caner erkin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #88 Caner Erkin

Kolay değil beyler Rusya liginde paslandı çocuk,Linderoth gibi düşünün Caner'i.

Asla bir sol bek degil caner ama sol acık icin ideal ayagına hakim bir oyuncu ama . Defansif yönden yeterli oldugunu sanmıorm . 3-4-3 gibi bir taktik oynarsak solda caner sagda sabri olabilir.

Formsuzluğunun tıplı Elano gibi sezon başı kampından kaynaklandığını düşünüyorum.Ayrıca bu adam oynadığı maçların çoğunu sol açık olarak oynadı sen sol açık oynayan bi adamı beke çekersen sorun yaşamasını çok normal.

Caner ve Alpaslan gibi adamlara sahip çıkılmalı bi iki maçlık performansıyla ya bundanda bi nane olmaz denip silinirse çok yazık olur.

Formsuz H.Balta yerine bence artık şans bulmalı.

Geleceğin temellerini atmalıyız hem Milli Takım hem de kendi takımımızda.

Çok yetenekli adam şuan oynadığı hiçbişey değil inanın..u17 de kewellın gençliği gibi oynuyordu.. :D

Wengerin almak için ğraştı adam bi kere dandik olmaz..(moskova fazla para ermese arsenaldeydi)

YouTube - Caner Erkin PSV

Caner'in sol bekte çok başarılı olacağını düşünmüyorum. Arda'dan sağ bek ne kadar olursa Caner'den de o kadar sol bek olur. Defansif açıdan pek iyi değil.

Caner'in sol bekte çok başarılı olacağını düşünmüyorum. Arda'dan sağ bek ne kadar olursa Caner'den de o kadar sol bek olur. Defansif açıdan pek iyi değil.

Dostum Sabri'de sağ açıktı ama şimdi çok iyi bi bek oldu hele Rijkaard'ın gelişiyle adam coştu desek abartmış olmayız.

Rijkaard Caner'ede alıştıracaktır ve zten ofans açıdan muhteşem birisi defansıda gelişirse dünya çapında yıldız bile olabilir.

Çünkü hem defans hem ofans oyuncu bulmak çok çok zordur. Hem türk birisi, yetenekli ve genç. Defansı öğrenirse muhteşem bi futbolcu olur......

Bu çocuk ritmini bulsun harika olacak.

dafansif yönü zayıf canerin.

ayrıca hakanbaltanın formsuz filan olduğu kanısına nerden varıldığınıda anlayamadım.

Çok yetenekli adam şuan oynadığı hiçbişey değil inanın..u17 de kewellın gençliği gibi oynuyordu.. :D

Wengerin almak için ğraştı adam bi kere dandik olmaz..(moskova fazla para ermese arsenaldeydi)

YouTube - Caner Erkin PSV

bu video ya göre adam bildigin Sol Kanat oyuncusu aynı Sabrinin Sağ Kanat Oyuncusu Olduğu gibi...

Hastasıyım bu çocuğun oyun stilinin. Hakan Balta'nın eline verir kramponları :D sene sonunda kesin satın alınmalı

bence eksik oyuncular zamanında sol açık denenmeli

Sabri----E.Güngör----Servet-----H.Balta

-----------------M.Sarp---------------

-------------------------Tobi---------

Aydın-------------Arda-----------Caner

-----------------Kewell----------------

Ümit Milliler Isviçre karşısında 2-1 yenik durmumdalar, golümüz Caner'den geldi.

Caner macta sol acik oynamis

macı izleyen arkadaşın (futboldan iyi anlar ) yorumu

caner tek kelime ile döktürdü,muhteşem oynadı vede trabzonda herkesi keşke biz alabilseydik diye yırtınmış..

kaleci volkan babacan büyük facialara sebeb olmuş

aydın yılmaz ise kötününde kötüsü imiş (ondan bir şey olmaz artık)

Hakan Balta bu sene rezalet anlamıyorum Caner'e niye şans verilmiyor.Fener maçında attı tabi golü oynasın yok öyle sezon başından beri adam aynı.

Hakan Balta bu sene rezalet anlamıyorum Caner'e niye şans verilmiyor.Fener maçında attı tabi golü oynasın yok öyle sezon başından beri adam aynı.

rijkaard hakanı kesip caneri koydu hangi maçtı hatırlamıyorum.herkes iyiki bonservisini almamışzı bu adamın dedi.rezalet oynamışt

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt