caner erkin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #88 Caner Erkin

Maçın içinde soldan topu alıp iyi sprint atarak ceza sahası yakınlarına geldi. Ama etkili kullanamadı.

Hücumcu solbek arayışına ilaç olacak inşallah gün geçtikçe iyice ısınıyor solbeke.

Kesinlikle Hakan Balta'yı tercih ederim...

Hayır Caner kötü olduğu için değil çocuk çok uğraşıyor yapıyor ama Hakan Balta'nın daha iyi olduğunu düşünüyorum...

Kesinlikle Hakan Balta'yı tercih ederim...

Hayır Caner kötü olduğu için değil çocuk çok uğraşıyor yapıyor ama Hakan Balta'nın daha iyi olduğunu düşünüyorum...

Aman diyorum. Yavaş yavaş teknik kapasitesi olmayan adamları siliyoruz takımdan. Tekrar başa sarmayalım.

Aman diyorum. Yavaş yavaş teknik kapasitesi olmayan adamları siliyoruz takımdan. Tekrar başa sarmayalım.

Abi başa sarmak diyorsunda herşey teknik kapasite değil bütün oyuncularımız teknik kapasiteli zaten Servet dışında..

Bugün özellikle dikkat ettim belki taraftar görmüyor ama Canerin yine ölümcül hataları oldu defansif anlamda şansımızın yaver gittiğini düşünüyorum bu ataklarda..

Hakan Balta kesinlikle daha iyi bir solbek bence..

Abi başa sarmak diyorsunda herşey teknik kapasite değil bütün oyuncularımız teknik kapasiteli zaten Servet dışında..

Bugün özellikle dikkat ettim belki taraftar görmüyor ama Canerin yine ölümcül hataları oldu defansif anlamda şansımızın yaver gittiğini düşünüyorum bu ataklarda..

Hakan Balta kesinlikle daha iyi bir solbek bence..

Ayhan, Barış, Sarp, Servet.

Bir problemimiz vardı savunmadan top çıkarmak diye. Neill göbeğe, Caner bek'e geçince hallettik bu problemi. Ben bundan bahsediyorum. Defansif olarak da Hakan Balta'dan daha iyidir. Hakan sağından soluna dönene kadar rakip kaleci ile karşı karşıya kalıyor. Artık bek özelliği kalmadı Hakan'ın. Stoper oynatırsak daha çok verim alırız.

Ayhan, Barış, Sarp, Servet.

Mustafa Sarpı çok eleştirirdim sene başından beri, Mehmet Topal oynasın diyordum sürekli, ama bugün gördük ki topu Topal'dan çok çok daha iyi kullanıyori ki bu teknik kapasitedir bir ön libero için, kimse ondan çalım atmasını falan beklemiyor...

Onun için Sarp'ın tekniği bence o kadar kötü değil, en azından şuanda elimizdekilerin en iyisi, ama bu adam Galatasaray futbol takımında anca yedek olmalı bu fikrim değişmedi.

caner çok uzun top deniyo basit oynamıyo illa bi uzun top arapas atım asist yapım derdinde.uzun topları iyi başarıyo tamam ama azıcıkta basit oynamalı her uzun topunda isabet kaydedemez

Bu adam ın sol açık performansını görsek bir iki kez. bence Galatasaray ın ilk 11 inde oynayabilecek kapasitede olduğuna inanıyorum.

Kumaşı gerçekten çok sağlam Santos falan hikaye bu adamın yanında.

Mükemmel 4-4-2 nin kanat oyuncusu olacak bir adam.

Bu adam ın sol açık performansını görsek bir iki kez. bence Galatasaray ın ilk 11 inde oynayabilecek kapasitede olduğuna inanıyorum.

Kumaşı gerçekten çok sağlam Santos falan hikaye bu adamın yanında.

Mükemmel 4-4-2 nin kanat oyuncusu olacak bir adam.

bir sorun var 4 4 2 oynamıyoruz, o yüzden skorer bir açık olmadığı için de anca bekte oynar zira sol ve sağ açıklarımızın skorer olması lazım 4 3 3 te, kewell keita arda gibi...

Hala bonservisinin alınması taraftarıyım. 3.5 M € bir fiyata böyle bir TÜRK oyuncu bulmak çok zor...

Caner mükemmel bir futbolcu.

Sol açıktaki performansı zaten parmak ısırtan cinsten ama sol bek mevkiine de yavaş yavaş adapte oluyor. Bu gün kötü oynadığını düşünen arkadaşlara katılmıyorum. Evet bir tane top kaptırmış olabilir. Ama onun dışında gayet iyiydi. Yenildiğimiz Eskişehir maçı dahil pozisyon vermiyoruz. Defansımız oturuyor. Hücumda biraz daha verimli olursak Avrupa'nın üst düzey takımları arasında adımız anılmaya başlar.

Bonservisi alınsın ama Caner'den sol bek olmaz, inat edip Caner'den sol bek yaratmaya kalkarsak ciddi sıkıntılar yaşarız.

Caner mükemmel bir futbolcu.

Sol açıktaki performansı zaten parmak ısırtan cinsten ama sol bek mevkiine de yavaş yavaş adapte oluyor. Bu gün kötü oynadığını düşünen arkadaşlara katılmıyorum. Evet bir tane top kaptırmış olabilir. Ama onun dışında gayet iyiydi. Yenildiğimiz Eskişehir maçı dahil pozisyon vermiyoruz. Defansımız oturuyor. Hücumda biraz daha verimli olursak Avrupa'nın üst düzey takımları arasında adımız anılmaya başlar.

Maçı doğru düzgün izleyemedim o yüzden bugünkü performansı hakkında sağlıklı yorum yapamam ama Caner sol bek oynadığı zaman rahat olmadığı çok açık belli oluyor. Zamanla belki gerçekten aşılabilir nitekim Sabri de PAF'tayken forvet arkası oynuyordu ama benzer sıkıntılar çekebiliriz. Bir oyuncu sol açıkta oynadığında farklı, sol bekte oynadığında farklı hareket eder ama Caner sol bekteyken de sol açıktaki tarzını devam ettiriyor. Zamanla aşılabilecek şeyler bunlar belki ama dediğim gibi sıkıntılı olur.

Maçı doğru düzgün izleyemedim o yüzden bugünkü performansı hakkında sağlıklı yorum yapamam ama Caner sol bek oynadığı zaman rahat olmadığı çok açık belli oluyor. Zamanla belki gerçekten aşılabilir nitekim Sabri de PAF'tayken forvet arkası oynuyordu ama benzer sıkıntılar çekebiliriz. Bir oyuncu sol açıkta oynadığında farklı, sol bekte oynadığında farklı hareket eder ama Caner sol bekteyken de sol açıktaki tarzını devam ettiriyor. Zamanla aşılabilecek şeyler bunlar belki ama dediğim gibi sıkıntılı olur.

Sistem oturtmak gibi biraz sıkıntı çeker Caner, biz de biraz çekeriz. Ama mevkiiye alıştım mı Caner dünya çapında bir sol bek olur. Ve üstelik yineliyorum TÜRK...

Umuyorum alışacaktır sol bek mevkiisine.

Kalitesi, yeteneği değerlendirilmeli. Ofansif yönü bu kadar güçlü iken, defansta harcanıyorç

Devre arasi gelmemis olsaydi, cok sIKINTILI günler/haftalar gecirebilirdik.

Katkisi büyük bence. InsAllah seneye de bizde olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt