caner erkin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #88 Caner Erkin

Solbekide geçtim Caner den Galatasaray da oynayacak oyuncu olmaz..

Ters top atıyormuş banane..

Önündeki açık oyuncusuna pas vermedikten sonra..

Sanki çok iyi adam geçermiş gibi çalıma girip top kaptırıyor.. İnatla yanındakilere pas vermiyor illa uzun top atacak çünkü..

Nerde duran top olsa hemen başında bitiyor.. Kullandıklarını da gördük..

Sonuç olarak beğendiğim bir oyuncu değil..

Solbekide geçtim Caner den Galatasaray da oynayacak oyuncu olmaz..

Ters top atıyormuş banane..

Önündeki açık oyuncusuna pas vermedikten sonra..

Sanki çok iyi adam geçermiş gibi çalıma girip top kaptırıyor.. İnatla yanındakilere pas vermiyor illa uzun top atacak çünkü..

Nerde duran top olsa hemen başında bitiyor.. Kullandıklarını da gördük..

Sonuç olarak beğendiğim bir oyuncu değil..

Aynen !

öncelikle türk, genç, hızlı ve sert şutları olan bir oyuncu, sırf bu yüzden kazanılmalı.

ama hataları var. mesela her maç, önü bomboşken topu ayağından aşıyor. defansif yönü olmadığı için soldan açıklar verebiliyor.

ama zamanla, çalışarak düzelecek şeyler.

Hakan Baltanın 3. yılı ama, ofansif olarak adam geçip orta yapabildiğini göremedik. caner defanstan çıkmada , hücumlara destek vermede etkili olabilecek bir oyuncu, bence mutlaka kazanılması gerekiyor.

Caner Erkin,çok acemi görünüyor sahada.biraz daha soğukkanlı olmalı.Ama aslında top tekniği çok kötü değil.

Maçın adamıdır kendisi.

Caner'i acımasızca eleştirenleri davet ediyorum konuya.

Kusursuz oynadı ama ben hala onun sağ açık olduğu görüşündeyim. Verilen şansı iyi değerlendirildi yerinde bindirmeleri ve kademeleriyle kusursuzdu kusursuz.

Caner geldiğinden beri en iyi mücadelesini gösterdi Maçın adamı seçilmelidir.İleriye çıkışlarında çoğunda başarılı oldu ortaları hem sabriden hem de uğurdan çok daha iyi.Gsterdiği mücadeleden sonra helal olsun demek lazım Böyle performans gösterirse 11 de yerini alır

Hatasız oynadı.İstediğimiz sol bek özelliklerinin hepsi bugün Caner de vardı.Bugün o da bir ASLAN'dı.

Caner'i acımasızca eleştirenleri davet ediyorum konuya.

1 maçla kral yapmayın hemen bugün geldiğinden beri en iyi oyununu oynadı maçın adamıdır ama geçen maçlardaki performansıyla eleştirilmeyide hak etti.İstikrar yakalasın o zaman hesap sorarsınız

Harikaydı Caner, çok beğendim. Daha öncede yazdım, üstüne gidilirse Galatasaray'ın yeni sol beki olur. Atağa kalkarken Keita'ya attığı ters toplar harikaydı. İleri çıkışlarıda gayet yerinde. Tek sorun savunmasını dahada geliştirmesi.

1 maçla kral yapmayın hemen bugün geldiğinden beri en iyi oyununu oynadı maçın adamıdır ama geçen maçlardaki performansıyla eleştirilmeyide hak etti.İstikrar yakalasın o zaman hesap sorarsınız

Biz bir maçla kral yapmıyoruz. 1 maç ile gönderilmesi gerekir diyenleri anlayamıyoruz.

Arkadaş acımasızca eleştri diyorum,yok Galatasaray'ın oyuncusu değil,yok futbolcu değil böyle yersiz ve saçma eleştiri yapanları bekliyorum konuya..

Ayrıca kimseyi kral yaptığım yok konuşmuş olmak için konuşmayalım..

Biz bir maçla kral yapmıyoruz. 1 maç ile gönderilmesi gerekir diyenleri anlayamıyoruz.

1 maçla değil birçok maçla eleştirdik.Bugün gösterdiği performansın 5 te 1 ini göstermemişti.Eğer her maçta böye mücadele edip istikrar yakalarsa 11 in değişmezi olur.Ayrıca ortaları sabriden ve Uğur dan çok daha iyi sert ve düzgün orta yapıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt