caner erkin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #88 Caner Erkin

caner bana göre m.sarp'tan da barış özbektende önce gönderilmelidir bu takımdan. en fazla 3 maç iyi oynadı. bi kere aldığı topu direk ileriye şişirmesi yokmu hani bide isabetli olsa neyse...

Caner bek değildir.Ama çok iyi sol açıktır.Kewell da gideceğine göre kesinlikle kalmalı.

Caner'e Fenerli diyorsunuz ama adam Fener'e takınca nasıl da seviniyor :D

Yüksek bonservis bedeli ödemeye gerek yok, yetenekli ama çok istikrarlı değil ayrıca topla fazla oynuyor basit oynaması gereken yerde. Onun yerine adanaspor'un 17 yaşındaki çok yetenekli sol/sağ açığı olan Okan Salmaz transfer edilse daha karlı çıkılır.

Kalsin istiyorum, cok genc ve savasci bir kadro kuruyoruz, cok iyi isler yapicaktir bu kadro.

cska nın bonservisini düşürmesi lazım yoksa kalmasın çok para istiyolar

Bu adamın enerjisinden mutlaka faydalanmalıyız. Kalmalı.

Çok doğru. Yetenekli bir oyuncu, buna eyvallah. Fakat zaman zaman yanlış işler yapması, bu taraftara saç baş yoldurdu. Bir kere sol bek kesinlikle oynamamalı. Ama açık oynarsa, iyi işler yapabilir. Tekniği var, iyi ortalar yapabilir, kritik paslar atabilir. Sol bekte oynadığı için rastgele şişiriyordu, delleniyorduk.

Sol kanadı tamamen kullanabilen bir oyuncu. Hırslı, yetenekli, dinamik, genç, yerli... Aslında bütün bunlar kalması için yeterli sebepler. Elimizde kaliteli yerli oyuncular bulunsun isteyerek Caner'i göndermek doğru olmaz. Bu yaşta, bu tecrübede böyle bir oyuncu değerlendirilmeli. 18 yaşında 5 milyon euro'ya yurtdışına gidebilmeyi başarmış bir oyuncu, bu bile aslında özel biri olduğunu gösteriyor. Bize saç baş yoldurduğu olmadı mı bu sezon? Eh oldu ama bu adamın sol beke daha yeni yeni adapte olmaya çalıştığını da düşünmek gerek. Başka takım almasın diye transfer yapmak doğru diğer taraftan da Fenerbahçe için Caner'in biçilmiş kaftan olduğunu düşünüyorum sol kanada. Hazır Vederson'la da devam etmeyi düşünmüyorlarken Caner'e talip olmaları süpriz olmaz. Tabii sol beke yabancı alınmayacaksa bizim orayı kimle doldurcağımız da soru işareti. Çağlar Volkan'dan fazlası olan bir oyuncu kesinlikle değil, zaten Trabzon yolunda deniliyor. Ama ben yine de büyük ihtimalle alınmaycağını düşünüyorum, CSKA pazarlığa yanaşır, Fenerbahçe, Beşiktaş gibi başka talipleri çıkmazsa belki.

Sol kanadı tamamen kullanabilen bir oyuncu.

Bu cümle çok önemli. Ne sol bek, ne sol kanat. Resmen o kanadı tamamiyle kullanıyor maç içinde. Ve yorulmuyorda. Fizik olarak da diri. Pozisyon bilgiside hızlı bir gelişim gösterdi. Basit hatalar yapmıyor savunmada. Topla çıkmamızda tekniğinden de faydalanıyoruz. Hatta soldan yaptığı asistlerle sayısız pozisyonlar hazırladı. Tarzı da Gareth Bale'i andırıyor. Böyle özel bir oyuncuyu almamak büyük bir yanlış olur.

çok da özel bir oyuncu değil bana göre, pas ve orta konusunda genel olarak başarısız bir görüntü çizdi.

ama savaşan tabirine giren bir oyuncu, 90 dk varlığını belli ediyor.

sol bek transferi yapılıcak, bu durumda caner in bonservisini alıcaklarını pek sanmıyorum.

Çağlar gibi sıradan bir bek izleyeceğime Caner'in gelişimini izlemeyi tercih ederim.

Caner Gio'dan daha önemli bir oyuncu. Öncelik onda olmalı, alınmalı bir şekilde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt