caner erkin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #88 Caner Erkin

Çocuğa suç bulmayın tamam hatalı ama oluyor. En iyiler bile yapıyor.

Evet, Arda hırssız oynadı. İnter ve çelsinin orta sahası var diye biliyorum ben en azından yol geçen han'ı olmamalı.

ardaya bu maçta laf edenin futboldan anladığını sanmam.adam daha ne yapsın tek başına mücadele verde o fizikli defansın arasında.adam futbol kariyerini tehlikeye atıp sakat sakat oynadı.daha ne yapsın ölsün mü???

Tecrübesiz mi ?

Yurtdışında oynamış. Şamp.Ligi'ne çıkmış. Milli maç oynamış, turnuvalara katılmış. Daha ne yapabilir ki ?

Bu iş bilmezliktir. Yani bişey demek geliyor elime de demeyeyim yani..

İyi oynamışmış. Yav hangi maçı izlediniz. İlk yarı ayakta duramadı adam. Bi golün olduğu dakikalarda iyiydi.

Geçiniz..

Rijkaard'in tavirini merak ediyorum.Acaba kasimpasa macinda oynatirmi,oynatmaz mi..?

Ben olsa soyunma odasında tekme tokat döverim abi...

Yemin ediyorum eşşek sudan gelinceye kadar döverim...

24 yaşına gelmişssin 2 tane aynı yerden aynı kartı 3 dakika arayla görüyorsun...

Kimse Hagi Magi demesin orda adam dirsek yedi gitti yumruk attı atıldı...

Caner gibi aptalca atılmadı en alakasız yerde..

Canerin kendini kaybedip kart görmesinin tek sorumlusu O .... çizgi hakemidir.O penaltıyı vermeyen hakem düdüğünü asmalıdır.

Taraftar arkasindan ''dag basini duman almis'' marsini soyleyince dayanamadi herhalde.

Tecrübesiz mi ?

Yurtdışında oynamış. Şamp.Ligi'ne çıkmış. Milli maç oynamış, turnuvalara katılmış. Daha ne yapabilir ki ?

Bu iş bilmezliktir. Yani bişey demek geliyor elime de demeyeyim yani..

İyi oynamışmış. Yav hangi maçı izlediniz. İlk yarı ayakta duramadı adam. Bi golün olduğu dakikalarda iyiydi.

Geçiniz..

Çoğunluğu bilmiyorum ama ben mücadele etti diyorum. Benim izlediğim maçta yapamasa da bir şeyler için çabaladı yani. Dos Santos gibi sahada kaybolmadı en azından. Top istedi, pozisyona girmeye çalıştı vs vs.

Ah bi de orta açabilse güzel olcakta. :D

Canerin kendini kaybedip kart görmesinin tek sorumlusu O .... çizgi hakemidir.O penaltıyı vermeyen hakem düdüğünü asmalıdır.

Şenes Erzik istifa..:rolleyes:

Çoğunluğu bilmiyorum ama ben mücadele etti diyorum. Benim izlediğim maçta yapamasa da bir şeyler için çabaladı yani. Dos Santos gibi sahada kaybolmadı en azından. Top istedi, pozisyona girmeye çalıştı vs vs.

Ah bi de orta açabilse güzel olcakta. :D

Barış da mücadele ediyor.

bizi turdan ettin lan Caner. git dön CSKA'ya...

Ben olsa soyunma odasında tekme tokat döverim abi...

Yemin ediyorum eşşek sudan gelinceye kadar döverim...

24 yaşına gelmişssin 2 tane aynı yerden aynı kartı 3 dakika arayla görüyorsun...

Kimse Hagi Magi demesin orda adam dirsek yedi gitti yumruk attı atıldı...

Caner gibi aptalca atılmadı en alakasız yerde..

24 değil, 21 yaşında...

ceza alacagimi biliyorum ama bu caner kadar mall bir futbolcu gormedim F.R yerinde olsam bir daha azla forma vermem yaptigi ise bak 2 macida bunun yuzunden kaybetikk

Kenardaki Ronaldoyu unuttuğu için Rijkaard'ı istafaya mı çağıralım o zaman?

Siz çağırın isterseniz. Benim tepkim ortada. Kenarda Ronaldo yok ama iyi futbolcular var.

Demiyorsunuz kötü oynadık. Kaybettik. Yok tecrübe zart zurt.

Rijkaard'ın gözünden düştü bu da yeterli bir ceza.

Siz çağırın isterseniz. Benim tepkim ortada. Kenarda Ronaldo yok ama iyi futbolcular var.

Demiyorsunuz kötü oynadık. Kaybettik. Yok tecrübe zart zurt.

İyi oynadık diyen yok ki. Zaman zaman utandım bile oynanan oyundan. Ama körü körüne de eleştiremiyorum işte hiç kimseyi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt