caner erkin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #88 Caner Erkin

A.madrid, onun yüzünden gol yedik.Takimi 10 kisi birakti,elendik

Edit.

Bencil.

Dönsün rusyaya veya futbol kariyerini bitirsin .

Evet iyi şut atar, bu sene de gördüm ben Galatasaray formasıyla bu şutları felan. Şut tekniği çok iyidir Caner'in.

Bek oynarken hücuma felan zaten çıkıyor sürekli yorulmak bilmiyor.

Çok iyi çalım atıyor formda olduğu zamanlar da çok gördük bunun örneğini.

Diğer türlü şeylerde kendini kanıtlamak istemesindendir, arzusundandır. Bek olmanın gereklerini biraz daha öğrenirse süper bir hücumcu bek olur. Daha 20-21 yaşında ve TÜRK bu adam. Bunun bonservisini almayacaksın da kimin bonservisini alacaksın ? Sol tarafta her mevkiide oynuyor adam bek,orta saha, açık. Daha şu haliyle bile kaliteli kendini geliştirecek inşallah o zaman daha da kaliteli olacak.

nasıl şut çekiyor babacım :D

biz başka maç mı izliyoruz, bir tane kalecinin zor kurtardığı topu bile yok uzaktan, bıraktım gol olmasını

Berk Serdar Eyilik demişsinde.(Caner>Serdar)

Caner hiç oynamadığı bir mevkide oynuyor farkındaysanız ve daha ilk senesi.Eğer Caner takımda kalırsa eminim seneye bambaşka bir Caner izletir.

yorumları görünce diyecek tek bir şey kalıyor ..rabbim bize hem sabır hemde akıl versin ama bu gidişle sarplarla falan takılırız biz...

yani yerli kalitemiz yerlerde sürünürken bu adamı beğenmemek ilginç:o

yani yerli kalitemiz yerlerde sürünürken bu adamı beğenmemek ilginç:o

İlk onbirde 5 tane yerli oynatabilen bir takımda Caner mutlaka olmalı,,en azından 18de..Arda'dan daha genç ve uzun bir aradan sonra Lige geri döndü..Kiralık olması etkiliyordur performansını.

BU YAŞTA 3 MİLYONA TÜRKİYE'DE HANGİ TAKIMDAN ALABİLİRSİN CANER GİBİ BİR FUTBOLCUYU ????

Caner kesinlikle kalmalı.

Kalır inşallah.

Bir sol bek maçı nasıl mahveder deseler; ancak sen yaparsın bu işi. Beksin arkana adam sarkamısı çok kolay. Gördüğüne pas at, basit oyna, rakibini takip et, mevkini bırakma yok hiç biri yok.

Sol bek oynatıp futbol hayatını bitirecekse Rijkaard kesinlikle kalmamalı.

sahanın en iyi oyuncusu neill ve canerdi.. her iki golunde asıl asisti canerdendi..

cok ama cok iyi oynadı (fos yıldızlarla karşılaştırmayınız )

Sol bek oynadığı için çok değerli bir oyuncu olacak Caner. Sol açık oynarsa basit bir adam olarak kalacak ve kaybolup gidecek.

Caner mi iyidi ? :s

Ben başka maç seyretmişim arkadaşlar özür dilerim.Saçımı başımı yoldurdu bana Caner .

Caner mi iyidi ? :s

Ben başka maç seyretmişim arkadaşlar özür dilerim.Saçımı başımı yoldurdu bana Caner .

ne diyorum biliyormusunuz ,allah bizim taraftara önce akıl vede izan versin...

evet bu akşam sahada adam gibi oynayan caner-neill-topal-keita-baros vede ardadır..

sahanın en berbatları için önce elano ve gio dos santosa bakın ,yetmedi bu aksamki macı 10 defa tekrar tekrar izleyin....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt