caner erkin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #88 Caner Erkin

O zaman hiçbir takımda genç oyuncu yok demektir. Hangi takımda 16-17 yaş oyuncu var sen maç izlemedin mi hiç ?:omg:

Arsenal'de var..

Ha o ekstrem diyorsanız; İnter'de balotelli ve santon 17 yaşlarında oynamaya başladılar..

Ha o da ekstrem diyorsanız, Athletic Bilbao'da Iker muniain var 16 yaşında ..

Ha o da ekstrem diyorsanız ne diyeyim..

Caner yaşlarında ise onlarca topçu var kendi takımlarında gayet olgun oyun oynuyorlar..

Mesut Özil, Dzagoev, Necid, Micah Richards daha da gider...

O yüzden kimse bana Caner genç o yüzden bu hataları yapıyor demesin birader..

Kötü değildi Caner. Kırmızı kart gördü diye eleştirmeyin adamı.

Görmemeliydi ama gördü, yapacak birşey yok. Hemen sallamaya başlamayın ya !

İyi oynadık diyen yok ki. Zaman zaman utandım bile oynanan oyundan. Ama körü körüne de eleştiremiyorum işte hiç kimseyi.

Abi hiç bişey de eleştirmeyecek miyiz? İspanya'nın düşme hattında oynayan bi takıma elendik. Rijkaard'ın tandığı ligin takımına yenildik. Hiç eleştirilecek bişey yok mu ortada ?

Abi hiç bişey de eleştirmeyecek miyiz? İspanya'nın düşme hattında oynayan bi takıma elendik. Rijkaard'ın tandığı ligin takımına yenildik. Hiç eleştirilecek bişey yok mu ortada ?

10.sıra ne zamandan beri düşme hattı oluyor 20 takımlı ligde?

Arsenal'de var..

Ha o ekstrem diyorsanız; İnter'de balotelli ve santon 17 yaşlarında oynamaya başladılar..

Ha o da ekstrem diyorsanız, Athletic Bilbao'da Iker muniain var 16 yaşında ..

Ha o da ekstrem diyorsanız ne diyeyim..

Caner yaşlarında ise onlarca topçu var kendi takımlarında gayet olgun oyun oynuyorlar..

Mesut Özil, Dzagoev, Necid, Micah Richards daha da gider...

O yüzden kimse bana Caner genç o yüzden bu hataları yapıyor demesin birader..

Bu kadar basit.Bizim genç oyuncudan anladığımız 21-22 yaş.Elin takımları bu bebeleri hiç çekinmeden oynatırken biz ``Yok la o tecrübesiz`` ``Yok la bunun fiziği kötü`` diye konuşuyoruz boş boş.Cska'da 2-3 sene top oynamış,20 yaşına gelmiş adama da tecrübesiz diyoruz sonra.

Bu kadar basit.Bizim genç oyuncudan anladığımız 21-22 yaş.Elin takımları bu bebeleri hiç çekinmeden oynatırken biz ``Yok la o tecrübesiz`` ``Yok la bunun fiziği kötü`` diye konuşuyoruz boş boş.Cska'da 2-3 sene top oynamış,20 yaşına gelmiş adama da tecrübesiz diyoruz sonra.

Yok artık beyler 16-17 yaş nedir ya ? Bu yaşlarda A takımda oynayan oyuncu mu var banko ? Saçmalamayın lütfen.

Arada olur ama kalkıp kimse böyle önemli mevkii için 16-17 yaşındaki çocuğu koymaz 11'e.

20 yaş gayet gençtir.

Yok artık beyler 16-17 yaş nedir ya ? Bu yaşlarda A takımda oynayan oyuncu mu var banko ? Saçmalamayın lütfen.

Arada olur ama kalkıp kimse böyle önemli mevkii için 16-17 yaşındaki çocuğu koymaz 11'e.

20 yaş gayet gençtir.

Genç olmak başka, olgun olmak başka, 20 yaşındaki adam 25 30 a göre tabii ki de genç ama, caner dediğin adam en az 4 senedir top oynuyor...

Hala tecrübe edinemediyse o lisansı yırtsın atsın..

EE sen düşeceğie inanıyormusun?Bir havaya girsinler -ki girdiler- 6. sıraya kadar yolları var.

Almeria'ya yenilip gelen takım mı havaya girmiş ? Yapmayın gözünüzü seveyim ya..

Yanlış oyun oynadık kabul edin. Rijkaard'da hata yapar , eleştirilir çok normal. Hele yarından itibaren çok büyük eleştirilecek. Diyecek bişeyimiz yok , korkak , çekingen Galatasaray'ın adına , ruhuna yakışmayacak bir oyun oynadık. Caner'in de saçma kartı olayı bitirdi.

kewell ın neden kewell olduğunu bize bir kez daha hatırlattın caner. Kewell gelince sen yedeğe giovani pafa

Futbol garip bir oyun orda golü atsa veya hakem penaltıyı verse günün kahramanı olucakken 5 dakika sonra iki ahmakça kart görüp oyundan atılıyor ve yenilginin baş sorumlusu oluyor.. :)

Herşeye rağmen caner kazanmamız gereken bir oyuncu.

Almeria'ya yenilip gelen takım mı havaya girmiş ? Yapmayın gözünüzü seveyim ya..

Yanlış oyun oynadık kabul edin. Rijkaard'da hata yapar , eleştirilir çok normal. Hele yarından itibaren çok büyük eleştirilecek. Diyecek bişeyimiz yok , korkak , çekingen Galatasaray'ın adına , ruhuna yakışmayacak bir oyun oynadık. Caner'in de saçma kartı olayı bitirdi.

arkadaşım ilerde topu tutabilecek stoperleri yıpratacak santrafor olmazsa Rijkaard ne yapsın tabiyki oyunu geride kabul edicez ...

arkadaşım ilerde topu tutabilecek stoperleri yıpratacak santrafor olmazsa Rijkaard ne yapsın tabiyki oyunu geride kabul edicez ...

Çek Servet'i forvete indirsin topu , rahatsız etsin. Cesur olup kaybetmeyi yeğlerdim açıkçası.

Üzülmediğim yan şu oldu , Şampiyonlar Ligi için şans. Yüklenelim şimdi lige.

Kötü oyunu kabul ediyorum ama Atletico'yu küçümsemek çok yanlış.Ona bakılırsa birde şöyle bakmak lazım;İspanya 13.sü Türkiye'nin liderinde daha pahalı bir takım.

Kötü oyunu kabul ediyorum ama Atletico'yu küçümsemek çok yanlış.Ona bakılırsa birde şöyle bakmak lazım;İspanya 13.sü Türkiye'nin liderinde daha pahalı bir takım.

Zoruma giden korkak futbol.

Anlayabiliyormusunuz acaba ? Türkçe konuşuyorum bakın.

Canere harbi çok kızgınım ama bi yandanda ilk golu düşünüyorum onun çabasıyla gelişti pozisyon sonra dönüyorum birde madriddeki ilk maç geliyo aklıma offf

Belamısın Caner ?

İlk defa bir oyuncu hakkında bukadar kötü yorum yapacağım

Caner sen gerçekten profesyonel bir futbolcu olamazsın bir profesyonel bir oyuncu orada o kırmızı kartı görmez . Utanıyorum gerçekten utanıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt