caner erkin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #88 Caner Erkin

Rijkaard adamı bitiriyor.Açıkta oynadığı her maçta faydalandı ama hala bek oynatıyor.Hadi yokluktan oynuyordu onu anladık da şimdi bu ısrar niye? Bir şeyler görsek alışır deyip sabredicez ama görünen köy de kılavuz istemiyor.

sabrinin ilk bek oynadığı yıllar gibi ondan iyi olan ofansif bi bek malesef kadromuzda yok. onun yerine kimi oynatsın serveti mi ?

3 tane sarı kart görmesi gereken maçı 1 sarı kartla tamamladı.bir insan sol bek değilse oynatılmaz kardeşim.adam bekliğin b sinden anlamıyor ama sol bekte oynatılıyor.her aldığı topu ileri atmaktan başka bildiği bir şey yok savunmada oynadığı zaman.hücumda da ona yer kalmayacağından dolayı alınmasının bi anlamı olacağını düşünmüyorum.futbol zekası çok düşük seviyede.

yav tamam savruk oynuyor dağa taşa vuruyor aklıyla oynamıyor falan ama olabilecek en iyi ofansif sol bek türk olarak. uğur boral mı deli ibo mu canerden iyi ? belki vedersonun biraz artıları var.

yav tamam savruk oynuyor dağa taşa vuruyor aklıyla oynamıyor falan ama olabilecek en iyi ofansif sol bek türk olarak. uğur boral mı deli ibo mu canerden iyi ? belki vedersonun biraz artıları var.

Doğru söylüyorsun kendini geliştirir Caner ayrıca hücuma devamlı destek veriyor.

Uğur Boral'da Deli İbo'da Caner'den iyi emin ol bu adam ya sol açıkta oynasın, bekte oynatılacaksa hiç alınmasın bonservisi yol versinler gitsin.

Uğur Boral'da Deli İbo'da Caner'den iyi emin ol bu adam ya sol açıkta oynasın, bekte oynatılacaksa hiç alınmasın bonservisi yol versinler gitsin.

hocam abarttığını düşünüyorum bana göre canerdeki tekniğin yarısı ikisinde de yok. belki sol beke geçtiğinden tekniğini çok iyi kullanamıyor ama alışabilir. yaşı henüz 21-22. yaşıyla bile hem deli ibodan hem de boraldan artısı var.

Adamın gelişim çağında taraftardan gördüğü tepkiye bak. bu yüzden oyuncu yetişmiyor ülkede.

H.Balta'nın yeri bu maçtan sonra bence Neill'in yanıdır. Neill'la uyumu çok iyiydi bugün. 2.goldeki verdiği pas takdire şayandı

+ top gelir gelmez hemen dikine oynamayi calismasi .

Servet gibi, Zan, Emre gibi geri-yan pas yapip durmadi ya, o bana yeter.

Neilin yaninda Hakan oynasin artik.

Servetin morali cok bozuktu bu arada...

hocam abarttığını düşünüyorum bana göre canerdeki tekniğin yarısı ikisinde de yok. belki sol beke geçtiğinden tekniğini çok iyi kullanamıyor ama alışabilir. yaşı henüz 21-22. yaşıyla bile hem deli ibodan hem de boraldan artısı var.

Defans'tan bi kere pasla çıkmaz mı insan yaa :confused: Caner'e gelen her topu şişir gitsin benden gitsinde kime giderse gitsin. Ayrıca gereksiz yere kasap gibi adamlara giriyor. Bu maçta atılmadıgına şükretmeli.

Defans'tan bi kere pasla çıkmaz mı insan yaa :confused: Caner'e gelen her topu şişir gitsin benden gitsinde kime giderse gitsin. Ayrıca gereksiz yere kasap gibi adamlara giriyor. Bu maçta atılmadıgına şükretmeli.

tamam doğru söylüyorsun özellikle fener ve atletico maçlarında canere nefret edercesine bakıyordum. ama sabrinin o dağa taşa açtığı ortaları falan hatırlayınca canerinde iyi bir bek olabileceğini düşündüm ki frankie'de öyle düşünüyor olmalı. yani türk olarak başka ofansif bir bek bulursan eyvallah ama ne uğur boral ne de deli ibo caner kadar iyi değil. hani aklıyla beyniyle oynayamıyor ama frankie ve neeskensin ellerinde çok iyi bir futbolcuya dönüşebilir.

bu akşam gayet iyi oynadı , devamlı ileri oynadı ,baltadan cok ama cok daha faydalı oynadı ama bu cocuk orta sahada oynamalı..

kesinikle alinmali bir iki sene sonra müthis bir sol bek olur canerden

Bu kadar agresif olmasınının nedenini anlayamıyorum. Çok tekme atıyor arkadan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt