Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 94.448
- 73.459
- 5.188
Cevap: #88 Caner Erkin
Mümkünse alınmasın.3.5 m euroya ortasaha baksınlar daha iyi
Mümkünse alınmasın.3.5 m euroya ortasaha baksınlar daha iyi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sol Beke zamana ihthiyaci var... Sabri 5 Sezonumuzu yedi, hale adam gibi oynayamiyor.
Bi 5 senede canerimi bekliyelim yanikupalar falan kacmıo zaten onlarda bizi bekliyorlar
![]()
Arkadaslar ne Sabri nede Caner bizim ihtiyacimizlarimizi kardilayacak oyuncular degil. Hepimiz biliyoruzki oynadigimiz sistemde 4-3-3 un iki beki inanilmaz onemli. Sizce bu sene basarisizligimizin temelinde burada oynayan oyuncularimizin yetersizligi yokmu?
Sabri cok seri, Caner toplarar iyi vuruyor....Tamam bunlar belki Manisada, Ankaragucunde oynarken yetecek meziyetlerdir, Ancak Galatasarayda oynuyorsan, Seri olucan, iyi pas yapican, teknik olucan, POZISYON bilgin iyi olacak. Herseyden ote ZEKI olucan...
Size birkac pozisyon hatirlatacagim,
Ilk tobol maci Sabri kicini donuyor gol yiyoruz,(bunu gibi size bircok pozisyon sayabilirim son Antalya maci dahil) Atletico Madrid maci mac 1-1 Caner arkadan tekme atiyor....
Galatasaray bu tur futbolcularla maclar kazanabilir ancak asla Kupalar, Sampiyonluklar kazanamaz. Artik sistemimiz degisti, akil futbolu oynamaya CALISIYORUZ. Ancak eldeki kadroyla akil futbolu oynamak mumkun degil. Bize mental olarak ust duzeyde adamlar lazim. Ne yazikki kadromuzda bunu karsilayan cok kisi yok.
Sahsi goruslerimi yansitmaktadir.
%100 katılıyorum abi.
sağ ve solbek bu sistemde çok önemli.
dün akşam g.gönül ü izledim, adam sağbek ama, resmen sağ açık gibi oynadı. resmen felç etti trabzon kanadını. ve bizim hakan ünsaldan sonra böyle bir oyuncumuz olmadı.
sağ-solbek e , hem hücuma çıkan, hemde defans yapabilen , zeki oyuncular şart.
YouTube - Caner Erkin Fenerbahçe'ye Takıyor
Bu Cocuk mu kötü ???
Sol Beke zamana ihthiyaci var... Sabri 5 Sezonumuzu yedi, hale adam gibi oynayamiyor.
:f68.gif: