caner erkin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #88 Caner Erkin

Kewell ve Arda sene sonu büyük ihtimal yolcu gibi.

Zaten bunlar düşünülerek Giovani alındı devre arasında. Böylelikle hem gelecekte sol kanadı sağlama aldık, hem de süper yetenekli ve potansiyeli olan çok genç bir oyuncuyu takımımıza kattık.

Caner'de Giovani ile aynı yaşta. Seneye büyük ihtimal bu ikili sol kanadı alacak. Serdar Eylik'le de destek verilecek. (inşallah)

Caner 1 yaş büyük Gio'dan. 1989 doğumlu Giovani.

caner takımda yerli olarak ardadan sonraki en yetenekli oyuncudur (manisada ikisi oynarken caner ,ardadan cok daha iyi idi ama rusya macerası onu bir hayli geriye itti)kesinlikle vede kesinlikle giodan bile daha önce bonservisi alınmalı 5 yıllık anlaşma yapılmalıdır...

yine çakışıyor düşüncelerimiz...ayrıca canerin ardadan 21 ay (2 yaş denebilir yani) küçük olduğunu gözönünde tutmak lazım;genç milli ve manisadaki göz kamaştırıcı performansı nedeniyle ruslar kendisine 4 mE verirken(o paranın verilip bizim takıma katılmasını o zaman da çok istemiştim),her iki takımda da beraber oynadığı arda için herhangi ciddi bir teklif gelmemişti diye hatırlıyorum,yanılıyor olabilirim.

Diego Capel in topa vurabileni onun amatörü futbolu o da ruhuyla oynuyor böyle topçular iyidir iyi;)

Kesinlikle sene sonu alınması gereken bir oyuncu.

Kendini geliştirmeye devam ederse çok iyi bir sol bek kazanmış olacağız.

Canerin bu takimda olmasi onemli bir kazanc olur diye dusunuyorum, birde daha saglam sol bek olursa muthis otesi olur, hem sol bek hem sol orta saha hem sol acigi ayni derecede etkili oynayabilen oyuncular nadirdir, Canerde bu yetenek var bence ve Rijkaard'in hocaliginda cok buyuk basamaklar atarak ilerlemesi an meselesi.

Caner kesinlikle sol bek değildir. Sol açıkta ise çok iyi bir oyuncudur ve Galatasaray'da çok başarılı olacaktır. Büyük başarılar hedefliyorsak; Caner bunu gerçekleştirebilecek oyuncuların başında geliyor.

Caner sol bek olursa değeri 2'ye katlanır. Sol bek mevkisinde ısrar edilmeli. Zaten gün geçtikçe daha da fazla ısınıyor o mevkiye.

Caner sol bek olursa değeri 2'ye katlanır. Sol bek mevkisinde ısrar edilmeli. Zaten gün geçtikçe daha da fazla ısınıyor o mevkiye.

Evet bende böyle düşünüyorum zaten inanılmaz ofans özellikleri var, çok iyi adam geçiyor birde. Bunların yanına defans özellikleri de eklerse dünya çapında bir sol bek olur...

Sabri sağ bek olabildiyse Caner de sol bek olabilir diye düşünüyorum.

ayni fikirdeyim defansif yanini gelistirirse canerden müthis bir sol bek olabilir

Biz almazsak Fener, Besiktastan biri bu adami alir. Bundan adim gibi eminim.

Tebrik ederim.. benim yazacağım şeyi yazmışsın.. Caner'in yaptıklarını yapabilen bir sürü sol açık var.. Fakat sol bek olursa unutulmazlar arasına girer...

Caner futbol hayatının sonuna kadar sol bek oynasa yine de ısınamaz o mevkiye..

Kesinlikle Fener'in Dos Santos'undan farkı yok. Adı yabancı olsa sol bekye çürüyor denirdi..

3-5-2'nin solunda Ergün gibi serbest oynayabilir mesela..

(İlk yazımda yaptığım kısaltmayı ilk kez yaptım forumdan özür dilerim.. Bunun sebebi de girdiğim tüm forumlarda hakkımızda kullanılan çok saçma kısaltmalardı. Bu bizim forumun kalitesini gösterir farkındayım ancak sanırım duygularıma engel olamadım.. :) )

Kesinlikle f5'in Dos Santos'undan farkı yok. Adı yabancı olsa sol bekye çürüyor denirdi..

Hakan Ünsal 95 yılında bize geldiğinde yaptığı ortaların çoğunu taca atan bir sol açıktı.. Gerisini yazmama gerek yok zaten...

Kesinlikle f5'in Dos Santos'undan farkı yok. Adı yabancı olsa sol bekye çürüyor denirdi..

Keşke solbekte iken Andre Santos kadar oynayabilse.Bilmiyorum neler geçiyor kafanızda ama A.Santos sol bekte mükemmel topçu.

Keşke solbekte iken Andre Santos kadar oynayabilse.Bilmiyorum neler geçiyor kafanızda ama A.Santos sol bekte mükemmel topçu.

Santos için mükemmel sol bek demek, komşunun tavuğunu kaz görmektir. Adam sürekli ilerde. Ne zaman Fener top kaptırsa, Fener'in sol bekinde adam olmuyor.

Andre Santos'un facia bir sol bek olduğunu Brazilya'nın eleme maçlarında görmüştüm ben. Santos'a 90 dakika sabredemedi hiçbir maçta Dunga ve her seferinde Dani Alves'i çekti o mevkiye. Zaten şimdide çağırmıyor takıma. Savunma açısından hiçbir özelliği yoktur Santos'un.

Caner'in savunma özellikleri gün geçtikçe daha da iyileşiyor. Zaten ilk defa oynamıyor o mevkide. Tek eksiği fundamental.

Komşunun tavuğunu kaz gördüğüm falan yok.Andre ligdeki en iyi bek oyuncusudur.Çok yetenekli bir kere.Savunmadaki mücadelesi de çok iyi.Ama önünde iyi bir sol kanat yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt