caner erkin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #88 Caner Erkin

kusura bakmayın tam bir komedi,aşağıdan yukarı komedi keza eldeki yerli kadrosu olarak vasatın altında iken canere lüks yedek demek komedi ötesi..

neyse seneye ayhan-barış-topal-sarp gibi oyuncularımız yerli kontenjanımızı işgal ederken caneri bizim almamamız durumunda kimin alacağını vede sizin gibi düşünenleri nasıl perişan ettiğini görürsünüz efendim...

Şimdi komedi derken Barış - Sarp - Topal'ın vasat olduğunu kimse inkar edemez ama Caner'i bunları ikame edecek gibi görmek komedinin aslı olur... Caner bu isimlerin yerinde oynayamıyor ve oynadığı mevkiide de Arda ve Kewell gibi takıma katkıları yadsıyanları komik duruma düşürecek isimler var

Caner ne Arda ne de Kewell'dan (yani mevkiisinde oynayan) iki oyuncudan da iyi değil maalesef

burak bey ,taraftarda bir isim cılgınlığı ile birlikde enterasan bir olgu oluşdu

mesela hırsdan formasını yırtan ama asla galatasaray takımının ilk 18 inde bile yer almaması gereken sarp gibi oyuncularla büyük kredi erilirken ,3-4 yıldan beri sahada ismi olan ,isimlerii- ile birlikde hasbel kader bir şeyler yapan yabancı hayranlığı yüzünden el elde başbaşda sıfır durumundayız...

Maalesef ben hiç bir futbolcunun milliyetine, ırkına, deri rengine göre yorum yapmıyorum o yüzden yabancı hayranlığım yok...

Benim söylediklerim gerçekler üzerine.. Ortada sadece ismi olan bir futbolcu hala GS'nin en fazla gol atan oyuncularından birisi olur?

Bu takımın yarısı Kewell'dır diyen Arda değil mi? O da mı yabancı hayranı?

Maalesef ben hiç bir futbolcunun milliyetine, ırkına, deri rengine göre yorum yapmıyorum o yüzden yabancı hayranlığım yok...

Benim söylediklerim gerçekler üzerine.. Ortada sadece ismi olan bir futbolcu hala GS'nin en fazla gol atan oyuncularından birisi olur?

Bu takımın yarısı Kewell'dır diyen Arda değil mi? O da mı yabancı hayranı?

hakan ın önünde kanat olarak kaç maç oynadı..vs.? soruma cevap vermeden kewell dan kötü demek haksızlık canere ki o nadir maçlarda çok iyi performans göstermişti,şimdi daha da alıştı takıma,hakan form tutmuş olarak bir dönse de caner önünde oynasa tartışmalar caner lehine son bulur zaten,o kadar güveniyorum kendisine...caner e,hakettiğinden çok fazla şans verilipte hiç ışık vermeyen aydın muamelesi yapılmasını kabullenemiyorum...

hakan ın önünde kanat olarak kaç maç oynadı..vs.? soruma cevap vermeden kewell dan kötü demek haksızlık canere ki o nadir maçlarda çok iyi performans göstermişti,şimdi daha da alıştı takıma,hakan form tutmuş olarak bir dönse de caner önünde oynasa tartışmalar caner lehine son bulur zaten,o kadar güveniyorum kendisine...caner e,hakettiğinden çok fazla şans verilipte hiç ışık vermeyen aydın muamelesi yapılmasını kabullenemiyorum...

Caner'in süratli ve iyi bir futbolcu olduğuna kimsenin bir itirazı yok, Aydın dan çok karakterli olduğu da ortada

Benim aklımı meşgul eden soru şu bu çocuğun da şanssızlığı maalesef Caner'in mevkiinde Avrupa düzeyinde çok kaliteli 2 oyuncumuz var... Caner ne kadar şans bulabilir bu ikisi varken nitekim ilk geldiği zamanlarda iki ismi de takımdan kesemiyordu...

Caner'in süratli ve iyi bir futbolcu olduğuna kimsenin bir itirazı yok, Aydın dan çok karakterli olduğu da ortada

Benim aklımı meşgul eden soru şu bu çocuğun da şanssızlığı maalesef Caner'in mevkiinde Avrupa düzeyinde çok kaliteli 2 oyuncumuz var... Caner ne kadar şans bulabilir bu ikisi varken nitekim ilk geldiği zamanlarda iki ismi de takımdan kesemiyordu...

3 senesi rusyada ve zhirkov nedeniyle çok az oynayarak geçen adam tsl de,GS gibi bir takımda arda-kewell gibi adamları gelir gelmez kesmesin müsadenle...yetenek-kapasite zaten var,takıma girmek için çokda gayretli olunca onları bile kesecek seviyeye geldi bence...arda ortada oynamalı xavi-iniesta gibi,o konuya özel topic var,burda uzamasın;kewell kalırsa da öncelik caner de olacaktır tahminim,zaman gösterecek nasıl olsa...

beyim sen boş konuşuyorsun işi avrupa kalitesinde oyuncudan tutup yabancı hayranlığından cıkartıyorsun ama boş konuşuyorsun...

önce anlaman gereken şeyler var:

1- caner erkin orta saha-orta solda oynayabilen ayağına hakim ,fiziksel olarak bir orta saha oyuncusu için üst düzey denilebilecek ,teknik olarak gayet iyi ,hız olarakda gayet iyi bir oyuncudur...

2-caner erkin 22 yaşındadır

3-caner erkin nurinin yıldızlaşdığı gencler dünya şampiyonasında nuri ile birlikde milli takımın en iyi 2 oyuncusundan birisidir

4- arda turan sol acık ,forvet arkası serbest oyuncu,sağ acık olarak oynayabiliyor

5- harry kewell seneye yüzde 90 gidiyor..gitmesede seneye cıkacağı mac en fazla 10-15 mac olacakdır,oynadığı maclardada bizim en büyük muzdarip yönümüz olan durağan oyuncu sayısına bir ekleme olacakdır..

6- gio ,daha hiç bir şeyi ispat etmiş değildir ,bonservis fiyatı nette değildir,ingiltere ikinci liginde bile belirleyici bir oyuncu olamamışdır ,üstelik modern futbolda artık tercih edilmeyen bir stile sahipdir keza fiziksel olarak kuvvetli olmayan futbolcular istedikleri kadar teknik olsunlar takımın üstüne yük olarak binmekdelerdir...

7-caner erkin ,arda ile birlikde takımın en iyi iki yerli oyuncusunda birisidir

8- febe forumarında ve febeli cevrelerde canerin opsiyonun bizim tarafından alınmaması vede kendilerde hemen onu almaya cok büyük istekleri olduğu artık biliniyor vede bazı kişiler medyada şurda burda canerin bizdeki performansı konusunda akıl karışıklığı yaparak,canerin febeli olduğunu yayarak olayı katakulliye getirmek istemeleri ap acık ortada iken sizin forumdaki bu yöndeki etkinliğiniz ayrıca vede cok ciddi bir soru işareti olarak ortaya cıkmakdadır..

3 senesi rusyada ve zhirkov nedeniyle çok az oynayarak geçen adam tsl de,GS gibi bir takımda arda-kewell gibi adamları gelir gelmez kesmesin müsadenle...yetenek-kapasite zaten var,takıma girmek için çokda gayretli olunca onları bile kesecek seviyeye geldi bence...arda ortada oynamalı xavi-iniesta gibi,o konuya özel topic var,burda uzamasın;kewell kalırsa da öncelik caner de olacaktır tahminim,zaman gösterecek nasıl olsa...

Arda'nın nerede oynayacağı hocanın işi tabii ki ben şu anda oynattığı yere göre yorum yapıyorum...

Diyelim ki rekabet sadece Kewell... Kewell'ı kesmesi demek ondan iyi olması demek ki bu beni ancak sevindirir ama Caner böyle bir ışığı (yani dünya çağında bir sol kanat oyuncusu olabilmeyi) Manisa'da verememiş, Rusya'da verememiş yedek kalmış, GS'de de ancak sakatlıklar sonucu yer bulabilmiş ve sakatlar iyileşince yine yedek kalması çok muhtemel...

Bir kaç maça çok fazla şey bağlanıyor gibi geliyor bana...

Caner tarzındaki oyuncular görev verilen her yerde oynayabilirler. Bu açıdan orta sol, orta, sol bek, sol açık gibi çeşitli mevkilerde rahat oynar diye düşünüyorum. Ayrıca Gio ilgili tespit de doğru, zira tekniği ne kadar kuvvetli olursa olsun, fiziksel olarak yeterli değilse, bu ligde oynayabilmesi çok zor. Keita'nın at gibi güçlü olduğunu, Arda'nın da son senelerde güçlendiğini ve iyi top saklayabildiğini düşünürsek, Emre Çolak ve Gio gibi "sinek siklet" oyuncuların tercih edilmemesini normal karşılamamız lazım. Caner'in fizik olarak da oldukça kuvvetli ve fit olduğunu düşünüyorum. Daha da iyi olacaktır. Bence Gio'dan önce Caner'in bonservisi alınmalı.

Arda'nın nerede oynayacağı hocanın işi tabii ki ben şu anda oynattığı yere göre yorum yapıyorum...

Diyelim ki rekabet sadece Kewell... Kewell'ı kesmesi demek ondan iyi olması demek ki bu beni ancak sevindirir ama Caner böyle bir ışığı (yani dünya çağında bir sol kanat oyuncusu olabilmeyi) Manisa'da verememiş, Rusya'da verememiş yedek kalmış, GS'de de ancak sakatlıklar sonucu yer bulabilmiş ve sakatlar iyileşince yine yedek kalması çok muhtemel...

ciddi olarak şüphe cekiyorsunuz...nerede ne verememiş ??? siz hayalmı kuruyorsunuz ,arda ile manisda oynarken arda ,canerin yanında daha vasat gözüküyordu..

Caner tarzındaki oyuncular görev verilen her yerde oynayabilirler. Bu açıdan orta sol, orta, sol bek, sol açık gibi çeşitli mevkilerde rahat oynar diye düşünüyorum. Ayrıca Gio ilgili tespit de doğru, zira tekniği ne kadar kuvvetli olursa olsun, fiziksel olarak yeterli değilse, bu ligde oynayabilmesi çok zor. Keita'nın at gibi güçlü olduğunu, Arda'nın da son senelerde güçlendiğini ve iyi top saklayabildiğini düşünürsek, Emre Çolak ve Gio gibi "sinek siklet" oyuncuların tercih edilmemesini normal karşılamamız lazım. Caner'in fizik olarak da oldukça kuvvetli ve fit olduğunu düşünüyorum. Daha da iyi olacaktır. Bence Gio'dan önce Caner'in bonservisi alınmalı.

Ben Caner'in bizlere gösterebildiği haliyle sol kanat (açık) dışında diğer mevkilerde pek başarılı bulamadım...

Sol bekte zaman zaman (Atletico maçlarının ikisinde şiddetle) sakat haliyle bile Hakan Balta'yı aradık...

Orta ve orta solda hocaların ikisi de (Rijkkaard ve Neeskens) düşünmedi bile buna yorum yapmak pek doğru olmaz

İyi niyeti ve kapasitesinden kimsenin şüphesi yok belki Hakan Balta'nın mevkiinde alternatif olabilir ama iyi zamanında onu da kesmesi zor

Ne olursa olsun 3,5 m bu kalitede ki oyuncu için çok değil alınsın.

ari sarkosyan ,siz acaba antu üyesimisiniz???

yoo niye böyle bir soru? bunu aksine hakaret kabul ederim

Caner'in bu kadroda ilk 11 şansı olmadığını söylemek Antu üyesi olmayı mı gerektiyor?

Soru tersine çevirmek de mümkün... Bu mantıktan gidersek GS'ye ancak yedek olabileceğini düşündüğüm maliyetli bir oyuncuyu şiddetle istiyorsanız ben size aynı soruyu sorayım...

Bu haliyle Balta'yı kesebilir. Balta'nın hücum yönünün çok kısıtlı olduğunu biliyoruz. Modern futbolda beklerin hücumcu olmaları aranıyor. Onlarca örneği var, saymayayım boşuna. Uğur Meleke yazmıştı, Caner sıradan bir sol açık mı, yoksa dünya çapında bir sol bek mi olacak, şeklinde. Bence güzel yazıydı, bulursanız okuyun. Caner'in sol bekteki performansını beğenenlerdenim. Sezon başında çok sırıtıyordu orada, zaten CSKA'da ve Manisa'da açık oynuyordu. Ama neden olmasın, gelecek senelerde sol bek olarak büyük patlama yapabilir. Orta sahada tercih edilmemesinin sebebi 6-7 tane oyuncumuz olması zaten. Ama en az Hakan Balta kadar oynar orda.

dikkat diyorum mesajlara dikkat ,medyada vede febe cevresinde canerin bizim tarafımızdan alınmaması için yapılan calışmalara ek olarak buradaki bazı mesajlara dikkat diyorum...

yoo niye böyle bir soru? bunu aksine hakaret kabul ederim

Caner'in bu kadroda ilk 11 şansı olmadığını söylemek Antu üyesi olmayı mı gerektiyor?

Soru tersine çevirmek de mümkün... Bu mantıktan gidersek GS'ye ancak yedek olabileceğini düşündüğüm maliyetli bir oyuncuyu şiddetle istiyorsanız ben size aynı soruyu sorayım...

gülerle adama...

daha dorğu dürüst üc beş mac cıkaramayan topuzun bonservisi 9 milyon euro olan türkiyede caner gibi 22 yaşındaki bir oyuncuya pahalı demek komedi,lütfen oyun oynamayalım ,canerin yarısı olmayan ozan ipek için bursa herhalde 6-7 milyon euro ister ama caner yine pahalıdır..

dikkat diyorum mesajlara dikkat ,medyada vede febe cevresinde canerin bizim tarafımızdan alınmaması için yapılan calışmalara ek olarak buradaki bazı mesajlara dikkat diyorum...

1982 senesinde beri GS'nin maçlarına giden birisi olarak...

ASY'nin bakım için kapalı olduğu dönemlerde Kadıköy de İnönü de ve deplasmanlarda....

:) buna sadece gülüyorum....

Biri sırf sizin gibi düşünmüyor diye linç etmek yakıştı mı şimsi

1982 senesinde beri GS'nin maçlarına giden birisi olarak...

ASY'nin bakım için kapalı olduğu dönemlerde Kadıköy de İnönü de ve deplasmanlarda....

:) buna sadece gülüyorum....

Biri sırf sizin gibi düşünmüyor diye linç etmek yakıştı mı şimsi

cok ısrarlı mesajlarınız dikkat cekiyor efendim...

tabi manisa da o ışığı veremediği için ''enayi'' ruslar 4 me verdi bonservisine...genç milli takımda kendisinden 21 ay büyük arda değilde canerin parlamasının da bir değeri yoktu...kesemediği zhirkov da çok önemli bir oyuncu değildi zaten,epl takımı onca parayı ''enayi'' liğinden ya da para aklamak için vermiştir...yönetim caneri almamak gibi bir hata (işte ben enayilik buna derim) yaparsa bir ''enayi'' likte FB yapar,alır caneri,canımız çok acır sonra GS lılar olarak...ki böylesine kaçırılmayacak bir futbolcumuz hakkında bu kadar olumsuz ve kararlı tutum sergilediğin için GS lı olup olmadığın konusunda şüpheliyim,samimi olmak gerekirse...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt