonuç olarak ikisi de iyi oyuncu, karşılaştırmaya hiç gerek yok. Caner'in bonservisi mutlaka alınmalı, çocuk daha 20-21 yaşında.

Caner'i almazsak bu sezon seneye fener forması altında görmeye hazırlayın kendinizi.Ha bide bu adam sol bek değil sol açıktır[İlk geleceği zamanki tartışmalardada söylemiştim aynısını].Hakan Baltanın yerine veya yedeğine bi adam alınarak Caner'e Sol açık teslim edilebilir.Gerçekten yetenekli bi oyuncu .Tek sorunu fazla özgüveni var.Defansta bile 3-5 kişinin arasına giriyor.Bazen çıkıyor bazen çıkamıyor taç felan oluyor ama her maç şansı yaver gitmez 2'ye 3 kalıveririz bi anda defansta.

Nedir bu Panik ? Caner´in Fenere gidecegi endisesi ? Satin alma Opsiyonu bizde Sezon sonunda Parayi yatirip aliriz. Anlamiyorum Sorun nedir ?.

Canerin sol bek te oynayamiyacagina inanmiyorum. Önümüzde bir Sabri örnegi var suan bence Türkiye´nin en iyi sag beki kendisi. Canerde ayni sekilde o bölgeye alisabilir ve cok da iyi bir Solbek olabilir.

Nedir bu Panik ? Caner´in Fenere gidecegi endisesi ? Satin alma Opsiyonu bizde Sezon sonunda Parayi yatirip aliriz. Anlamiyorum Sorun nedir ?.

Canerin sol bek te oynayamiyacagina inanmiyorum. Önümüzde bir Sabri örnegi var suan bence Türkiye´nin en iyi sag beki kendisi. Canerde ayni sekilde o bölgeye alisabilir ve cok da iyi bir Solbek olabilir.

Ki bakarsan yazdığım ilk cümleye '' Caneri almazsak ''

Caner sezonu kapatti sanirim.Direk soyunma odasina gitmis.Rijkaard bir daha oynatmaz.

Anlayamadığım nokta niye herşeyi ben yapacağım diyor. Yani bir türlü takım oyuncusu olamadı. Çokta gereksiz bir faul yaptı orada zaten bıraksa adamı top direk oyun alanı dışına çıkacak.

Olur böyle şeyler orda amatörlük yaptı hatasını kapatmak için..Canere her zaman güveniyorum..

Tamam kötü bir top kaptırmış sonra gol yedirmiş olabilir.Ama bu kadar çabuk oyuncu kaybetmek bize yakışmaz.

önemli bir maçı kaldıramadı..

yapacak bişey yok, kötü sonuçla dönmedik sonuçta, hatası telafi edildi..

moralini bozmasın daha çok çalışsın yeter..

Caner'i harcamak olmaz tabikide. Yaptığı hatalar zinciri çok enterasandı. Önce sol kanattan sağa doğru yerden uzun topu rakibe attı, yaptığı hatayı telafi etmek için defansa yardıma koştu. Hiç gereği yokken Reyes'e faul yaptı.

Rijkaard ne yapsın etsin bu çocuğu geri kazansın. Gider gönlünü mü alır başka bişey mi yapar bilmem. Caner top kaybı yapabilir ama çocuk taşın altına elini sokuyor. Giovani ne yapıyor peki. Gidip gionun bonservisini alıp canerinki bırakılırsa seneye Fb alır bu çocuğu kesin. Yapma rijkaard hatalar zinciri oluyor artık

Yaptığı kabul edilemez zaten Rijkaard cezayı kesti.

Caner´i harcatmayiz. Hata yapti ama daha cok genc. Yetenegi bu hatasini kapatir. Moralini bozmasin. Besiktas macinda yine sahada olmali

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt