caner erkin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #88 Caner Erkin

Aynı fikirde olmayabilirsin ama üslubuna dikkat et.

Caner'in bir kere yerden pas yaptığını gördün mü? Her aldığı topu ileriye dikip kaybetmekten başka bir şey yaptığını gördün mü, ya da ne bileyim etkili bir orta? Bu adamın bu sene yaptığı tek etkili beğendiğim aksiyonu Arda'ya attığı pastı. Sırf bu adamın yüzünden UEFA'dan elendik. Bide üstüne gidip Rijkaard'a artislik yapması ya da Arda'yla kavga etmesi bu adamın yarardan çok zarar verdiğini açıkça gösteriyor.

Sol kanadı "DOMİNE" ettiğini görüyorum. Yeterlimi? 2-3 pas hatası yapması beni zerre kadar ilgilendirmiyor. Aşılacak şeyler bunlar. 21 yaşında futbol kariyerinin başında daha kendisi.

Ayrıca bu ülkedeki klasik "Pısırık" beklerden sıkıldım şahsen. Bu yüzden de Caner'e anlamsız antipati besleyenlere de karşı çıkacağım.

Hakan stoperde rotasyona girer, Çağlar ve Caner'de bek olarak rotasyonlu oynatılır. Bu da düşünülebilir. Çünkü defansta Neill tipi Hakan var teknik stoper olarak. Servet ile Gökhan aynı tarz, Ali ile de Emre aynı tarz. Bence böylesi de en iyisi olur.

rotasyon içim Hakan-çağlar olur stoperde de ali ve yabancı bi stoper yada g.zan olur Caner olmasında kim olursa olsun

Sol kanadı "DOMİNE" ettiğini görüyorum. Yeterlimi? 2-3 pas hatası yapması beni zerre kadar ilgilendirmiyor. Aşılacak şeyler bunlar. 21 yaşında futbol kariyerinin başında daha kendisi.

Ayrıca bu ülkedeki klasik "Pısırık" beklerden sıkıldım şahsen. Bu yüzden de Caner'e anlamsız antipati besleyenlere de karşı çıkacağım.

Maalesef ben şu ana kadar hiçbir şeyi domine ettiğini görmedim. 2-3 pas hatası değil o bütün maç yapılan pas hataları. Pas hatasını aşmak o kadar kolay olsaydı bizim orta sahalar aşardı çoktan. Zaten diyelim ki kanadı domine etti, adam orta yapamıyor ki! Zaten savunması berbat oraya hiç girmiyorum. Sadece ofansif bir bek olmak önemliyse Sabri neden ilk kez bu sene kıymete bindi. Sabri hep böyleydi. Önemli olan ofansa destek verirken etkili verebilmek ve de defansı da sağlam yapmak. Yanlış anlama ben saydıklarımın hepsi olsun demiyorum ama en azından Sabri gibi olsun, atağa yaptığı destek etkili olsun ya da hepsinden biraz biraz olsun.

2-3 pas değil. %60-70 lerle isabetsiz oynadığı maçlar var.

maçlarda dikkat ettim Giovanni yanına gelince pas atmak yerine topu şişiriyo Keita yada Arda gelince pas atıyo korkuyo mu bilmem ama şundan eminim kıskanıyo.

maçlarda dikkat ettim Giovanni yanına gelince pas atmak yerine topu şişiriyo Keita yada Arda gelince pas atıyo korkuyo mu bilmem ama şundan eminim kıskanıyo.

Yok genel oyun karakteri bu olmuş artık Caner'in. Sol açıkla oynamıyor adam. Forvete uzun ya da diğer kanada ters oynamaya çalışıyor. İçeri katediyor. Sol kanattaki adama vermek dışında herşeyi yapıyor. Kanadı öldürüyor diye bu yüzden diyorum. Niyet sol kanatta oynatmaksa tamam. Sürekli rakibi zorlayan, hızlı, çevik bir açık adamı olarak çok iş yapar. Ama bek olarak resmen zararlı.

O buna şuna pas atmıyor saçmalıklarını bırakın.

ya varya bunu bekliyodum:D,pas konusunda 3 mesaj attık,laf arda ya gelince hemen celallendin yine:D

Ardayla alakası yok. Geçen sezon da Sabri için benzer şeyler söylenmişti çok daha hararetli savunmuştum. Şimdi de Caner'i savunurum. Çünkü direkt saçmalıktır bu. Adamın ekmek yediği yere ihanet etme durumudur ki varsayımlar üzerine kimseyi bu şekilde itham etmem, ettirmem. Niyet okumayın.

Baskı altında Hakan Balta'nın takıma nasıl verdiğini gördük. Caner (Kayseri maçı) baskı altında takıma nefes aldırdı sol bekte. Baskı altında topla çıkışları Neill ve diğerleri ile alışverişi çok iyi. Defansına hiç girmiyorum çünkü son 8-9 maçtır Hakan Balta'nın en iyi dönemlerini hatırlatan bir performans sergiliyor.

Baskı altında Hakan Balta'nın takıma nasıl verdiğini gördük. Caner (Kayseri maçı) baskı altında takıma nefes aldırdı sol bekte. Baskı altında topla çıkışları Neill ve diğerleri ile alışverişi çok iyi. Defansına hiç girmiyorum çünkü son 8-9 maçtır Hakan Balta'nın en iyi dönemlerini hatırlatan bir performans sergiliyor.

Canerdenmi bahsediyoruz defans konusunda?

Yapmayin agalar yapmayin. Bu adam Atletico maçlarinda neler yaptigi daha dün gibi aklimda. Fener maçinda sisirdigi 2315646 tane top. Son uç maçta 200 orta açmistir hepside rakibe/disariya. Ben olumlu hareket olarak sadece Manisa karsinda yaptigi assist'i biliyorum.

Egoistlik desen var, artistlik desen var, beceriksizlik desen var. Caglar bile Canerden iyidir. Kaptanla karistigi kavgayida es geçiyorum

Caner'i hep orta 3 lünün solunda görmek istemişimdir.

Yapmayin agalar yapmayin. Bu adam Atletico maçlarinda neler yaptigi daha dün gibi aklimda. Fener maçinda sisirdigi 2315646 tane top. Son uç maçta 200 orta açmistir hepside rakibe/disariya. Ben olumlu hareket olarak sadece Manisa karsinda yaptigi assist'i biliyorum.

Egoistlik desen var, artistlik desen var, beceriksizlik desen var. Caglar bile Canerden iyidir. Kaptanla karistigi kavgayida es geçiyorum

Evet şişiriyordu. Kulağı çekildi artık şişirmiyor. Bu kadar basit bu iş. Taraftarın Caner ile problemi nedir ? :)

:animation::animation::animation:

Sol açıktaki performansı tartışılmazdı diyorsunuz da Türkiye Kupası'nda oynadığı maçları çıkartırsan ligde sadece bir tane maçta sol açıkta iyi oynadı (belki sadece bir kere oynamıştır sol açıkta ligde tam hatırlamıyorum) o da karlı havada oynanan Antep maçıydı. Bence o maçta alışık olduğu hava şartlarında diğerlerine üstünlük sağladığı için iyi oynadı. Bek olarak yaptığı bir asistten başka hiç bir şeyi yok zaten o konuda konuşmak bile abes.

Velhasıl Caner gitti ve ben de çok mutluyum. İnşaallah yönetim son anda fikir değiştirip tekrar çağırmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt