İbrahim Aydoğan
Kırmızı Üye
- 24 Kasım 2008
- 2.314
- 0
- 1.306
Cevap: #88 Caner Erkin
Korner kullanmasını Arda'danmı öğrendin naptın?
Korner kullanmasını Arda'danmı öğrendin naptın?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bugun en beğenmediğim Futbolcuydu.Kimse lütfen benden alıntı yaparak cevap yazmasın. Korner atamıyor ise neden her seferinde kornerin başına geçer. Neden kanat oyuncusu doğru biradet ortası yok. Sağ alanı çok açık bıraktı. Bugun bizim takımda en beğenmediğim oyuncuydu.
İkinci sırada Keita
Sonra Barış
Sonra Joe
Sonra Mustafa Sarp idi.
Benim görüşüm böyle lütfen saygı duyunuz ve alntı yaparak açıklama yapmayınız.
Futboldan anlamıyorsun Yunus :2aloh1:
Pas hata yüzdesine bak bakalım kaçmış ? Onu yazmayı unuttum.
Birde demezler mi %100 gol pozisyonunu kurtardı diyeSanki Emre kurtarmadı ondan 3 tane ama Emreyi asmayı biliyorsunuz ?
Bırakın arkadaş bu akşam Caner kötü oynadı tekrar izleyin maçı anlarsınız...
Hep zoru seçiyor yanında adam var gidiyor uzun atmayı deniyor ve birtanede başarılı olamadı.
Golu yediğimiz pozisyona bakın Neilin yanında Caner olması gerekirken Caner nerelerde ben göremedim gören var mı ? Hep kanatını açık bıraktı , siz sadece atak olarak baktığınız için olaylara ondan güzel oynamış gibi geliyor.
Yönetime mektup yazalım birşey yapalım Caner korner duran top kullanmasın.
Her seferinde ön direğe topu göndermeyi nasıl başaıyor.İnsan bi hata yaparda arka direğe doğru atar.
Dos santos yüzünden sol açıkta oynayamıyor.Rijkaardın oğlu oynayacak diye Keita solda,caner sol bekte oynuyor ve sol kanatta sahanın tamamını kullanmak zorunda kalıyor yazık canere.Keşke ismi Dos Caneros olsaydı belki sol açık oynardı.