caner erkin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #88 Caner Erkin

Bu takımın en etkili sol kanat oyuncularından biri paf takımdan gelen çocuklarla mı yarışacak? Rusya'nın en iyi takımında daha 19 yaşındayken takır takır oynayan futbolcu,paftan gelen çocuklarla mı yarışacak? çok komik!

Valla arkadaşım ozaman biri bana anlatsın bu adam niye atmaz bu çocuklara pas?

Şunu söyleyeyim Serdar mesela form tutsun bu takımın değişmez oyuncusu olsun kimse Caner i aramaz yalan mı?

Caner in olmadığı en kötü maçında bile bizi kendine hayran bıraktıran Serdar Caner li oynadığı maçta top göremedi..

Aynı şekilde Berkin..

Arda olmasa pas gelmeyecek adama biraz yüreklendirilmesi lazım bu gençlerin..

Ayrıca elbette yarışacaklar aynı bölgenin adamları eğer bu gençlerden biri çıksın A takıma Canerin forma şansı yok.. (Caner den iyi oynarsa diyorum).

bu adamın bonservisi alınsın,kewell takımdan gidince sağa sola oyuncu bakınacağımıza fıstık gibi takıma alışmış,türk caneri oynatırız.ayrıca caner türkiye milli takımının değişmez sol açığı olacak 1 numaralı adamdır.

Çalımları gerektiği yerde kullandı ve etkili olduda. Tıpkı Keita gibi işte. İçeri doğru giren sol Keita. Vücudunu çok iyi kullandı bazı pozisyonlarda. Oyun zekası gerçekten iyi , attığı golde cabası. Bu çocuktaki yeteneği göremeyenler 9.90 derece miyoptur...

bence artık bonservisini almalıyız.sol beğ değil sol açık için.kewell'ın arkasında tecrübe kazanmalı ve kewell gittikten sonra da onun yerini almalı.Gerçekten son maçlardaki performansı göz dolduruyor.

Yeteneğine kimse laf söylemiyor fakat bana kalırsa bencil bir oyuncu.

Caner her zaman potansiyeli olan bir oyuncuydu,hala öyle,kendini harcayıp sıradan da olabilir,çok iyi bir ofansif kanat oyuncusu da olabilir,her şey kendisine bağlıiböyle oyuncuları oynatıp kazanmak lazım,yoksa pas tutar.

Rijkaard'ın Caner yorumu ;

Rijkaard, Caner'in performansı için "Mükemmel bir maç oynadı ve mükemmel bir gol attı. Daha önce de söylediğimiz gibi, atağa katılabildiği zaman daha etkili olabilen bir oyuncu. Caner tamamen bir sol bek değil. Daha fazla ileri çıkmayı seven bir futbolcu, bu maçta da bunu bize gösterdi" dedi.

Biraz şahsi oynadığı doğru. Ama bunun sebebi daha çok şey kanıtlama peşinde koşmasıdır. Caner'de fazlasıyla potansiyel görenlerdenim. Pas tekniği Rijkaard'ın gözüne girmesi için yeterli olacaktır. (Bir an Elano oyunda sandım)

Sahanın yıldızıydı bence. Çok çalıştı , mücadele etti. Ama tecrübe eksikliği var..

Sezon sonu takıma tamamiyle katılmak istediğini kanıtlamaya başladı..

Umarım daha iyi olur..

Takımda kalması yolunda bir adım attı.

Bence gelecekte eğer Kewell ın yerinde birisi oynayacaksa bu Serdar olmalı..

Manisa günlerini hatirlatti. Eger böyle devam ederse satin alma opsiyonu kullanilmali:)

caner cok yetenekli bide savunmayi ogrense tam muthis sol bek kazanmis oluruz

Kötü oyununda yerdiğimiz gibi iyi oyununda övmeyi de bilmek lazım

Bugün farklılık yaratan 2-3 oyuncudan biriydi

Defansif özellikleri şu zamandan sonra pek hızlı gelişmez.. Ne de olsa futbola başladığından beri açık oynamaya alışmış.Bu nedenle eleştirileri dozunda yapmakta fayda var

Abartmayalım..

Caner çok yetenekli kabul fakat yeteneklerini hor kullanan birisi..

Devamlı çalıma giriyor bu ne yahu? Basit oynaması lazım artık halı saha maçı oynanmıyor tek başına gidip gol atasın..

Gerçekten bıktım tamam çalıma girilir fakat yanında daha müsait adamlar varken bu neyin çabası?

Dediğim gibi yetenekli fakat kesinlikle bir takım oyuncusu değil..

Ayrıca Berkin girdikten sonra yine ters toplara başladı acaba düşünüyorumda bu paf tan gelen çocukları kendine rakip olarak mı görüyor?

Çünkü Serdar ada aynı şeyi yapmıştı..

Onun önünde oynayan gençler hiç gösteremiyor kendini..

Caner eğer bu tarz oynayacaksa ben bu takımda görmek istemiyorum fakat takım oyunu içinde yararlı olacaksa bonservisinin alınmasına karşı değilim..

Birileri onu uyarmalı..

İsterseniz maçı bir daha seyredin.. En az 2 defa direk ters kanada oynadı onun dışında çalım denedi kaptırdı, içeri falan oynadı, hiç olmayacak yerden bir şut çekti. Her yöne oynadı fakat bir defa açık oyuncusuna top attığını görmedim. (Berkin den bahsediyorum.)

Serdar dada aynı şeyler oldu bence bu çok düşündürücü..

Bence gelecekte eğer Kewell ın yerinde birisi oynayacaksa bu Serdar olmalı..

Yeteneğine kimse laf söylemiyor fakat bana kalırsa bencil bir oyuncu.

Valla arkadaşım ozaman biri bana anlatsın bu adam niye atmaz bu çocuklara pas?

Şunu söyleyeyim Serdar mesela form tutsun bu takımın değişmez oyuncusu olsun kimse Caner i aramaz yalan mı?

Caner in olmadığı en kötü maçında bile bizi kendine hayran bıraktıran Serdar Caner li oynadığı maçta top göremedi..

Aynı şekilde Berkin..

Arda olmasa pas gelmeyecek adama biraz yüreklendirilmesi lazım bu gençlerin..

Ayrıca elbette yarışacaklar aynı bölgenin adamları eğer bu gençlerden biri çıksın A takıma Canerin forma şansı yok.. (Caner den iyi oynarsa diyorum).

Tamam anladık beğenmemişsin, kafamıza vura vura kabul ettirmeye çalışıyorsun. Ama çoğunluk beğenmiş adamın oyununu. Rijakaard da beğenmiş. O zaman sorun yok..:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt