- 18 Temmuz 2009
- 83.264
- 244.174
- 5.263
Cevap: #88 Caner Erkin
Arda'dan yetenekli değil bence. Artıları var ancak Arda daha üstün bir oyuncudur.
Arda'dan yetenekli değil bence. Artıları var ancak Arda daha üstün bir oyuncudur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sürat. Caner
Duran top. Caner
Fizik. Caner
Kondisyon ve çalım yeteneği konusunda da ikisinin eşit olduğunu düşünüyorum. Şut mevzusuna gelince Caner'de Arda'da iyi şut çekiyor. Fafat Caner her pozisyonda bir şut çıkartabilirken, Arda şut çekmeden önce ayağını yere sağlam basması gerekiyor.
bence persembe gunu caner macin adami olur
Nedir bu Panik ? Caner´in Fenere gidecegi endisesi ? Satin alma Opsiyonu bizde Sezon sonunda Parayi yatirip aliriz. Anlamiyorum Sorun nedir ?.
Canerin sol bek te oynayamiyacagina inanmiyorum. Önümüzde bir Sabri örnegi var suan bence Türkiye´nin en iyi sag beki kendisi. Canerde ayni sekilde o bölgeye alisabilir ve cok da iyi bir Solbek olabilir.
Caner´i harcatmayiz. Hata yapti ama daha cok genc. Yetenegi bu hatasini kapatir. Moralini bozmasin. Besiktas macinda yine sahada olmali