caner erkin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #88 Caner Erkin

Caner'in bonservisini almazsak üzülürüm, çok iyi futbolcu olabilir. Potansiyel var çocukta...

€3.5m çok makul bir fiyat böyle bir futbolcu için, Rijkaard neden geri adım atıyor anlamadım. Büyük ihtimal basın saçmasıda olabilir tabi...

kaynak:fanatik renktaş.

Opsiyon hakkı bizde Haldun Baba'ya 5 dk'a yeter.

Ne ararsan var bu adamda çalım, orta, pas, şut sol ayağına kurban be senin Caner helal olsun sana.

Şuanki pozisyonunda daha iyiydi ama 4-3-3 te orta nın solu gibi oynadı Kewell ın arkasında. Fakat şu gereksiz çalımları bırakması lazım.

Bugün 4-4-2 diziliş vardı sahada.

Kewell ın arkasında Hakan ın önünde oynamasından bahsediyorum ama illa düzelteyim diyorsan sen bilirsin..

Ne dizilişmiş be arkadaş :D Boşverin işte sonuç olarak bu bölgede daha iyi olduğunu söyleyebiliriz..

3. golü nasıl attırdı ama ipe dizer gibi geçti adamları ayakta alkışladım :D

Şuanki performanslara bakarak 4-3-3 ün ortası bence şu şekilde olabilir:

Elano---Tobi---Caner

Zaten Elano Milli takımda sağda oynuyor bana göre daha verimli daha pas yapan bir orta saha olur. Tek sorun Caner şu saçma yerlerde çalımları bırakacak.

simdi caner in opsiyon hakki bizde biz istersek sezon sonu aliriz caneri baska takim devreye girsede bi problem olmuyor degilmi öncelik hakki bizde mi

Elano---Tobi---Caner

Zaten Elano Milli takımda sağda oynuyor bana göre daha verimli daha pas yapan bir orta saha olur. Tek sorun Caner şu saçma yerlerde çalımları bırakacak.

Bu orta sahayı sıradan bir Anadolu takımı dahi hallaç pamuğu gibi atar.

Elano---Tobi---Caner

Caner'in yeri 4-3-3'e ya sol bek oynar yada önde.

Geleceğin Kewell'ı olacak mı bakalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt