caner erkin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #88 Caner Erkin

Dos santos yüzünden sol açıkta oynayamıyor.Rijkaardın oğlu oynayacak diye Keita solda,caner sol bekte oynuyor ve sol kanatta sahanın tamamını kullanmak zorunda kalıyor yazık canere.Keşke ismi Dos Caneros olsaydı belki sol açık oynardı.

Allah'ım bana sabır ver! :o

Gio kötü mü oynadı? Ayrıca Rijkaard Hakan Balta'nın hazır olmadığını gördü ki Caner'i monte etti oraya.

Bence Caner iyi bir bitirici golcü futbolcu.

Yıllardır böyle bir bek performansına hasret kalmıştık. Hakan bu kadar tempolu oynayamaz.

Ligtv tam gösteremedi sanki elle almadı gibi topu :D

Yıllardır böyle bir bek performansına hasret kalmıştık. Hakan bu kadar tempolu oynayamaz.

Tempolu oynamasının yanı sıra Caner'in çevikliğinin ve çabukluğunun sayesinde yaptığı hamleleri Hakan asla yapamaz. Savunmasında da bence düzelme var. Çok kötü değil.

valla böyle oynayabilmek mucize ,nedenmi mucize orta sahan bomboş,sol acık sana yardım etmiyor ve sen bir sol orta oyuncusu olarak solbekde oynuyorsun...

sahanın neille birlikde en iyisi caner idi .. (ilk devre hakan baltanın orada neden perişan olduğu zaten belli malum,yürüyen hucum vede orta saha)

Güzel oynadı bugün maşallah. Bonservisi alınmalı kesinlikle hep diyorum bunu zaten

kullandığın bir korner işe yarasın be caner. hep ön direk hep ön direk. bütün maç öndireğe kestin topları. son atak korner, gittin gene ön direğe attın. sana ne demeli bilmem ki..

temposuna bakarsak iyi, rakibe kestiği ortalara bakarsak kötü. sonuç olarak nötr.

Her attığı uzun pası rakibe attı kornerlerine diyecek yok zaten kulaklarını çınlattık maç boyu

Bence bu adam alınmalı ve üzerinde sabredilmeli.İlerleyen zamanlarda çok harika bir sol bekimiz olacak.Sadece birazcık para ve sabır.:)

Ama o ortalar nedir be.:)

Ortalari ve uzun paslari kötüydü bugün. Cok caliskandi. O elle aldigi pozisyonda akili davransaydi penalti yaptirabilirdi. Colman Taekwondo yaparcasina girmisti Canere.

hırslı ya

güzel bir işlemeyle olcak bu çocuk

Ben beğeniyorum bu adamı.iyi de orta açar ama hep ön direğe salladı kornerleri bugün.

HAftaya gerekeni yapar.

Dün Neill ve Emreyle birlikte sahanın en iyilerindendi. Ofansta her zaman daha etlili olacak olsada Balta'nın yokluğunda solbeke abepte oldu. Hırslı ve takımı için birşeyler yapmaya çalışan ve isteyen(aç) biri Caner. Bugün her iki tarafta'da etkilidi. Orta sahada dolaşan Sarpın boşluklarını kapadı. Giovanni-Kewell ile kalmasını istediğim 3 isimden biri.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt