caner erkin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #88 Caner Erkin

bu takımın sol beki caner olmalıdır, bunu şimdi değil, maçtan öncede söylemiştim.

Hakan Baltanın hakkını yemek istemem. ama canerin ataklara yaptığı katkının 10 da 1 ini hiçbir zaman yapmadı, yapamazda, çünkü ofansif özelliği yok.

Caner in defansif eksiklikeri var ama, çalıştırılırsa, Hakan Ünsal dan sonra sol bek i emanet ediceğimiz harika bir eleman kazanmış oluruz...

1 maçla değil birçok maçla eleştirdik.Bugün gösterdiği performansın 5 te 1 ini göstermemişti.Eğer her maçta böye mücadele edip istikrar yakalarsa 11 in değişmezi olur.Ayrıca ortaları sabriden ve Uğur dan çok daha iyi sert ve düzgün orta yapıyor

Evet Can orası öyle ancak nasıl eleştriler yapıldığını görüyorsun..

Evet Can orası öyle ancak nasıl eleştriler yapıldığını görüyorsun..

Hala defansta iyi pozisyon alamıyor. Kahe'nin kaçırdığı pozisyona bakarsan Caner ofsaytı bozuyor orada. Ayrıca defansta iyi pozisyon alamıyor. Boş bırakıyor kanadı.

Bugün en çok beğendiğim adamdın Caner helal olsun sana.

Bu takımın sol beki değil sol açığı olmalıdır Caner:D

ortalari disinda malesef cok daginik ve bilekleride cok sert, bir kac guzel ortala olmaz bu isler ama daha genc insallah kendisini gelistirir

Gözüme girdi. Harika bir oyuncu sadece Defans yaparken, Son adamı takip ederse çok daha iyi olacak. Uzun zaman sonra 2 kanadımızı da full çalıışrken izledim.

4 milyon euro verip bonservisini almaya değer mi sizce?? Bir anket açalım mı?:D

Bi kere sol ayağı süper en az Kewell kadar iyi kullanıyor sol ayağını.

Ofansif olarak çok iyi, defansif olarak çok zayıf. He bu giderilebilir. Sabri bile ters kademeyi öğrendi bu sene. Caner daha genç. O da öğrenir.

Daha eksik yanlari daha var.Ofsayt pozisyonlarda bas roldeydi

Bence iyiydi.2 tane ofsaytı bozdu Antalya maçı gibi olacaktı ama ayağına top yakışıyor beaa

Bugün fena değildi. Oynadıkça daha iyi olur. Hücuma sıfır katkı veren Balta yerine Caner`de ısrar edilmeli.

Defansif olarak diğer maçlara göre daha iyiydi ama biraz daha gelişmesi lazım.

Geldiğinden beri en iyi oyununu oynadı ama ben hala aynı görüşteyim..

Bu adam bizde oynayamaz..

Ofansif olarak iyi olabilir ama bence bencil bir oyuncu. Takım oyununa sadık değil ve çok savruk oynuyor. Gereksiz çalıma girebiliyor basit oynamak yerine hep olmayacak paslar deniyor. Bomboş adam dururken uzun pas oynayabiliyor..

Belki yetenekleri olabilir ama düşünce sistemi olarak sağlıklı bir oyuncu değil..

Zaten bu adamdan bek falan olmaz.. Açık olsun diyorsanızda ligin en iyi açık oyuncuları bizde onların yanında Caner in ismi geçmez..

Benim için bir bek in ilk görevi defansif oyuna katkısıdır, ayağa top yapıp hızlı düşünüp ileriye takımın hızlı çıkmasınada yardımı olsun yeter. Hee ileri çıkar iyi işlerde yaparsa ne ala.. Ama ileri çıkıpta alanını boşaltıyor ve defansada katkısı yoksa isterse ne kadar çıkarsa çıksın benim için bir önemi yok.. Zaten fazlasıyla ofansif bir takımız, Caneri yapacağı 2 ortayla bu takım kurtulacaksa yazık bize..

Hakan Balta formunu yakalasın Caner iyi bir yedek olmaktan daha ileriye gidemez..

Umarım beni yanıltır ama görüşlerim böyle.. Yanıltmasa da çok üzülmem sonuçta bizim oyuncumuz değil sezon sonu geri dönecek..

Uğur'dan çok daha bilinçli bir şekilde oynuyor..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt