caner erkin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #88 Caner Erkin

Caner zaten sol kanat ve sol acik icin bi adam

cok süratli, dikine giden ve hep golu düsünen biri

ayni Aydin gibi ikisi hemen hemen ayni tip oyuncular

ama Caner daha kuvetli ve daha tecrübeli nasil oynucani biliyor Aydin gibi bos bos gezmiyor sahada

Caner'in attığın golün videosu eklense de izlesek.

Ben Caner'in rezalet oynadığı bir maçı hatırlamıyorum ama Hakan Balta saolsun, rezaletin tanımını çok gösterdi bana.. Çok etkili ortaları var ayrıca golü de resmen kokluyor.. Sol beke monte edilmesi lazım bizim takımda çünkü başka bir mevkide oynaması zor. Devamlı atağa çıkan bir bek olarak Caner süper işler çıkarır. Zaten adamın çok kaliteli olduğu o yaşta CSKA tarafından alınmasından belli.. Neden geri döndü o zaman derseniz, her futbolcu her yere alışıp iyi oynayacak diye bir kaide yok derim ben de.. Bu arada duran toplara da güzel vurabiliyo bu arkadaşımız arada kaynamasın :)

Caner bence de sol bek değil. Onu orta sahada sol iç olarak kullanabiliriz.

Bu sene Kewell takımdan ayrılırsa transfere ihtiyaç kalmaz.Caner orada oynar bonservisi alınırsa..

Sol bek-Sol açık artık oynasın adam ya. Sol bekte defansif olarak güçlenirse olağanüstü bi sol bek olur hücum özellikleri zaten yeterince fazla.

Bu sene Hakan formsuz nedense anlamadım bende inşallah düzelir 2.yarı ama bu gidişle Caner oynasın diyorum şuanlık.

Bana kalırsa sol içte denenmeli.

bence orta uclude oynamali

mesela onumuzdeki maca boyle cikabiliriz

======= leo =========

=sabri=servet==zan==balta=

======= topal =======

====elano====caner===

=keita===nonda=====kewell

Tabi ya Ayhan, Sarp, Linderoth, Baris varken Caner'i koyalim oraya VERY GOOD.

Arda'nın bu hafta olmayacağını düşünürsek, Manisa maçında Harry'le başlayıp Caner, yada yorgun olmasını göz önüne alınıp 11'de Caner'le başlayıp Harry'de sol açık için denenebilir.

Caner'in sol açıkta daha faydalı olacağını düşünüyorum, Ki Caner takımda kalmak adına performansını arttırmak isteyecektir.

Tabi ya Ayhan, Sarp, Linderoth, Baris varken Caner'i koyalim oraya VERY GOOD.

caner cok formda

ayhan ve linderoth zaten ilk 11 oynayamaz.

ayhan cok kotu

linderoth hazir degil

sarp-baris da yedege cekilir bir maclik ki caner gibi potansiyel de oynasin.

Aslında Caner'i Hakan Balta'nın önüne koycan, hem atak yapar hem de zaaflarını Hakan kapatır.Açığa da Kewel tadından yenmez. :D

caner cok formda

ayhan ve linderoth zaten ilk 11 oynayamaz.

ayhan cok kotu

linderoth hazir degil

sarp-baris da yedege cekilir bir maclik ki caner gibi potansiyel de oynasin.

Caner kanat oyuncusudur, orta sahanin ortasinda oynadigini de gordum ne de duydum ama Rijkaard'in oynayabilir mi aceba duye dusunup o 4 oyuncuyu kesip onu oynatacagini sanmiyorum.

Caner kanat oyuncusudur, orta sahanin ortasinda oynadigini de gordum ne de duydum ama Rijkaard'in oynayabilir mi aceba duye dusunup o 4 oyuncuyu kesip onu oynatacagini sanmiyorum.

Caner bir röportajında sol açık,sol iç,10numara ve sol bek olarak oynayabiliğini söylemişti.Belkide iyi bir orta saha çıkaracağız.Denemekte fayda var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt