Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bari ilk yarıdan sonra alınsaydı.Adamın morali baya bozulmuştur.
canere bakinca ugur boralin stili geliyor aklima.
kewell gelirse caner oynamaz zaten.
ayrica jo ilk onbirde baslarsa caner yine kenarda oturacaktir (arda sol da keita sag da jo forvet )
caner cok bencil ve havali bir oyuncu. kayseride cilgina cevirdi beni. arda bombosken oynamaz ona. orta yapmasini bilmez.
bakiyorumda giovaniyi elestirenler var burda. 6 ay boyunca caner oynadigi maclarda döküldü. herkez "gelmeseydi daha iyi olurdu" dedi. simdi iki yada en fazla üc mac iyi oynayinca "bonservisi mutlaka alinmali" deniliyor ve gördügümüz gibi son maclarda yine cok kötü oynamaya basladi.
giovani girdi de ne yapti diyorsunuz. en azindan giovani girdikten sonra takim daha sakin oynadi daha rahatti(o girdi diye demiyorum, bir kac arkadas caner takimi sirtliyormus gibi yazilar yazmis). ikinci yari iyi oynadik zaten caner de sahada yoktu demek rijkaard herseyi dogru yapmis![]()
4-4-2 deki orta 4 lünün en solunda da,4-3-3 deki ileri üçlünün solunda da hem arda hem gio hem de kewell dan daha iyidir...bunu ben biliyorumda olumsuz düşünenler caner fenere gittiği zaman anlamaz umarım...
kewell ve ardadan sol tarafta daha mi iyidir ? bunu üc macta mi gördün ?
caneri ardadan ve kewellden daha iyi yapan sey nedir ikisinden hizli olmak haric?
oyun zekasi mi ? orta yapmak mi? ha pardon bencillik olmasi lazim dogru...
caneri kewellden hatta ardadan iyi yaptiniz
4-4-2 deki orta 4 lünün en solunda da,4-3-3 deki ileri üçlünün solunda da hem arda hem gio hem de kewell dan daha iyidir...bunu ben biliyorumda olumsuz düşünenler caner fenere gittiği zaman anlamaz umarım...
Çok şakacısın...
ne o arda ya tapmak gibi bir mecburiyet mi var?
Tapmaya gerek yok. Caner Arda'ya yaklaşabilecek kapasiteye sahip bir futbolcu değil, bunu görmek yeterli. İyi bir futbolcu ama Arda'dan iyi denmesi komik.