caner erkin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #88 Caner Erkin

Maç başında aldı topu çalımlar falan,dikine oynadı,şut falan çekti.Dedim döktürcek heralde bu maç.Sonra bildiğin Caner.Sol bek oynayamayacak bir adamı sol bek için almak çok yanlış.Bari bu maçta açıkta deneseydi.

Sturm maçının en iyilerindendi bence.

Şu ana kadar hiç ilk 11 yamamıştım ama kafileyi görünce Aydın'ın merkez forvet oynayabileceğini tahmin edip yazmadım içimde kaldı :)

Caner-Balta-Emre-Uğur gibi bir defans hattı görebiliriz gelecek maç. Gerçi gene 11 olmadı ama olsun, tahmin :)

Sturm maçının en iyilerindendi bence.

Şu ana kadar hiç ilk 11 yamamıştım ama kafileyi görünce Aydın'ın merkez forvet oynayabileceğini tahmin edip yazmadım içimde kaldı :)

Caner-Balta-Emre-Uğur gibi bir defans hattı görebiliriz gelecek maç. Gerçi gene 11 olmadı ama olsun, tahmin :)

Bu maçta iyi olabilir ama kendine çok güveniyor. Sturm Graz çok fazla üstümüze gelmedi. Hücuma da çok destek veriyor , geri dönemediği pozisyonlar oluyor. Çok açık veririz o kanattan.

Fakat bir maç on birde çıkması Hakan'ı kendine getirir. Alternatifsiz olmadığını anlamalı Hakan.

Bu maçta iyi olabilir ama kendine çok güveniyor. Sturm Graz çok fazla üstümüze gelmedi. Hücuma da çok destek veriyor , geri dönemediği pozisyonlar oluyor. Çok açık veririz o kanattan.

Fakat bir maç on birde çıkması Hakan'ı kendine getirir. Alternatifsiz olmadığını anlamalı Hakan.

kendine güvenecek tabi..

iddiamın ardındayın hoca onu orta sahada oynatsın macın adamı olur,

bu haliyle bir solbekde hic olmassa akıllı paslar atıyor,ileriyi zorluyor, hakan balta ise hiç birşey yapamıyor..

Hakan stoperde çok başarılı son iki maçtır, Caner de sol bekten dikine çok güzel paslar çıkarıyor. Mesela sağ iç oyuncusuna 30 metrelik müthiş pasları vardı, orada Elano olsaydı ya da Sarp, çok daha dikine gidebilirdik. Balta sadece çizgiye paralel oynuyor çapraz top çıkarmıyor. Servet de ölümcül hatalar yaptı bu iki maçlık sürede..

Caner ve Sabri'nin beraber oynaması büyük risk defansif olarak katılıyorum, fakat Servet daha büyük risk gibi an itibariyle. Caner-Balta-Emre-Uğur olabilir..

Tahmin bu tabii.

Hakan stoperde çok başarılı son iki maçtır, Caner de sol bekten dikine çok güzel paslar çıkarıyor. Mesela sağ iç oyuncusuna 30 metrelik müthiş pasları vardı, orada Elano olsaydı ya da Sarp, çok daha dikine gidebilirdik. Balta sadece çizgiye paralel oynuyor çapraz top çıkarmıyor. Servet de ölümcül hatalar yaptı bu iki maçlık sürede..

Caner ve Sabri'nin beraber oynaması büyük risk defansif olarak katılıyorum, fakat Servet daha büyük risk gibi an itibariyle. Caner-Balta-Emre-Uğur olabilir..

Tahmin bu tabii.

Zaten son Gençler maçı kaldı bi tek.. Hakan Balta ile bi sezon geçer mi ? Bence hayır. Kesinlikle transfer gerekli ; ki yapılacak da..

Hakan sol bekte bence geçen sene çok iyiydi. Çok bindirmediği doğrudur ama ben Hakan'dan vazgeçmem yine solda :)

Zaten son Gençler maçı kaldı bi tek.. Hakan Balta ile bi sezon geçer mi ? Bence hayır. Kesinlikle transfer gerekli ; ki yapılacak da..

Hakan sol bekte bence geçen sene çok iyiydi. Çok bindirmediği doğrudur ama ben Hakan'dan vazgeçmem yine solda :)

İlla söyleteceksin yani :D

Servet yerine Hakan oynasın stoperde, alsın Caner'i de sola. Takım için mevcut performanslar göz önüne alındığında en güvenlisi böyle olur bence.

Hakan'a karşı değilim, ama böylece hem Hakan'dan hem Caner'den yararlanıp -Servet'in performans düşüklüğü nedeniyle- olası bir kazaya gitme riskini de azaltmış olur Frank.

Balta'dan kolay kolay vazgeçmemek konusunda katılıyorum, ama Servet'ten biraz vezgeçilmeli bu sıralar kanımca.

Hedefimiz büyükse,her sene 3 kulvarda iddalı giriyorsak,böyle oyunculara muhtaç olmamamız gerekir.Aydın gibi,Nonda gibi,Caner gibi...Büyük takım olcaksak,sol bek'in adam gibi olcak.İsmi belli olcak.Her mevkii de böyle olcak.Maşallah bizim sol bek'e bi Rijjkkard geçmedi.

Renktaş kimi alacaksın sol beke kaç tane sol bek var Türkiye'de adam gibi. Sabri nerede oynuyordu ortasahada şu an nerede oynuyor sağ bek. Yıllardır demediğimizi bırakmıyoruz kaç maçtır Sabri yok ve şu an eksikliği hissediliyor mesela.

Caner gibi kaç tane Türk oyuncu var sence? Tekniği yüksek hızlı ve ayağına çok hakim bir adam Caner zamanla defans yapma konusundaki eksikliklerini de giderekcektir. 18 yaşında 5 milyon euro verildi bu adama b kadar kolay harcamayalım bence.

Aydın konusunda bence de artık birşey olacağı yok. Nonda'ya da diyecek söz bulamıyorum her sene aynısını yaptı başlarda oynadı sonra sene boyu yattı ama artık kredisi tükendi. Bir zamanlar dünynaın sayılı forvetlerindendim diye düşünüp düştüğü durumu görüp utanması lazım ama hayatından memnun neden parasını alıyor çünkü. En büyük sorunumuz bu zaten ama inanıyorum ki Rijkaard ile bu durum da düzelecek.

Tahmin bu tabii.

Bence Hakan stoperde de güven vermiyor. Hiçbir yerde güven vermiyor hatta eşiyle arası mı kötüydü ayrıldı mı tam bilmiyorum ama gittikçe geriye gidiyor. Sigarayı da bırakması lazım tabi. Eğer bunları yapmayacaksa bu takımda yeri yok. Kafalarını kaldırıp baksınlar Mustafa Sarpı örnek alsınlar ondaki hırsı kazanma azmini görsünler.

Sabri'de sağ açıktı ama adamdan bir sağ bek yarattık Defans oyuncusuna hücumu öğretemezsin ama hücumcuya defans yapmayı öğretirsin.

Sabri'de sağ açıktı ama adamdan bir sağ bek yarattık Defans oyuncusuna hücumu öğretemezsin ama hücumcuya defans yapmayı öğretirsin.

Xavi, Abidal, Ferdinand, Uğur Uçar, şu sıralar Mascherano, gider böyle.

Herkese herşeyi öğretebilirsin, yeterki temeli düzgün olsun ve öğrenmeye açık olsun :)

Kewell çok farklı bir oyuncu zaten (Ofansif Orta Saha, Sol Açık ,Stoper, Forvet) bütün bu mevkilerde oynayabiliyor.

Böyle oyuncular az değil renktaş işte. Caner de bunlardan biri bana göre. Hamit Arda ve Mehmet Topuzla birlikte de bu konuda en iyilerden.Zamanla da kendini geliştireceğine kesinlikle inanıyorum. Bu takım Orhan Aklar gördü Canerimi beğenmiyoruz şimd.

cok savruk oynuyor ama bir caba bir istek bir isik görülüyor. eger bonservisi makul bir fiyata anlasilirsa uzun vadeli plan yapilabilir. en azindan bu cocuk bir seyleri basarmak istiyor. ilerleyen yillarda yararli isler yapabilir bence.

çok yönlü bir oyuncu.Harcanmaması,üstüne gidilmesi lazım.Dün ben hücum anlamında tek bir hatasını görmedim.

Çok iyi ters top atıyor.Kesinlikle sol içte denenmeli.

Caner Erkin konusunda yazılan herkesin ortak fikri,

Sabri de sağ açıktı..

Sabri kaç yılda bu kıvama geldi, kaç yıl neler çektik

hatırlamıyorsunuz..

Hücum oyuncusundan bek olmaz, olmamalı.

Ben çok beğendim. Sadece çizgiyi biraz daha çok kullanmayı öğrenmeli. Sürekli içeri kesiyor ya da ortaya doğru katediyor. Bu da sol kanattaki adamın işini bitiriyor. Serdar'ın etkisiz kalışında Caner'in de payı büyük bence. Çok az pas verdi Serdar'a.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt