caner erkin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #88 Caner Erkin

bu adamdan olsa olsa manken olur futbolculuk alakası yok..

Dikine iyi oynadı, duran toplar dışında bir hatası olmadı, ayrıca Balta gibi sadece sola değil sağa da dönebiliyor. Bence başarılıydı.

Caner transfer edildiginde en cok sevinenlerden biriydim..Genc yetenekler arasinda en iyilerinden biri olan Caner´in transfer edilmesi benim acimdan önemliydi..Ama bekledigimiz performansi sergileyemedigi cok acik..Zaten sol acik oynayamayacagi belliydi Galatasaray´da..Sol bek icin de yeterli görmüyorum suan icin...Gerci Hakan Balta ne kadar oynuyorsa bu sezon, Caner de o kadar oynamaya calisiyor..Cok da bi farklari yok aslinda katki anlaminda..Ikiside yetersiz bu sezon...

Ama hücuma katılma artısı H.Balta'dan çok daha iyi.Ama bir defansif kanat oyuncusunun en önemli görevi öncelikle savunma.

Caner de Sabri gibi,dün uzun paslar atmaya çalıştı,fena değildi bu,en azından Servet'in taca meyilli,toplarından sonra zeka ürünü gibi geldi bana ama hala oynamamanın verdiği hantallık var,biraz üstünde duralım,Hakan Balta hazır bu haldeyken form tutabilir.Ben ışık görüyorum,insallah Graz maçında da oynar,o zaman daha sağlıklı yorum yapabilirim.

Sansini degerlendiremedi, birde penalti yaptiriyordu :o

orada mac kopardi iste .

Ben de daha iyi bir performans bekliyordum kendisinden.

Caner sol bek olark hiçbir şey veremiyor. Sol iç olarak oynarsa daha başarılı olabilir.

Hücumda çok beğendim. Top ayağına yakışıyor. Hücum presi de barışla beraber çok etkili oldu.

Defansiz yönlerini geliştirirse Rafinha'nın sol versiyonu olur.

Rijjkard Sabri'yle beraber aynı anda oynatmaz bence Caner'i sol bekte çünkü iki tane hücumcu bekle savunmayı riske atmaz.

Bir halt olmaz,elinden gelenin en iyisi bu çünkü,eminim.

Stoperlerimiz dogru duzgun olsa Hakan Balta'nin direk yazilir ama yok iste. Caner'in topla oynamasini, kanat degistiren paslarini, hucuma verdigi destegi keyifla izledim. Iyi topcu bence ama talihsiz.

Bence gayet iyi oynadı bu maçta çok yetenkli bir oyuncu devamlı oynatılsa çok güzel olur ama.

Stoperlerimiz dogru duzgun olsa Hakan Balta'nin direk yazilir ama yok iste. Caner'in topla oynamasini, kanat degistiren paslarini, hucuma verdigi destegi keyifla izledim. Iyi topcu bence ama talihsiz.

%100 katılıyorum. Herkes görmek istediği gibi görüyor Caner'i.

Bugün yine olumlu işler yaptı. Savunması iyi olmayabilir fakat pas tekniği çok iyi. Zeki de bir futbolcu. Orta 3'lüde değerlendirilse çok daha rahat oynayacak ve takıma daha fazla yarar sağlamış olacak.

Ortaları neden ceza sahasına ulaşmadan kesiliyor daha dikkatli olması gerek,ayrıca acemi dememin kastı bazen ne yapacağını şaşırdığı için.Topu öyle bir açıyor ki ayağından bile bile lades oluyor.

Hedefimiz büyükse,her sene 3 kulvarda iddalı giriyorsak,böyle oyunculara muhtaç olmamamız gerekir.Aydın gibi,Nonda gibi,Caner gibi...Büyük takım olcaksak,sol bek'in adam gibi olcak.İsmi belli olcak.Her mevkii de böyle olcak.Maşallah bizim sol bek'e bi Rijjkkard geçmedi.

Çok çok yetenekli sol bekte harcanıyor yetenekleri kısılıyor Orta 3lüde veya sol forvette daha faydalı olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt