caner erkin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #88 Caner Erkin

Caner'in takımdan gitmesini B.Özbek'in gitmesinden bile çok istiyorum. Her maç topu aldığı gibi ileri dikiyor, yanındaki adama yerden pas atmasını bilmiyor, orta açma desen hak getire; böyle adamlarla total futbol oynanmaz.

Caner'in takımdan gitmesini B.Özbek'in gitmesinden bile çok istiyorum. Her maç topu aldığı gibi ileri dikiyor, yanındaki adama yerden pas atmasını bilmiyor, orta açma desen hak getire; böyle adamlarla total futbol oynanmaz.

Caner, Total Futbol'un emrettiği beklerin ta kendisi. Üstelik gelişimede açık.

Daha öncede yazdım; orta saha bu kadar eksikken,Caner'in de sol bekteki oyunu tutukken, mali durumda çok da iyi değilken; Caner'e3 .5 milyon euro vermek yönetimi zor durumda bırakarbilir. Dinlenmiş bir H.Balta sol bek için yeterli; eğer alternatif arıyorsak; Berk de bu işi çözebilir. Şu orta saha banko oynayabilecek en az 3 adam lazım. Sol bek yerine şu anda stoper de büyük açık. En iyi Türk stoperlerin yaptığı hatalar belli. NeilL'in yanına seri, sert, kademesi iyi bir stoper lazım ki bu da yabancı oluyor. Bunun içinde bir bonservis parası gerekli.

İlk 11'in isimlerini kurmadan alternatifler için yüklü bir parayı gözden çıkarmak; doğru değildir.

hadi ya nolduki öyle merak ettim simdi

gecinrenkdas yemin ediyorum esime soyledim dun dedimki bu bizim futbolcular otelin barinda olur dedim o da (turk degil esim) gidelim dedi

yok dedim cogu irenc adamlar olay cikarirlar dedim sakayla karisik

al iste

caneri salladigimiz iyi olmus demekistemezdim ama iyi olmus:)

gecinrenkdas yemin ediyorum esime soyledim dun dedimki bu bizim futbolcular otelin barinda olur dedim o da (turk degil esim) gidelim dedi

yok dedim cogu irenc adamlar olay cikarirlar dedim sakayla karisik

al iste

caneri salladigimiz iyi olmus demekistemezdim ama iyi olmus:)

Abi efendi adamlar odalarindaydi. Emre Belezoglu o kadar cirkef diyoruz adama ama gitmis ailesine hediyeler almis ordan direk odasina gitti. Ama bizim bu krolar bardaydi cogu Fener'liydi bardakilerin zaten 3 Galatasaray'li vardi.

Abi efendi adamlar odalarindaydi. Emre Belezoglu o kadar cirkef diyoruz adama ama gitmis ailesine hediyeler almis ordan direk odasina gitti. Ama bizim bu krolar bardaydi cogu Fener'liydi bardakilerin zaten 3 Galatasaray'li vardi.

hersey formundan belli

mukemmel oynuyor adam digerlerinin formudan belli zaten

İnşallah kalır Caner. Eğer kalmazsa kötü olur yani 3,5 Milyon € Caner gibi bir oyuncu için çok iyi bir fiyat. Hem TÜRK, hem çok genç, hem de kaliteli bir oyuncu Caner.

Benim için çok önemli böyle şeyler nolur anlat ya da özel mesaj at :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt