- 17 Ağustos 2009
- 43.684
- 32.695
- 3.448
Cevap: #88 Caner Erkin
Sol kanadı "DOMİNE" ettiğini görüyorum. Yeterlimi? 2-3 pas hatası yapması beni zerre kadar ilgilendirmiyor. Aşılacak şeyler bunlar. 21 yaşında futbol kariyerinin başında daha kendisi.
Ayrıca bu ülkedeki klasik "Pısırık" beklerden sıkıldım şahsen. Bu yüzden de Caner'e anlamsız antipati besleyenlere de karşı çıkacağım.
Aynı fikirde olmayabilirsin ama üslubuna dikkat et.
Caner'in bir kere yerden pas yaptığını gördün mü? Her aldığı topu ileriye dikip kaybetmekten başka bir şey yaptığını gördün mü, ya da ne bileyim etkili bir orta? Bu adamın bu sene yaptığı tek etkili beğendiğim aksiyonu Arda'ya attığı pastı. Sırf bu adamın yüzünden UEFA'dan elendik. Bide üstüne gidip Rijkaard'a artislik yapması ya da Arda'yla kavga etmesi bu adamın yarardan çok zarar verdiğini açıkça gösteriyor.
Sol kanadı "DOMİNE" ettiğini görüyorum. Yeterlimi? 2-3 pas hatası yapması beni zerre kadar ilgilendirmiyor. Aşılacak şeyler bunlar. 21 yaşında futbol kariyerinin başında daha kendisi.
Ayrıca bu ülkedeki klasik "Pısırık" beklerden sıkıldım şahsen. Bu yüzden de Caner'e anlamsız antipati besleyenlere de karşı çıkacağım.