Onur Guney
Sarı Üye
- 30 Mayıs 2009
- 130
- 0
- 1.286
Cevap: #88 Caner Erkin
Açıkçası detaylarda ne dediğine bakmama gerek yok. Sol kanatta Caner Arda'dan daha iyi dedin ve bu benim görüşüme göre böyle değil ve yine bence komik. Karşındakini dinlemekten ders vermeye çalışmışısın ama Arda kötü futbolcu dediğini söylemediğimin bile bilincinde değilsin. Her neyse her insan farklı düşünür, bu konunun bencesi dediğim gibi.
sen gül o zaman...arda kötü futbolcu demedim...forvet-açık-kanat oynamak için fizik ve teknik özelliklerinin çok uygun olmadığını söyledim...sabriden de bahsettiğim mesajımı okusan iyi olur,çok az yanılmışımdır futbolcular konusunda...arda forvet oynama konusundaki tutkusundan vazgeçebilse muhteşem bir orta saha oyuncusu olabilir ve orta sahanın göbeğinde caner asla arda ile mukayese edilebilecek bir performans gösteremez....önce karşındaki adam ne diyor anlamaya çalışıp sonra alıntı-cevap yapmanı samimiyetle tavsiye ederim...
Açıkçası detaylarda ne dediğine bakmama gerek yok. Sol kanatta Caner Arda'dan daha iyi dedin ve bu benim görüşüme göre böyle değil ve yine bence komik. Karşındakini dinlemekten ders vermeye çalışmışısın ama Arda kötü futbolcu dediğini söylemediğimin bile bilincinde değilsin. Her neyse her insan farklı düşünür, bu konunun bencesi dediğim gibi.