caner erkin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #88 Caner Erkin

Sol bekte Hakan'dan daha yararlı gibi bu sezon. Teknik ve çabuk olması büyük avantajı. Yeni Sabri'miz olabilir o mevkide. Israrla bek oynatılmalı.

Tam tersini düşünüyorum Semih, bugün kötü oynamasada kasımpaşaspor etkili olduğu kısımlarda etkisiz kaldı solbekte. Hakan Balta daha sağlam bekte.

Hakan'ı bende çok seviyorum ama pas sistemine uygun bir takım yapacaksak Servet, H.Balta, Barış Özbek vb. isimlerin ideal kadrodan çıkarılması gerekir.

Hemfikiriz o konuda fakat mevcut kadrodan bahsediyorsak yukarıda dediğim gibi. Caner ofansif olarak daha etkili ve ne zaman solbekte izlesem sıkıntılı bir görüntü içerisinde yada bana öyle geliyor.

Hemfikiriz o konuda fakat mevcut kadrodan bahsediyorsak yukarıda dediğim gibi. Caner ofansif olarak daha etkili ve ne zaman solbekte izlesem sıkıntılı bir görüntü içerisinde yada bana öyle geliyor.

Katılıyorum, sol bekte vasatın altında... Tek mevkiinin oyuncusu yani sol açık Kasımpaşa maçındaki ofansif ve yer değiştiren 4'lüyü (Gio, Arda, Keita, Jo)düşününce hangisinin yerine Caner'i tercih edersiniz? Hele ki bu bölgelere Kewell ve Baros da gelecek

Caner her zaman iyi bir alternatiftir.

Caner yüzünden avrupa kupasından elendik eyvallah kabul ama Caner le gelecek on yılımızı kazanabiliriz.GS da ilk 11 oynayacak kapasitede bir oyuncudur ve türk statüsünde olması değerini katlıyor.

Şu 1 dakika içinde iki sarı karttan atılma olayıyla ilgili;

Geçtiğimiz Cumartesi Tenerife - Real Madrid maçı vardı izleyenler bilirler. 5-1 Madrid'in üstünlüğü ile bitti. Maçta son 20 dakikaya girilirken Xavi Alanso dengesizce rakibine girdi ve sarı kart aldı. Üstünden 30 saniye geçmeden yine dengesiz bir biçimde rakibine girdi fakat hakem onu atmadı ve bana göre kesinlikle kart gerekiyordu, yani Xabi Alanso atılmalıydı. Bunun için Tenerife kalecisi Aragoneses itiraz için hakemin yanına kadar gitti niye atmıyorsun gibisinden. Üstüne sarı kart yedi fakat Xabi atılmadı. Bu kadar deneyimli bir oyuncu bile yapabiliyor bunu üstelik öndeyken. O yüzden bu tür şeylerin futbolun içinde olduğunu görüyoruz. Caner yüzünden elendik gibi komik yorumlara hiç gerek yok.

Şu 1 dakika içinde iki sarı karttan atılma olayıyla ilgili;

Geçtiğimiz Cumartesi Tenerife - Real Madrid maçı vardı izleyenler bilirler. 5-1 Madrid'in üstünlüğü ile bitti. Maçta son 20 dakikaya girilirken Xavi Alanso dengesizce rakibine girdi ve sarı kart aldı. Üstünden 30 saniye geçmeden yine dengesiz bir biçimde rakibine girdi fakat hakem onu atmadı ve bana göre kesinlikle kart gerekiyordu, yani Xabi Alanso atılmalıydı. Bunun için Tenerife kalecisi Aragoneses itiraz için hakemin yanına kadar gitti niye atmıyorsun gibisinden. Üstüne sarı kart yedi fakat Xabi atılmadı. Bu kadar deneyimli bir oyuncu bile yapabiliyor bunu üstelik öndeyken. O yüzden bu tür şeylerin futbolun içinde olduğunu görüyoruz. Caner yüzünden elendik gibi komik yorumlara hiç gerek yok.

O zaman Xabi Alonso'da kızağa çekilmeli :)

Caner kesinlikle kalmalı.

Valla istediği kadar asist yapsın,gözümden düştü bir kere.Akıllı olmayı öğrenecek.Ya da bavullarını toplayıp gidecek.

Caner sol açıktır. Fakat olur da bek mevkisine adapte olabilirse sol bek kıtlığında bir Vargas sahibi oluruz. Sol açıkken 10 milyon edecekse sol bekken 20 milyon eder. Önümüzdeki sezon sol bekde görmek istediğim adam Caner'dir. Umarım o gelişimi gösterebilir.

caner gibi bir oyuncu herhangi bir anadolu takımında olsa istenecek bonservis 10 milyon euro olur, yönetimin kesinlikle gecikmeden onun bonservisini alması şarttır...

çalışkan bir oyuncu olması en önemli özelliği canerin. o yüzden uzun yıllar(15) oynayabilme potansiyeline sahip.tekniği ve süratide iyi oyun zekasından eksik olan şeyler bir iki yılda kapanabilecek şeyler dolayısıyla bonservisi alınmalı.

caner + arda +gio + kewell 1 tanesi fazla bu takıma bunlardan :D

sence hangisi?...topik ve :D den caner gibi anlıyorum...tabi asla katılmam mümkün değil...bizde olmasa da alınmasını en çok isteyeceğim yerli oyuncu olurdu kendisi.kayseri-bursa-antep te olsa ''keşke olsa ama çok isterler'' şeklinde iç geçirilecek adamı 3-4 e bulmuşken bunayanları ibretle izliyorum.gio zaten ters ayaklı sağaçık,arda -bence- xavi-iniesta rolünde olmalı kariyerini yükseltmek için,kewell sol dış için yeterince akıcı ve devamlı değil...saydığın adamlar içinde caner 1 numaradır benim için.

hatta keşke caner klonlanıp 2 tane olsa da biri solbeke adapte edilse,biri de solaçığı götürse...

caner + arda +gio + kewell 1 tanesi fazla bu takıma bunlardan :D

Kewell ve Arda sene sonu büyük ihtimal yolcu gibi.

Zaten bunlar düşünülerek Giovani alındı devre arasında. Böylelikle hem gelecekte sol kanadı sağlama aldık, hem de süper yetenekli ve potansiyeli olan çok genç bir oyuncuyu takımımıza kattık.

Caner'de Giovani ile aynı yaşta. Seneye büyük ihtimal bu ikili sol kanadı alacak. Serdar Eylik'le de destek verilecek. (inşallah)

caner takımda yerli olarak ardadan sonraki en yetenekli oyuncudur (manisada ikisi oynarken caner ,ardadan cok daha iyi idi ama rusya macerası onu bir hayli geriye itti)

kesinlikle vede kesinlikle giodan bile daha önce bonservisi alınmalı 5 yıllık anlaşma yapılmalıdır...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt