caner erkin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #88 Caner Erkin

Canere laf edenler , canerin yarattığı pozisyonda hakem penaltı verse Caner kaahraman ilan edilecekti ... Çocuk herşeyi ile savaştı ...

2 maçta da takımın kaderi ile oynadı.Zekasız bir oyuncu.Olmayacak yerde kart görmenin anlamı nedir.Zico boşuna oynatmamış bunu.

Mal mısınız evladım ? Ne sövüyorsunuz adama , kendinize sövün ben nasıl taraftarım diye

Biz televizyon başında ne yaptıysak oda saha içinde onu yaptı. Sinirlerine hakim olamamak sadece Caner'in değil, bütün Türk futbolcularının sorunu. Arkasında durulmalı.

Sinirlenmenin de adabı var. Her verilmeyen penaltıdan sonra oyuncu kırmızı kart görecekse işimiz var.

Taraftarın, takım arkadaşlarının emeğine, terine yazık. Bir adam ancak bu kadar sorumsuz olabilir. :mad:

Bonservisi kesinlikle alınmalı. Bu maç içinse yüklü bir ceza verilmeli. 1 senenin emeğini harcamak bu kadar basit olamaz.

Çok koştu yorulmuştu hakeme kızdı ve yorgunluktan dolayı gördü kartı

Tecrübesizliğinden kırmızı kart gördü ama maçta fena değildi.

Caner in yaptığı hatanın izahı olamaz.

ama şerefsiz hakem 90 dakika atletico yu kollarsa oyuncular böyle sinirlerini kontrol edemez.

Yav zaten pas yapabilen sınırlı Türk futbolcu var siz birde onu gönderiyorsunuz.

Yemisim tecrübezizligini, bunun yüzünden avrupadan elendik önce ilk mactaki salakca hatasi

yüzünden gol yetik o yetmiyormus gibi birde bu macta 10 kisi birakti takimi, yönetim bunun bonservisini alirsa onlarada yaziklar olsun..

İki maçtada maçın içine ettin sağol Caner!

Ya orda O yoktan var ettiği pozisyon gol olsaydı veya penaltı verilseydi HELAL CANER KRAL CANER HEMEN ALIN BU ADAMI diye bağırmıcakmıydınız ?

Açık ve yürekten söylüyorum orda ben olsaydım [canerin yerinde]Direk kırmızı kartlık foul yapardım.

Pozisyon penaltı fakat öyle bir pozisyon yakalamışken atmak zorundasın. Atamazsan sonuçlarına katlanırsın.

mücadele etti,ruhsuz ayhan ve sarptan 10 kat daha diriydi.zamanında ardada gereksiz yere kafa atmamışmıydı bordeaux maçında.o yüzden caner bence affedilmelidir tabi cezalandırılmalıdır ama kaybetmemeliyiz bu çocuğu.hırsının gençliğinin kurbanı oldu,caner yüzünden elenmedik sarp yüzünden ayhan yüzünden hakem yüzünden elendik.herşey canerin üstüne atılmamalı

Hakem penatlıyı verseydi, Caner kahramandı.

Bize yeni futbolcular değil yeni bir taraftar profili lazım.

Her maçta böyle pozisyona sinirlencekse bıraksın oynamasın. bide karara itiraz ediyor.

Amatör futbolcu degilsin sen belki sen o pozisyonda kırmızıyı görmesen turu geçicektik. yazık ettin kendine. benim bildigim Rijkaarda biraz zor oynatır Caneri.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt