Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sturm maçının en iyilerindendi bence.
Şu ana kadar hiç ilk 11 yamamıştım ama kafileyi görünce Aydın'ın merkez forvet oynayabileceğini tahmin edip yazmadım içimde kaldı
Caner-Balta-Emre-Uğur gibi bir defans hattı görebiliriz gelecek maç. Gerçi gene 11 olmadı ama olsun, tahmin![]()
Bu maçta iyi olabilir ama kendine çok güveniyor. Sturm Graz çok fazla üstümüze gelmedi. Hücuma da çok destek veriyor , geri dönemediği pozisyonlar oluyor. Çok açık veririz o kanattan.
Fakat bir maç on birde çıkması Hakan'ı kendine getirir. Alternatifsiz olmadığını anlamalı Hakan.
Bu maçta iyi olabilir ama kendine çok güveniyor. Sturm Graz çok fazla üstümüze gelmedi. Hücuma da çok destek veriyor , geri dönemediği pozisyonlar oluyor. Çok açık veririz o kanattan.
Fakat bir maç on birde çıkması Hakan'ı kendine getirir. Alternatifsiz olmadığını anlamalı Hakan.
Hakan stoperde çok başarılı son iki maçtır, Caner de sol bekten dikine çok güzel paslar çıkarıyor. Mesela sağ iç oyuncusuna 30 metrelik müthiş pasları vardı, orada Elano olsaydı ya da Sarp, çok daha dikine gidebilirdik. Balta sadece çizgiye paralel oynuyor çapraz top çıkarmıyor. Servet de ölümcül hatalar yaptı bu iki maçlık sürede..
Caner ve Sabri'nin beraber oynaması büyük risk defansif olarak katılıyorum, fakat Servet daha büyük risk gibi an itibariyle. Caner-Balta-Emre-Uğur olabilir..
Tahmin bu tabii.
Zaten son Gençler maçı kaldı bi tek.. Hakan Balta ile bi sezon geçer mi ? Bence hayır. Kesinlikle transfer gerekli ; ki yapılacak da..
Hakan sol bekte bence geçen sene çok iyiydi. Çok bindirmediği doğrudur ama ben Hakan'dan vazgeçmem yine solda![]()
Hedefimiz büyükse,her sene 3 kulvarda iddalı giriyorsak,böyle oyunculara muhtaç olmamamız gerekir.Aydın gibi,Nonda gibi,Caner gibi...Büyük takım olcaksak,sol bek'in adam gibi olcak.İsmi belli olcak.Her mevkii de böyle olcak.Maşallah bizim sol bek'e bi Rijjkkard geçmedi.
Hakan stoperde çok başarılı son iki maçtır, Caner de sol bekten dikine çok güzel paslar çıkarıyor. Mesela sağ iç oyuncusuna 30 metrelik müthiş pasları vardı, orada Elano olsaydı ya da Sarp, çok daha dikine gidebilirdik. Balta sadece çizgiye paralel oynuyor çapraz top çıkarmıyor. Servet de ölümcül hatalar yaptı bu iki maçlık sürede..
Caner ve Sabri'nin beraber oynaması büyük risk defansif olarak katılıyorum, fakat Servet daha büyük risk gibi an itibariyle. Caner-Balta-Emre-Uğur olabilir..
Tahmin bu tabii.
Sabri'de sağ açıktı ama adamdan bir sağ bek yarattık Defans oyuncusuna hücumu öğretemezsin ama hücumcuya defans yapmayı öğretirsin.
O da olur renktaş. Kewell kariyerine sol bek olarak başladı. Bu gibi örnekler var.
Sabri'de sağ açıktı ama adamdan bir sağ bek yarattık Defans oyuncusuna hücumu öğretemezsin ama hücumcuya defans yapmayı öğretirsin.
Kewell çok farklı bir oyuncu zaten (Ofansif Orta Saha, Sol Açık ,Stoper, Forvet) bütün bu mevkilerde oynayabiliyor.
Çok iyi ters top atıyor.Kesinlikle sol içte denenmeli.