caner erkin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #88 Caner Erkin

Mümkünse alınmasın.3.5 m euroya ortasaha baksınlar daha iyi

Takım içinde ki dengeleri bozan bir oyuncuydu,bir çok maçta kritik noktalarda pas tercihini kullanmayıp delirtmişti herkesi,güle güle egoist adam!

bence büyük takımda oynayacak bir oyuncu değil birincisi cok dğınık bir oyun tarzı var ikincisi disiplinsiz.......

Şimdi Caner'e kötü diyenlere bakıyorum. İlk yarıdaki Beşiktaş maçından sonra Mustafa Sarp Galatasaray kalibresinde adam değil dediğimde yazdıklarıma cevap bile verilmemesi gerektiğini söyleyenlerle hemen hemen aynı.

Bu adam sol bek mevkiine alışırsa adam gibi sol bek olmayan dünya piyasasında elinizi öpene 20 milyon EU'ya verirsiniz. Herkes bişey demiş. Yahu adamın oynamayı bildiği yer sol açık. Koy bakayım Keita'yı sağ beke ne yapıcak. Bu onu kötü futbolcu mu yapar? Ama Caner sol beke adapte olabileceğini gösterdi. Bence kesinlikle elde tutulmalı. Ayrıca sol açık için de mükemmel bir alternatif.

Bu kadar potansiyelli bir oyuncuyu zor buluruz. Gio (maliyeti 3-4 milyonu geçmeyecekse) ile birlikte mutlaka kadroda olmalı bu adam.

Bi 5 senede canerimi bekliyelim yani:o kupalar falan kacmıo zaten onlarda bizi bekliyorlar:D

Allah korusun... ben sahsen caneri daha yetenekli buluyorum su Sabri denen Cins den :P Zaman alir tabi, ama iyi bir bek almak mecuburuz zaten, yedemiz dogru dürüz yok yada Berk fazla oynasin...

Arkadaslar ne Sabri nede Caner bizim ihtiyacimizlarimizi kardilayacak oyuncular degil. Hepimiz biliyoruzki oynadigimiz sistemde 4-3-3 un iki beki inanilmaz onemli. Sizce bu sene basarisizligimizin temelinde burada oynayan oyuncularimizin yetersizligi yokmu?

Sabri cok seri, Caner toplarar iyi vuruyor....Tamam bunlar belki Manisada, Ankaragucunde oynarken yetecek meziyetlerdir, Ancak Galatasarayda oynuyorsan, Seri olucan, iyi pas yapican, teknik olucan, POZISYON bilgin iyi olacak. Herseyden ote ZEKI olucan...

Size birkac pozisyon hatirlatacagim,

Ilk tobol maci Sabri kicini donuyor gol yiyoruz,(bunu gibi size bircok pozisyon sayabilirim son Antalya maci dahil) Atletico Madrid maci mac 1-1 Caner arkadan tekme atiyor....

Galatasaray bu tur futbolcularla maclar kazanabilir ancak asla Kupalar, Sampiyonluklar kazanamaz. Artik sistemimiz degisti, akil futbolu oynamaya CALISIYORUZ. Ancak eldeki kadroyla akil futbolu oynamak mumkun degil. Bize mental olarak ust duzeyde adamlar lazim. Ne yazikki kadromuzda bunu karsilayan cok kisi yok.

Sahsi goruslerimi yansitmaktadir.

Arkadaslar ne Sabri nede Caner bizim ihtiyacimizlarimizi kardilayacak oyuncular degil. Hepimiz biliyoruzki oynadigimiz sistemde 4-3-3 un iki beki inanilmaz onemli. Sizce bu sene basarisizligimizin temelinde burada oynayan oyuncularimizin yetersizligi yokmu?

Sabri cok seri, Caner toplarar iyi vuruyor....Tamam bunlar belki Manisada, Ankaragucunde oynarken yetecek meziyetlerdir, Ancak Galatasarayda oynuyorsan, Seri olucan, iyi pas yapican, teknik olucan, POZISYON bilgin iyi olacak. Herseyden ote ZEKI olucan...

Size birkac pozisyon hatirlatacagim,

Ilk tobol maci Sabri kicini donuyor gol yiyoruz,(bunu gibi size bircok pozisyon sayabilirim son Antalya maci dahil) Atletico Madrid maci mac 1-1 Caner arkadan tekme atiyor....

Galatasaray bu tur futbolcularla maclar kazanabilir ancak asla Kupalar, Sampiyonluklar kazanamaz. Artik sistemimiz degisti, akil futbolu oynamaya CALISIYORUZ. Ancak eldeki kadroyla akil futbolu oynamak mumkun degil. Bize mental olarak ust duzeyde adamlar lazim. Ne yazikki kadromuzda bunu karsilayan cok kisi yok.

Sahsi goruslerimi yansitmaktadir.

%100 katılıyorum abi.

sağ ve solbek bu sistemde çok önemli.

dün akşam g.gönül ü izledim, adam sağbek ama, resmen sağ açık gibi oynadı. resmen felç etti trabzon kanadını. ve bizim hakan ünsaldan sonra böyle bir oyuncumuz olmadı.

sağ-solbek e , hem hücuma çıkan, hemde defans yapabilen , zeki oyuncular şart.

Ben bu adamdan hiçbir şey anlamadım bütün sezon. İyi oynadığı maç sayısı üçü geçmez. Atletiko maçındaki fiyaskosu da yıllarca unutulmaz.

%100 katılıyorum abi.

sağ ve solbek bu sistemde çok önemli.

dün akşam g.gönül ü izledim, adam sağbek ama, resmen sağ açık gibi oynadı. resmen felç etti trabzon kanadını. ve bizim hakan ünsaldan sonra böyle bir oyuncumuz olmadı.

sağ-solbek e , hem hücuma çıkan, hemde defans yapabilen , zeki oyuncular şart.

Ben de uzun zamandan sonra ilk defa G.Gönül'ün oyunun beğemdim. Resmen tek başına kullandı kanadı. İlk gol yine onun kanadından gelse de gerçekten iyi bir maç çıkardı.

Caner bana göre kesinlikle kalmalı. Son maçlarda kendini fazla göstermeye çalıştı ondan saçmaladı gibime geliyor. Bakalım bugün son gün neler olacak.

caner bence de kalmalı.. sol açıkta kendisinden cok faydalanabiliriz.. özellikle ozan ipek , volkan şen gibi oyuncular için 7-8 milyon euro'Ların konuşulduğu ortamda 3.5milyona gelicek olan caner cok faydalı olur..

Caner birkaç maçta çok iyi oynadı ama sezon genelinde vasatı aşamadı.Olsada olur olmasada.

Caner kalmalı

Sol bek oynatılmıycaksa kalsın. Arda ve Kewell gidiciler çünkü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt