Çetin KAYA
Tecrübeli Üye
- 2 Ocak 2009
- 6.688
- 0
- 1.331
Cevap: #88 Caner Erkin
Gençlerbirliği maçında çok beğendim.En iyi futbolunu oynadı bana göre.
Gençlerbirliği maçında çok beğendim.En iyi futbolunu oynadı bana göre.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abartmayalım..
Caner çok yetenekli kabul fakat yeteneklerini hor kullanan birisi..
Devamlı çalıma giriyor bu ne yahu? Basit oynaması lazım artık halı saha maçı oynanmıyor tek başına gidip gol atasın..
Gerçekten bıktım tamam çalıma girilir fakat yanında daha müsait adamlar varken bu neyin çabası?
Dediğim gibi yetenekli fakat kesinlikle bir takım oyuncusu değil..
Ayrıca Berkin girdikten sonra yine ters toplara başladı acaba düşünüyorumda bu paf tan gelen çocukları kendine rakip olarak mı görüyor?
Çünkü Serdar ada aynı şeyi yapmıştı..
Onun önünde oynayan gençler hiç gösteremiyor kendini..
Caner eğer bu tarz oynayacaksa ben bu takımda görmek istemiyorum fakat takım oyunu içinde yararlı olacaksa bonservisinin alınmasına karşı değilim..
Birileri onu uyarmalı..
Abartmışsın bir defa ters kanada döndü..
FM diliyle gerçek mevkisi olan AML oynayınca gerçek performansını gösterdi. Ama fizik olarak daha da güçlenmeli ve defansa daha fazla yardım etmeli o bölgede oynadığında. Pas konusunda da biraz daha cömert olabilir.
İsterseniz maçı bir daha seyredin.. En az 2 defa direk ters kanada oynadı onun dışında çalım denedi kaptırdı, içeri falan oynadı, hiç olmayacak yerden bir şut çekti. Her yöne oynadı fakat bir defa açık oyuncusuna top attığını görmedim. (Berkin den bahsediyorum.)
Serdar dada aynı şeyler oldu bence bu çok düşündürücü..