caner erkin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #88 Caner Erkin

sen gül o zaman...arda kötü futbolcu demedim...forvet-açık-kanat oynamak için fizik ve teknik özelliklerinin çok uygun olmadığını söyledim...sabriden de bahsettiğim mesajımı okusan iyi olur,çok az yanılmışımdır futbolcular konusunda...arda forvet oynama konusundaki tutkusundan vazgeçebilse muhteşem bir orta saha oyuncusu olabilir ve orta sahanın göbeğinde caner asla arda ile mukayese edilebilecek bir performans gösteremez....önce karşındaki adam ne diyor anlamaya çalışıp sonra alıntı-cevap yapmanı samimiyetle tavsiye ederim...

Açıkçası detaylarda ne dediğine bakmama gerek yok. Sol kanatta Caner Arda'dan daha iyi dedin ve bu benim görüşüme göre böyle değil ve yine bence komik. Karşındakini dinlemekten ders vermeye çalışmışısın ama Arda kötü futbolcu dediğini söylemediğimin bile bilincinde değilsin. Her neyse her insan farklı düşünür, bu konunun bencesi dediğim gibi.

Bu tartışmalar çok sığ caner mi arda mı yok kewell mi hepsini özellikleri farklı caner potansiyeli çok yüksek bir oyuncu sol açıkta yerli en iyi alternatiflerden biri öylse olmasa cska bi çuval para verip almazdı manisadan beşiktaş maçında da mutlaka oynamalı hücuma zenginlik katıyor hızlı adam geçiyor beşiktaşın üstümüze geleceğini düşünürsek ani ataklarda hızı ve çalımlarıyla çok etkili olur

Açıkçası detaylarda ne dediğine bakmama gerek yok. Sol kanatta Caner Arda'dan daha iyi dedin ve bu benim görüşüme göre böyle değil ve yine bence komik. Karşındakini dinlemekten ders vermeye çalışmışısın ama Arda kötü futbolcu dediğini söylemediğimin bile bilincinde değilsin. Her neyse her insan farklı düşünür, bu konunun bencesi dediğim gibi.

çokmu zor görüşüne katılmadığın ve eleştirdiğin adamın yazdığı 3 tane mesajı okuyup,ne demek istediğini anlamaya çalışmak?...zor diyorsan bir paylaşım sitesinde olduğunu hatırlatmak zorundayım...tabiki herkes farklı düşünecek...arda sol kanatta oynamak zorunda olmayacak kadar üstün yeteneklere sahip bir oyuncu diye düşünen ben kendisinin kötü futbolcu olduğu kanaatindeyim öyle mi?

çokmu zor görüşüne katılmadığın ve eleştirdiğin adamın yazdığı 3 tane mesajı okuyup,ne demek istediğini anlamaya çalışmak?...zor diyorsan bir paylaşım sitesinde olduğunu hatırlatmak zorundayım...tabiki herkes farklı düşünecek...arda sol kanatta oynamak zorunda olmayacak kadar üstün yeteneklere sahip bir oyuncu diye düşünen ben kendisinin kötü futbolcu olduğu kanaatindeyim öyle mi?

Anlaşmamız gereken noktalar var.

Arda'ya kötü futbolcu demedin, ben de kötü futbolcu dediğini söylemedim.

Diğer görüşlerine katılmama gibi bir durumum yok benim yadırgadığım düşüncen sol kanat için Caner'i Arda'nın üstüne çıkartmış olman. Yoksa Arda'dan kötü bir orta saha oyuncusu olur demiyorum ama şu anki haliyle Caner'den kanatta da çok çok üstündür.

Arda sol kanatta harcanıyor demek başka, Caner sol kanatta Arda'dan iyidir demek başka.

Mesajları okuduğumda "çok şakacısın" biraz ağır kaçmış görüyorum, bunun için kusura bakma ama şu söylediğim fikrin benim için hala komik.

Anlaşmamız gereken noktalar var.

Arda'ya kötü futbolcu demedin, ben de kötü futbolcu dediğini söylemedim.

Diğer görüşlerine katılmama gibi bir durumum yok benim yadırgadığım düşüncen sol kanat için Caner'i Arda'nın üstüne çıkartmış olman. Yoksa Arda'dan kötü bir orta saha oyuncusu olur demiyorum ama şu anki haliyle Caner'den kanatta da çok çok üstündür.

Arda sol kanatta harcanıyor demek başka, Caner sol kanatta Arda'dan iyidir demek başka.

Mesajları okuduğumda "çok şakacısın" biraz ağır kaçmış görüyorum, bunun için kusura bakma ama şu söylediğim fikrin benim için hala komik.

peki anlaştık güzel kardeşim (41 yaşında bir tıp doktoru olduğumu belirteyim bu arada-kardeş değil,yeğen ya da evlat desem yeridir yani:))-)...ardayı çok seviyorum,xavi-iniesta dönüşümünü kariyeri açısından çok elzem buluyor ve umuyorum son olarak...

Bir şeyler yapmaya çalıştı.

Kötü diyemem iyi de diyemem.

Vasattı.

Kewell'ın ve Milan'ın takıma gelmesiyle işi daha zor olacak. Kendisini göstermesi gerekiyordu.

Biraz yavaş çıkarsa Barış'a belki de ( tam emin değilim orda Barış gol atabilir mi diye :) ) gol yapacaktı.

Tam çıkışa geçti derken kafa üstü çakıldı bizim caner gün gün eriyor eğer böyle devam ederse kewell ile baros döndüğünde ilk 18 bile zor girer

Son maçlarda kötü. Güzel bir form grafiği yakalamışken neden bu hallere düştü? Bir fikri olan var mı?

Atletico bir bu iki beyler bir durun hele ya sanki 4-5 maç ardarda kötü oynadı Caner.

Kalitesi belli, istikrarı yakalayınca nasıl oynadığı da belli. İlk yarının sonlarına doğru, ikinci yarı da dahil Atletico maçına kadar ne zaman forma şansı bulsa süper değerlendirdi biliyoruz hepimiz. Bırakın 2 maç kötü oynasın.

Çok genç. 21 yaşında sanırım. Bonservisi kesinlikle alınmalı sene sonu.

Elinde 2 kirigi varmis Caner´in. Gecmis olsun Caner

geçmiş olsun..

ne ara kırıldı eli onu anlamadım :S

Caner'i severim kaliteli oyuncu fakat savruk oyuncu,gençliğine veriyorum ama Arda çok yaşlı sanki :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt