caner erkin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #88 Caner Erkin

Rijkaard durumu anlatır Caner'e böyle böyle için çıkardım seni diye. Eğer hala anlamaz ve eskisi gibi oynamaz ise, bozukluğa devam ederse yollanır...

En azından yapması gerekeni yapmış.Rijkaard'ın açıklaması da iyi olmuş yoksa basın 2 hafta bundan haber çıkarırdı.

Atmosferde eli ayağına dolaştı,Rıjkaard'ın hemen alması yerinde bir hamleydi.

Muhtemelen kesinlikle yapma dediği şeyi yaptı Rijkaard'ın. Ya da iki şeyi:) Olur böyle olaylar. Caner akıllı adama benziyor buna takıp kendini geriye götürmez.

Zaten büyük ihtimal yine BJK maçında 11 başlar :)

bu sene transferdeki en beğendiğim hamle oldu canerin alınması...zhirkov olmasa cskda da dikkat çeker,almamız mümkün olmazdı...ismail k. nın,gökhan ünal ın,tabata-topuzun ettiği fiyatlara göre opsiyondaki fiyatının 2 katına bile alınması lazım,aksi halde çok üzülürüz sonra...fenerli olduğu vs sözlerle adamın değerini gözardı etmeye çalışmasın kimse;görmüyormusunuz takıma girebilmek için nasıl çırpındığını?...özerin elden kaçırıldığına pişman çok kişi var ki alexin 2 gömlek alt versiyonu olabilir en çok...özer mözer hikaye,caner çok başka,bir an önce halledilmeli bonservis işi...hele uğruna santrfor yokluğunda nonda harcanan gio için caner de küstürülürse FR ın bile kredisi biter gözümde...

canere bakinca ugur boralin stili geliyor aklima.

kewell gelirse caner oynamaz zaten.

ayrica jo ilk onbirde baslarsa caner yine kenarda oturacaktir (arda sol da keita sag da jo forvet )

caner cok bencil ve havali bir oyuncu. kayseride cilgina cevirdi beni. arda bombosken oynamaz ona. orta yapmasini bilmez.

bakiyorumda giovaniyi elestirenler var burda. 6 ay boyunca caner oynadigi maclarda döküldü. herkez "gelmeseydi daha iyi olurdu" dedi. simdi iki yada en fazla üc mac iyi oynayinca "bonservisi mutlaka alinmali" deniliyor ve gördügümüz gibi son maclarda yine cok kötü oynamaya basladi.

giovani girdi de ne yapti diyorsunuz. en azindan giovani girdikten sonra takim daha sakin oynadi daha rahatti(o girdi diye demiyorum, bir kac arkadas caner takimi sirtliyormus gibi yazilar yazmis). ikinci yari iyi oynadik zaten caner de sahada yoktu demek rijkaard herseyi dogru yapmis ;)

canere bakinca ugur boralin stili geliyor aklima.

kewell gelirse caner oynamaz zaten.

ayrica jo ilk onbirde baslarsa caner yine kenarda oturacaktir (arda sol da keita sag da jo forvet )

caner cok bencil ve havali bir oyuncu. kayseride cilgina cevirdi beni. arda bombosken oynamaz ona. orta yapmasini bilmez.

bakiyorumda giovaniyi elestirenler var burda. 6 ay boyunca caner oynadigi maclarda döküldü. herkez "gelmeseydi daha iyi olurdu" dedi. simdi iki yada en fazla üc mac iyi oynayinca "bonservisi mutlaka alinmali" deniliyor ve gördügümüz gibi son maclarda yine cok kötü oynamaya basladi.

giovani girdi de ne yapti diyorsunuz. en azindan giovani girdikten sonra takim daha sakin oynadi daha rahatti(o girdi diye demiyorum, bir kac arkadas caner takimi sirtliyormus gibi yazilar yazmis). ikinci yari iyi oynadik zaten caner de sahada yoktu demek rijkaard herseyi dogru yapmis ;)

4-4-2 deki orta 4 lünün en solunda da,4-3-3 deki ileri üçlünün solunda da hem arda hem gio hem de kewell dan daha iyidir...bunu ben biliyorumda olumsuz düşünenler caner fenere gittiği zaman anlamaz umarım...

Caner şu anda Arda'dan iyi oynuyor Giovanni zaten dökülüyor Kewell'da sakat.

4-4-2 deki orta 4 lünün en solunda da,4-3-3 deki ileri üçlünün solunda da hem arda hem gio hem de kewell dan daha iyidir...bunu ben biliyorumda olumsuz düşünenler caner fenere gittiği zaman anlamaz umarım...

kewell ve ardadan sol tarafta daha mi iyidir ? bunu üc macta mi gördün ?

caneri ardadan ve kewellden daha iyi yapan sey nedir ikisinden hizli olmak haric?

oyun zekasi mi ? orta yapmak mi? ha pardon bencillik olmasi lazim dogru...

caneri kewellden hatta ardadan iyi yaptiniz

Beyler bir hata yaptı, oyundan alındı diye Caner'i niye asıyorsunuz ? Sol kanatta oynadığından beri bir kez kötü oynadı o da Madrid maçına denk geldi. Sanırım o maçta da yukarda Ahmet Özgün Güven'in dediği gibi Rijkaard'ın yapma dediği şeyleri yaptı, üstüne faul yaptı ve gol yedik Rijkaard'ta çıkardı. Yoksa Caner'i biliyoruz adam daha 20-21 yaşında çok kaliteli bir oyuncu sene sonu da bonservisi mutlak süretle alınır zaten. Asmayın adamı hemen, bize daha çok yararı olacak...

kewell ve ardadan sol tarafta daha mi iyidir ? bunu üc macta mi gördün ?

caneri ardadan ve kewellden daha iyi yapan sey nedir ikisinden hizli olmak haric?

oyun zekasi mi ? orta yapmak mi? ha pardon bencillik olmasi lazim dogru...

caneri kewellden hatta ardadan iyi yaptiniz

caner mozambikden keşifle yeni gelmiş,ilk defa izlediğimiz bir futbolcu değil...arda ve nuri nin de oynadığı genç milli takımda benim en beğendiğim oyuncu idi...manisa da oynarken rusların beğenip 4 m verdiği sıralar kendisinden 1.5 yaş büyük arda daha henüz parlamamıştı bile...hakan balta nın önünde oynama şansı bulduğu çok az sürede sol kanadın kazandığı akışkanlık belki 10 yıldır ilkti...arda zaten forvet oynamamalı,ne hızı ne gol vuruşu yeterli,ben eninde sonunda sabrinin sağbek olması gibi ardanın da orta sahanın göbeğinde xavi-iniesta arası stilde bir oyuncu olacağını düşünüyorum ki şu anda mental olarak hazır değil kendisi...gerets sabriyi sağbekte denediğinde çok ümitlenmiştim,en iyi yapabileceği mevki olduğunu düşündüğüm için;o zaman yapamadı,şimdi mevkiisini benimsediği için çok başarılı.tamburacının önerdiği gibi yeniden orta saha oynatılsa birkaç maç daha ancak sürer sabrinin GS kariyeri...kewell da santrfor olarak tabiki canerden daha verimli olur,ama kanatta oynadığı zaman baltayı rakipler ve kaderiyle başbaşa bırakıyor,sonra forumlarda baltaya sallayan sallayana!

İnşallah oynar beşiktaş maçında maçın adamı olacak gibi bir his var i.çimde..Özellikle bu son maç onu motive edecektir..

Tapmaya gerek yok. Caner Arda'ya yaklaşabilecek kapasiteye sahip bir futbolcu değil, bunu görmek yeterli. İyi bir futbolcu ama Arda'dan iyi denmesi komik.

sen gül o zaman...arda kötü futbolcu demedim...forvet-açık-kanat oynamak için fizik ve teknik özelliklerinin çok uygun olmadığını söyledim...sabriden de bahsettiğim mesajımı okusan iyi olur,çok az yanılmışımdır futbolcular konusunda...arda forvet oynama konusundaki tutkusundan vazgeçebilse muhteşem bir orta saha oyuncusu olabilir ve orta sahanın göbeğinde caner asla arda ile mukayese edilebilecek bir performans gösteremez....önce karşındaki adam ne diyor anlamaya çalışıp sonra alıntı-cevap yapmanı samimiyetle tavsiye ederim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt