caner erkin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #88 Caner Erkin

Amatör futbolcu gibi davrandı.İki dakikada iki sarı kart nasıl görülür yahu?Büyük başarı hakikaten.

Mücadelesine laf mı söyledim?

Burda Caner'i övmemizi mi bekliyorsunuz ki anlamıyorum?

Mücadelesinin alkışlanması ne kadar doğal ise bu sorumsuz hareketinin de eleştirilmesi o kadar doğaldır.

İsterse Messi gibi oynamış olsuın, adam bir çuval inciri berbat etti işte. Daha neyin tartışmasını yapıyoruz?

Çok dar düşünüyosunuz.Eğer o hareketi yapan Keita olsaydı bu tepkiyi vermeyenlere kızardım.Onu yapan Neil olsa bu tepkiyi vermeyenlere kızardım.ORda o hareketi yapan Elano olsa orda bu tepkiyi vermeyenlere kızardım.Ama caner 21 yaşında hırslı bi genç.Ardanın attığı kafayı ne çabuk unuttunuz.Tabi canım büyük kaptan sonuçta.Caner kim ki ?

Amatör futbolcu gibi davrandı.İki dakikada iki sarı kart nasıl görülür yahu?Büyük başarı hakikaten.

Amatör değil.1. Maçtaki hatası amatörlük.Bu amatörlük değil.Tamamen HIRS.Çünkü gözündeki o parlamayı gördüm ve yanımdakilerede söyledim.+ Orda bende olsam bende aynısını yapardım.Hatta tek pozisyonda kırmızı görürdüm.

Maçın en hırslısı ve buna yenik düşeniydi fakat bu hakemin şerefsiz olduğu gerçeğini değiştirmez. Takımın geri kalanı onun kadar istekli ve hırslı olsaydı turu atlamak ileriki avrupa maçlarında Mustafa Sarp'ın - Ayhan Akman'ın oynayacağı takımda bir şey ifade ediyorsa atlamıştık.

hırs mırs değil büyük takımdaki topçular hırssızmı dün inter-celsi hırssız topçularlamı oynandı amatorluk arda hırssızmı oynadı hayır salak saçması hareketlere hırs demeyin

İlk golde ne ka dar payı varsa kendini attırması da o kadar hatalıydı.Ama arkadaşlar,hakem gözünün önündeki penaltı ve kırmızı kartı vermiyor şaka gibi yani.O andaki sinir ve adrenalinle olabilecek şeyler bunlar.Hatalı mı sonuna kadar hatalı ama bu kadar sert eleştirmeyelim.Biz bu oyuncularla devam edeceğiz yola.

Bugün kötü oynadık Caner de kötüydü golden sonra reaksiyon vermeye çalıştık,ama önemli olan o penaltıyı vermeyen hakeme sinirlenip topa hışımla vurmak yerine tak diye yere yatan kalecinin üzerinden ampul gibi aşırmaktı topu işte Kewell,Hagi,Jardel böyle olunuyor maalesef,ama Caner klasik anadolu topçusu gibi davrandı.

A.Madrid'e maçı hediye adam olarak hatırlayacağım hep..

Zira ilk maçtaki pas hatası ve faulü..

Bugünkü maçtaki ilk yarıdaki gollük pası veremeyişi...

Penaltı olması gereken yerde içerideki bomboş adama pası vermek yerine şuta gidişi..

Ve tabii ki 5 dakikada 2 sarı kart görmesi..

Aferin Caner böyle devam..

Bugün kötü oynadık Caner de kötüydü golden sonra reaksiyon vermeye çalıştık,ama önemli olan o penaltıyı vermeyen hakeme sinirlenip topa hışımla vurmak yerine tak diye yere yatan kalecinin üzerinden ampul gibi aşırmaktı topu işte Kewell,Hagi,Jardel böyle olunuyor maalesef,ama Caner klasik anadolu topçusu gibi davrandı.

Kewell Jardel Hagi de 21 yaşında orta sahadan goller atıyorlardı zaten.

Çok dar düşünüyosunuz.Eğer o hareketi yapan Keita olsaydı bu tepkiyi vermeyenlere kızardım.Onu yapan Neil olsa bu tepkiyi vermeyenlere kızardım.ORda o hareketi yapan Elano olsa orda bu tepkiyi vermeyenlere kızardım.Ama caner 21 yaşında hırslı bi genç.Ardanın attığı kafayı ne çabuk unuttunuz.Tabi canım büyük kaptan sonuçta.Caner kim ki ?

Arda'nın yaptığının doğru olduğunu kim söyledi? Elendiğimize Caner'in gördüğü kart kadar sinirlenmedim.

Hırslı ve genç... Bu mudur yani bu olayın özürü? Diğer oyuncular hırslı değil mi? Takımdaki tek genç oyuncu Caner mi? Her hatalı karardan sonra kırmızı kart mı görmek gerekiyor?

Ben defolsun gitsin ne hali varsa görsün demiyorum. Ama bu maçta 2 dakika içerisinde yaptığı bu iki harekette mantıktan, akıldan zerre iz yok.

Belki yine elenirdik, kimse bilemez ama Caner'in yaptığı bu sorumsuzluk mutlaka cezalandırılmalı. Hırslı, genç diye sırtını sıvazlarsak işimiz var.

caner sana bi tavsiye veriyim

kewell neill hakan balta gibi oyuncularda görüldüğü gibi biz profesyonel futbolcuyu severiz

böyle 15 yaşındaki çocuk zekasıyla arkadan tekme sallayamazsın bu takımda

verirler kırmızıyı...

Yahu hagide uefa kupası finalinde kırmızı kart görmedi mi ? Hemde profesyonelliğinin doruğunda iken , takımı finalede taşımış iken , caner 10 dakika 10 kişi oynattı bizi , turun gidişi ile canerin alakası yok niye illa günah keçisi ilan ediyoruz ki çocuğu ?

Arda'nın yaptığının doğru olduğunu kim söyledi? Elendiğimize Caner'in gördüğü kart kadar sinirlenmedim.

Hırslı ve genç... Bu mudur yani bu olayın özürü? Diğer oyuncular hırslı değil mi? Takımdaki tek genç oyuncu Caner mi? Her hatalı karardan sonra kırmızı kart mı görmek gerekiyor?

Ben defolsun gitsin ne hali varsa görsün demiyorum. Ama bu maçta 2 dakika içerisinde yaptığı bu iki harekette mantıktan, akıldan zerre iz yok.

Belki yine elenirdik, kimse bilemez ama Caner'in yaptığı bu sorumsuzluk mutlaka cezalandırılmalı. Hırslı, genç diye sırtını sıvazlarsak işimiz var.

Eğer mantığını kullanabilecek olsa o adama hırslandı ve tecrübesiz demezdik.

Ben olsam direk kırmızı yerdim, o oyuncunun o gazla futbol hayatını bile bitirebilirdim. Ama ben yapardım bunu, Caner değil. O adam doğduğundan beri futbol oynuyor ben değil. Keşke daha sakin olabilseydi. Çok kötü değildi maçta. En azından çabası güzeldi. Keşke be Caner..

Ben olsam direk kırmızı yerdim, o oyuncunun o gazla futbol hayatını bile bitirebilirdim. Ama ben yapardım bunu, Caner değil. O adam doğduğundan beri futbol oynuyor ben değil. Keşke daha sakin olabilseydi. Çok kötü değildi maçta. En azından çabası güzeldi. Keşke be Caner..

Sonunda bir kaç mantıklı yorum görmeye başladım...

Bende tastif etmiyorum bu davranışı ama bu adam genç beyler genç.Yapabilir böyle hatalar. Sen onu def etmek yerine konuşacaksın.Ha bida yapar aynısını basarsın tekmeyi.

hırs mırs değil büyük takımdaki topçular hırssızmı dün inter-celsi hırssız topçularlamı oynandı amatorluk arda hırssızmı oynadı hayır salak saçması hareketlere hırs demeyin

Evet, Arda hırssız oynadı. İnter ve çelsinin orta sahası var diye biliyorum ben en azından yol geçen han'ı olmamalı.

Eğer mantığını kullanabilecek olsa o adama hırslandı ve tecrübesiz demezdik.

Caner'in neresi tecrübesiz ayrıca. Takımdaki birçok oyuncudan görmüş geçirmiş bir oyuncu. İşnize gelince tecrübeli oluyor işinize gelmeyince tecrübesiz.

Takımda tek hırslı oyuncu Caner sanki. Yaptığı takıma, taraftara, camiaya karşı büyük sorumsuzluktur. Bu hareketi Barış yapsa şu an neler konuşuyorduk.

Neyse ben kaçar. Yarın sınav var çalışmak lazım biraz. Bu kafayla ne kadar çalışılırsa artık.

Ulan Caner, ne denirki oğlum sana.Yıllardır top oynuyorsun hala çocuk gibi hareketler yapıyorsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt