Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet, Arda hırssız oynadı. İnter ve çelsinin orta sahası var diye biliyorum ben en azından yol geçen han'ı olmamalı.
Rijkaard'in tavirini merak ediyorum.Acaba kasimpasa macinda oynatirmi,oynatmaz mi..?
Tecrübesiz mi ?
Yurtdışında oynamış. Şamp.Ligi'ne çıkmış. Milli maç oynamış, turnuvalara katılmış. Daha ne yapabilir ki ?
Bu iş bilmezliktir. Yani bişey demek geliyor elime de demeyeyim yani..
İyi oynamışmış. Yav hangi maçı izlediniz. İlk yarı ayakta duramadı adam. Bi golün olduğu dakikalarda iyiydi.
Geçiniz..
Canerin kendini kaybedip kart görmesinin tek sorumlusu O .... çizgi hakemidir.O penaltıyı vermeyen hakem düdüğünü asmalıdır.
Çoğunluğu bilmiyorum ama ben mücadele etti diyorum. Benim izlediğim maçta yapamasa da bir şeyler için çabaladı yani. Dos Santos gibi sahada kaybolmadı en azından. Top istedi, pozisyona girmeye çalıştı vs vs.
Ah bi de orta açabilse güzel olcakta.![]()
Şenes Erzik istifa..
Barış da mücadele ediyor.
bizi turdan ettin lan Caner. git dön CSKA'ya...
Ben olsa soyunma odasında tekme tokat döverim abi...
Yemin ediyorum eşşek sudan gelinceye kadar döverim...
24 yaşına gelmişssin 2 tane aynı yerden aynı kartı 3 dakika arayla görüyorsun...
Kimse Hagi Magi demesin orda adam dirsek yedi gitti yumruk attı atıldı...
Caner gibi aptalca atılmadı en alakasız yerde..
24 değil, 20 yaşında...
Pardon 22 yaşındaymış,1988 doğumlu..
Gerçi benim için 20 yaş da olgun bir yaş..
Genç oyuncu benim için 16 17 dir..
Pardon 22 yaşındaymış,1988 doğumlu..
Gerçi benim için 20 yaş da olgun bir yaş..
Genç oyuncu benim için 16 17 dir..
Kenardaki Ronaldoyu unuttuğu için Rijkaard'ı istafaya mı çağıralım o zaman?
Siz çağırın isterseniz. Benim tepkim ortada. Kenarda Ronaldo yok ama iyi futbolcular var.
Demiyorsunuz kötü oynadık. Kaybettik. Yok tecrübe zart zurt.